Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Zase tma ?

Co se děje ? To už zase nový zápisy ? Si snad už dělaj srandu ...

Marogamer
Registrace: 5/2012
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 125
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zase tma ?

Chod na ABF tam sa tomu venuju a citaj,citaj,citaj.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Alfasex - takze podle toho mam zapnout Emm a nechat to na programu kterej funguje a cekat treba do zitra ? Diky za odpoved

Marogamer

ne zapni emm a pošli reautorizáciu za par minut tito pojde
a už EMM na vyp nedavaj potom

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

To - Jupi

Jenže já reautorizaci poslat nemůžu protože mám blocker

Marogamer

Oboje je spravne. Bud nechat na ct1 a cekat, nebo navic poslat refres a je to hned.Jak jednoduche a pro vsechny prijimace stejne.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Marogamer

tak cum z okna:-) bud vypnes bloker a nebo se nepudes divat vic moznosti nemas

tanabe
Registrace: 7/2010

On blocker nejde vypnout?

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

EMM je dôležité mať zapnuté ,samozrejme ak nepoužívaš bloker , a irdeto karty sú na vypnuté EMM citlivé , potom sa nečudujte že to dakomu nefunguje . v týchto novších prijímačoch napr : abečko-450-ke je to aj v návode napísané že na ,,irdeto kartu je nutné EMM nechať zapnuté" . skús ho reštartnúť, odpoj lan kábel ak ti ide ako klient v sieti, povol EMM prepni na čt-1 sd alebo nova sd , nechaj pár minút bežať asi tak 30 . a ak ti to nenabehne tak požiadaj cez net o reautorizáciu karty .

efendy25
Registrace: 10/2011

Takže co mám dělat když mám bloker ? Kromě ho vypnout a zaregistrovat kartu ? Je něaká jiná možnost ?

Marogamer

neuveritelny R^

tanabe
Registrace: 7/2010

Jo ona navíc není registrovaná?A jakou další informací nás překvapíš dále.

kuba

Niekedy neskodi precitat to v com kupis kartu. Je to pre ludi.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Marogamer

no prostě se stím smiř, že na komplet zdarma už koukat nebudeš. Nebo si kup další výměnu, nech ji načíst, pak až bude končit těch 20 dní dej blocker a doufej že to vydrží alespoň o chvilku víc než 20 dní :))) :lookaround: Jako jinak nechápu co řešíš, nebo co chceš za radu. :dead: :8)

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

looool :laughing: :laughing:

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Kromě ho vypnout a zaregistrovat kartu ? Je něaká jiná možnost ?

Doufám že tam máš Výměnu,a starou nemáš to by bylo antre.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

marogamer
tak nie ze by skylink nemal v emm streame bordel, nuz ale pisat o neregistrovanej karte za blockerom, pricom chces nacierno cumet na global free po 20 dnoch a okomentovat to slovami "Si snad už dělaj srandu ..." fakt nema chybu :)

mal by si priamo brnknut do skylinku, vypytat si niekoho kompetentneho a zdr.bat ho na plnej ciare
:)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

xD No hele Emm mam zapnuté mam to na ČT1 zkusím počkat někde jsem četl že ty zápisy můžou chodit až v intervalu 4hodin .. Takže to do večera nechám a uvidíme ... Zatím budu čučet na kabelovku ... Jaký jsou šance že to pojede ?

Marogamer

Hele ze ty nemas jenom v boxe bloker ? ;P

liquere

Jak v boxe bloker ? Koupil jsem prostě Amiko s integrovaným blokerem a s kartou ...

Marogamer

Liquere - jo takhle ... No jo jen se směj ale tak taky si s něčím někdy začínal ... Já dělám opravu výpočetní techniky Nedělám přez satelity tak je asi normální že člověk neví o všem všechno ....

Marogamer

ak mas kartu pichnutu bez blockera a po 20 dnovom global free, bez registracie ti slapat nebude.
Zaregistruj, daj reautorizaciu a do pol minuty ti to slape

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

jo to asi byla ta výhodná nabídka, Amico s kartou skylink a plnou nabídkou na pořád za výhodnou cenu 5000CZK :))) :dead: :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Ber to s rezervou je leto, ale nemal by si zacinat zrovna blokermi.Preco nezacinas s legalnymi vecami? Bloker mas cas az budes vediet zakladne veci, presne ako u pocitacov.Co robis cisto HW alebo aj SW?

liquere

No a kdes to koupil, někde na tržnici? Kontaktuj prodejce... ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Liquere - Zdálo se mě to jako výhodný ale vydím že jsem se nechal napálit... Jak říkám je to můj první satelit .. Dělám HW i něco z SW umím C++ C# HTML SQL...

Marogamer
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 125

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra