Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Zase tma ?

Co se děje ? To už zase nový zápisy ? Si snad už dělaj srandu ...

Marogamer
Registrace: 5/2012
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 125
Odpověď v diskusním vlákně

mjamriska

Predpokladám že vieš o čo sa jedná, takže nebudeme to rospisovať, ale za tím chlapom by mal isť niekto iny zaklopať na dvere :laughing:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

RE: Zase tma ?

pistok153

tak ono zavisi to aj od toho, od kedy to majitel karty v global free prevadzkoval.
Tym, ktori cumeli na global free od maja 2011 sa to urcite oplatilo viac akoby si mali full za ten cely rok platit :) Ja som tiez mal dve karty v global free od vlanajsieho juna, no priznam sa v boxe som ich mal tusim len dvakrat pri pokusoch. Nepotreboval som to, kedze som aj tak vsetko cumel zo share cccam

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Re - Drobeček - Každý začínal ... Já zase umím IT jako pc prog. jazyky a vy zase satelity ... Já můžu pomoct ohledně Pc, Notebooku, Serveru, MySQL databáze vy mě zase ze satelitem...

Re - PISTOK153 - Maximálně z toho mého zaklepání bude 30 případů Majora Zemana, ale líbit si to nenecham ...

Marogamer

No, ale nezačínal bych tak, že si koupím od někoho přijímač s kartou full na pořád ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Marogamer

Klid, teď tady hodně lidí ničí karty aby nemuseli platit ten poplatek. Tak někoho přemluv aby ti před spálením řekl to číslo a na to si to regni. ;)

visper
Registrace: 5/2008

No já nemám žádné kontakty ... Je tu někdo takový ? Který to ruší ?

Marogamer

to habr: Tak to ti teda vyšlo,ikdyž uživatel nám trošku mlží..... R^

to Marogamer: No Coment
Začni u pravidel tohoto Fora.
Pěkně mlžíš kolem zakoupení karty... Rv
Omlať přijímač i s kartou dotyčnému o hlavu a požaduj zpět své investice.Jinou radu ohledně satelitního vysílání pro tebe nemám! :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Já nic nemlžím dostal jsem to od toho jistého chlápka komplet ... Co my řekl že není registrovaná ... A že to pojede a že je to něakej hybrid a že když budou nové zápisy tak že si to registruju tak to pojede ...

Marogamer

A takovejch asi bude. Myslím, že se tolik zničených karet ani nenajde. ;)

visper
Registrace: 5/2008

Marogamer

jo takhle to dopadá, když někdo kdo tomu nerozumí chce mít všechno a pak to koupí od pochybnýho prodejce za 5000, přitom přijímač má cenu okolo 1800 a karta 600 (někdy se to dá oficiálně sehnat i levněji) Takže jen na tobě vydělal zhruba 2600 :))) Jako blokeři co to využívaj jen pro vlastní potřebu mi nevadí, ale tihle vychcánci ano. :bomb:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

A že, to a že ono a že tamto... :laughing:
Napiš konkrétně od koho, za kolik a co všechno a pak bude možná pomoc :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Pokuď jsi to zakoupil v originálním obalu,tak vše potřebném máš napsáno TAM.Pokuď kupuješ "nějaké" karty bez OBALU,bohužel není jiné řešení než sehnat kartu CRW a registrovat na ni Výměnu......Jsou to jenom Vaše PRACHY!!!!!Myslete jste dospělí lidé,chodíte po dvou a umíte mluvit!! R^ R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4

Kamil si si isty? Inak sa uz mozno niekto trase ze napise naozaj meno alebo firmu..... :))) :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Právě o typu a původu karty si nejsem ničím jistý....neb majitel nám to neustále mlží.... :laughing:

Kamil_k4

asi ti prišly nove zapisy na zakladnu ponuku asi si mal vtedy zapnuty blocer tak asi preto vlož kartu do prijimača tam gde zapisy chodia.čau

ferko1237
Registrace: 6/2010

ferko1237

ty si vem indulonu a pusť si nějaký péčko :)))

eemil

To by mě zajímalo, kolik tomu jistému chlápkovi (na parkovišti u hypermarketu?) za ten komplet dal.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

eemil

Tvoje vlastní zkušenost?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

joscer

kde, co, proč? :lookaround: :O

eemil

Kamil_k4

Právě o typu a původu karty si nejsem ničím jistý....neb majitel nám to neustále mlží....

Mlžať može, ale Ja asi viem skadial to je (alebo od podobného típka), takže sa nedivím, že dotyčny tu nechce robiť reklamu, ono o tu reklamu asi nejde, skor o vymoženosť penazí naspeť, alebo niečo stím spraviť. :)))
No jednoducho netreba čítať inzeráty. :laughing: :laughing: :laughing:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Bylo to od znamiho z prace obal mam akorat od primace .. karta uz tam byla vlozena a neni registrovana

Marogamer

PISTOK153

ide o to, ci dotycny, tu Marogamer, ale moze to byt aj iny clovek, zamerne oklamany, o tom co kupuje vedel, ale to sa asi od Marogamera nedozvieme

mjamriska
Registrace: 4/2003

No tak ten přijímač zase zabal do krabice a hoď to tomu známýmu z práce na hlavu ;) :)))
Napiš mi číslo karty na email: moduly@seznam.cz
kouknu na to

drobeček

Dnes karta po dlhom čase zase tma.Včera so no noci pozeral
Kedže reakcie, že ma niekto problem su takmer žiadne.
Zrejme to puštajú v menšich skupinkách.
Zmamemu to prestalo bežať cez vikend ztoho usudzujem že to nieje plošne

stanob
Registrace: 2/2006

No,stalo se mi to poprvé,lehly obě karty najednou,výměna i gital,jedno kliknutí vypinačem,do 5min.vše najelo-aligátor s UNI,ale těch ku..v kolem bylo hodně ! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 125

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra