Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Dík adminům

Musím Vám kolegové admini upřímě poděkovat za trpělivě - kvalitně udělený citron - notorickému obhájci Skylinku a M77 Group - dík. A vítám mezi nás, nové admina Mago. Oceňuji přístup redakce v informacích o " servisním poplatku" u Skylinku - VÝPALNÉM. Dík.

CES
Registrace: 4/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71
Odpověď v diskusním vlákně

juzek

To je zbytečné. Já už jsem k tomu svůj názor řekl několikrát. Takže naposledy a velmi zkráceně.
Můj názor je ten, že firma nenese odpovědnost za "reklamní tah" zakoupené firmy, která tento "reklamní tah" použila kdysi v minulosti. Prostě, že to není nutně přebratelný závazek na novou firmu na rozdíl od závazků vyplývajících ze smluv. Já ten názor zkrátka nezměním a vůbec ne proto, že se jedná o Skylink. Toto je můj názor obecně.
Jenže tebe asi žere, že se dá ukázat prstem na prodejce a montážníky, že se svezli na vlně této reklamy a vydělávali na tom. Ale u mě je to v klidu. Já jim to nezazlývám, že vydělali. Mě štve, že teď ukazují jen TO ONI.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Dík adminům

puste ho ven:-( :bigeyes:

tanabe
Registrace: 7/2010

tanabe

já už ho pustil ven...... :))) (zlého ducha) :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

alfasex@ "nazor uzivatela je mi ukradnuty"@ to jenom vypovídá o úrovni zdejšího webu a ten se bohužel začal řadit k těm na druhé koleji. no nic možná to jednou majiteli dojde a dosadí si moderátory kterým bude na názorech uživatelů záležet v první řadě a až pak si budou vyřizovat svoje osobní účty nebo ještě líp k tomu nebudou mít příležitost z moci síly posílat oponenty na černou listinu Rv

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

PoldaS

"nazor uzivatela je mi ukradnuty"

evidentne nechapes, a asi ani nepochopis o com je pozicia admina, mne je uplne jedno kto ma aky nazor, mozem s nim bud suhlasit alebo nesuhlasit, co mna ako admina zaujima a je pre mna prioritiou je, ci vyjadreny nazor a chovanie uzivatela je v sulade s pravidlami diskusie

a mily PoldaS, napis na redakciu, rad ti tuto funkciu prenecham, aspon nebudem riesit detinske trable dospelych ludi

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

pozice moderátora není o nabubřelosti a nadřazenosti ale je o moderování diskuze a hlavně o pomoci tazatelům kdy moderátor má být tím otcem se znalostmi a odpovídat lidem na dotazy. a pochopitelně korigovat diskuzi kde jsou nepatřičné názory odstraněny a jejich autoři káráni ovšem všem stejným metrem a ne vyřizování osobních účtů. ale můj web to není a majitel ať si to přebere jak uzná sám já pouze sdělil osobní názor a bye Rv

PoldaS

PoldaS

nemam ziadnu potrebu diskutovat o svojom rozhodnuti, a za tyzdennou odmenou si stojim, a pokial si niekto mysli, ze bude uzivatelou osocovat za ich vyjadrenie nazoru, s roznymi expresivnymi vyrazmi, tak ak to bude v mojej moci, dostane patricnu odmenu

a aby som nezabudol, nemam rad, ak niekto si mysli, ze ma definiciu na vsetko, u mna je faktom len to, ze niekto osocuje, definovat poziciu admina, no viem ti tych definicii napisat 5? a kazda bude ina... kazdy sme iny, a urcite sa nebudem riadit tym, co mi napise uzivatel PoldaS, mam svoj rozum, a konam sam za seba, kto o mne rozhodne je majitel webu, ak nebude s mojou pracou spokojny, mile rad budem zase obycajnym uzivatelom, ktory si bude razit tu istu liniu ako doteraz, s jednou malou vynimkou, nebudem riesit dospelych ludi, spravajucich sa ako deti v materskej skolke...

cus bus, pekny vecer a nech sa dari, ahoj ;)

alfasex

https://www.parabola.cz/forum/topic-72641/

vidis, ako deti v materskej skolke....

a este raz nech sa dari, ahoj ;)

alfasex

já chci bejt zelenáčem, bych rozdával citróny, banány, pomeranče, melouny, ananas, kokos..... :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Já se znovu musím zastat adminů a poděkovat za výdrž, když to tu čtu a už jsem se nechtěl k tomu vyjadřovat. Když se dívám na NIC diskutujících, tak staří -pardi- o tom píši většinou docela věcně a souhlasí s většinou, no jsou tu "novicové",nebo ti co jen občas se zúčastněj, kteří jdou proti většině, podporují servis. poplatek, nebo jsou někým podporováni a kazí zde atmospéru a používají i urážlivé výpady. Admini sledujte to, kdo je kdo a přeji Vám pevné nervy i do budoucna. Dík. R^

CES
Registrace: 4/2007

nezavedete treba desetiminutovku dene kde se bude moct porusovat pravidla bez sankci ? treba ve 3 rano? docela bych to uvital, kdybych si mohl v poklidu zanadavat

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

to sned ne

aha takze podle tebe (podporuje SP=BAN) DOST ubohy :))) kdyz si vylozim to tvoje sledovat uzivatele mozna by tam mohlo by t jeste pravidlo vlezdozadnice

tanabe
Registrace: 7/2010

tanabe

Tu vobec nejde o to či niekto podporuje niečo, alebo nie, ono sa tu uráža a nadáva do "uplakancov" atd.
Len tak náhodou, ak niečo bolo X-rokov zadara a naraz to spoplatnia, tak máme byť radi že si možme konečne niečo zaplaťiť, ale o toto tu vobec nejde a ani nešlo.
Ide iba o to že sme neustále klamany a zavádzany, a ked sa ozveme tak sme.....
Pozri Ja tiež nikomu čo je za poplatok sa nevysmievam, a ani nenadávam, ono má byť diskusia pre a proti a nie nejaké nadávky, ani Ja to nemám rád, niekedy radšej nenapíšem nič, lebo sa to zvrta v diskusii všeliak.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

@CES

Ještě stěstí, že ty admin nejsi. To cos napsal v posledním příspěvku už není názor na to, jak se má chovat admin, ale požadavek na tvrdého cenzora.
A jen tak mimochodem, kdybys adminem byl, dal bys mě na black list? A když ano, tak za co?

joscer

tanabe

čital si vôbec diskusiu?šak ten pitomec nadaval jak pohan :)))
Dostal čas na vychladnutie R^

par32
Registrace: 11/2007

par32

Četl jsi vůbec příspěvek nicka CES (předpokládám, že na něj tanabe reagoval)? Píše " ... kteří jdou proti většině, podporují servis. poplatek, nebo jsou někým podporováni ..."
To je co? To je návrh na cenzuru a s tím za co dostal dovolenku Pitomec to vůbec nesouvisí. A s tím bys souhlasil?

joscer

par32@ pitomec nadával za tvé zdatné sekundace a nemáte si co vyčítat a platí to i pro všechny další co se té oduševnělé poplatkové diskuze účastnili Rv

PoldaS

Na co čekat na povolenou desetiminutovku, můžeš začít zrovna. Začít nikdo nezakáže.
Ono bylo hned ze začátku jasné, že pokud se "navádí" k urážkám do "uplakánků" nemůže to jinak skončit.Stačí dohledat, kdo tyto a podobné urážky používal.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

@bublajs

Pocas tej "beztrestnej " 10-minutovky by asi aj server skolaboval.
Radsej si ponadavat aj hodinu niekde pri pive,ako za monitorom 10 minut. :)

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

Dakujem

Admini ma prekvapili, tym ze po mojej vyzve spravili to, co by urcite nasledovalo (a ovela skor) na kazdom inom fore, ak by sa niektory uzivatel spraval tak ako dany uzivatel.

Pre tych co tvrdia ze je to koli niekomu inemu a argumentuju tym ze aj ini tu nadavali, tak:

Po prve - ini tu nadavali menej, navyse casto ich podnecovali prave prispevky toho uzivatela.

Po druhe - dany uzivatel nadaval menej predtym, potom nadaval viac a tiez hned nedostal ban, az ked nadaval prilis vela, vtedy ho dostal, teda ak aj iny uzivatel zacne nadavat viac, myslim ze moze ocakavat to iste. Na forach kde som admin a mod vzdy najskor upozornime, aj niekolkokrat a potom az nasleduje ban (za 8 rokov som dal ban jedinemu uzivatelovi a to samozrejme po dohode s ostatnymi adminmi).

Po tretie - ak dostal dany uzivatel ban za svoje presvedcenie tak preco ho nedostal skor, ale az teraz ked uz len opakuje to iste a preco ho nedostali aj ostatni ktori obhajuju M77?

Dreamer
Registrace: 7/2004

Šmankote kočky nejsou doma.. :zombie:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 71

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra