![]() |
|
Glisnik na paraboleNo co admini? Kedy tu pride glisnik zodpovedat otazky uzivatelov fora? Termin spoplatnenia sa blizi. Ked potreboval ovecky bol tu vareny peceny. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 111 | |
![]() |
|
RE: Glisnik na parabolea co s tím mají společného admini? :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
tophuntersry ale nevim jak to napsat abych nekoho neurazil dusevni pravek nekterych uzivatelu je ....... |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
až budešve vatě,taky nepolezeš k plepsu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
tophunterR^ :laughing:Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
Glisnik zije!http://ekonomika.sme.sk/c/6481923/sef-skylinku-za-spoplatnenie-sme-pochvalu-ani-necakali.htmlskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
Glisnik zije!http://ekonomika.sme.sk/c/6481923/sef-skylinku-za-spoplatnenie-sme-pochvalu-ani-necakali.htmlskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Glisnik na paraboleZa dob Skylinku p. Glisník (a spol) platformu budoval a rozvíjel, pro názory, nápady a připomínky chodil třeba i tady a byly pro něj nějakým vodítkem, kam platformu směřovat, prostě měl rozhodující slovo.Dnes je jen poslem vůle nových majitelů a jeho slovo má poloviční váhu. Dnes prostě prosadí jen část svých návrhů, ostatní, vč. ser. popl. nám jen tlumočí. Neúčast ve zdejší diskusi může být klidně dána nově podepsanou smlouvou, nebo spíše, kdo by chodil do horkého kotle, když těžko obhájí něco, co sám neplánoval. SP nyní musí ze své pozice hájit, i když se mu to možná nelíbí. Jen můj názor, SP se mi také nelíbí. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
Neobhajujem poplatokPriznam sa, ze som dlho vahal, ci napisem, som zakaznikom povodneho Gitalu, ked este neboli slogany typu navzdy zadarmo a podobne, na ceske programy som musel kupit cesku kartu a slovenske slovensku, vtedy mi to tiez vadilo, ale chcel som to. Dnes chcem programy z Astry. Chcem, preto si platim, na jednej budem platit servisny poplatok a na druhej balicek. Lebo ho chcem. Necudujem sa zakaznikom, ktori sa hnevaju, ze im bol slubeny prijem navzdy zadarmo, ale pokojne to mohli Skylink urobit aj tak, ze daju navzdy zadarmo vysielatelov zo zakona a smytec. A to by bola vyhra, fakt. Ved kedysi bola karta len na prijem CT. Pamatam sa ako malo aj digi jedno predplatne len na stv. Preto si myslim, ze kazdy, kto nesuhlasi, by mal nezaplatit a vyjadrit tym protest. Kazdy kto chce pozerat, sa musi zmierit s podmienkami.Ako zakaznici tahame za kratsi koniec a plac nad rozliatym mliekom nepomoze. Pomohla by konkurencia, ale to asi nepojde. Nik sa dalsi nepusti vysielat zo satelitu Gratis, lebo mu nik uz nebude verit, ze to bude gratis a tiez nik nebude dotovat nieco, z coho nezaraba. Skylink musi zarabat, inak M77 diviziu preda, resp. zrusi a bude po skajlinku. Ja som si to zratal, ze aj napriek poplatku sa mi to oplati a musim platit, platime vyssie dane, platime viac za plyn, autori platia 2% autorskemu zvazu, nikdy sice nevidia tie 2% z prijmu, ale dan z nich autor musí dat statu namiesto autorskeho zvazu, ktory inkasuje ciste 2 percenta za ziadne sluzby, jakziv nic nepomohli, ked chcete ulozit dielo na ohcranu, uctuju sitiez "servisny poplatok", toto nikoho netrapi a v kazdom povolani je nieco... Tak tolko moj prispevok, diskutujucim zelam vela sil, aj ked asi v roli Dona Quijota. |
Walter
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
RE: Glisnik na parabolea glisnik zas len mele to svoje" Programy, ktoré ponúkame ako bezplatné, sú tie, za ktoré ani nemôžeme vyberať poplatky. Ide napríklad o verejnoprávne médiá, to je to podstatné. Balík samozrejme môžeme premenovať, ale vždy budeme hovoriť, že zákazník s poplatkom neplatí za bezplatnú ponuku nič a zákazník s prémiovou ponukou platí podľa cenníka." kocurkovo :))) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Glisnik na paraboleGlisnik najma pletie jablka z hruskami..hovori ze ak chce zakaznik nieco gratis musi si najprv zakupit cosi...nejak otocil. proste sam idobre vedia ze keby oddelili verejnopravne kanaly od zvysku tak idu rovno do krachu..pretoze by im zakaznik svoje peniaze nezveril..takto si ich na nas vypaluju.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenNa tobě nic vypalovat nebudou, přeci u nich končíš ne?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Glisnik na paraboletulennechaj ho na pokoji lebo ty vypne cslink cw kartu a budeš po vtákoch takže ...:laughing: 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Glisnik na parabolejoscer.skoncim az mi vratia prachy. ked nevratia neskoncim. platit vypalne nebudem..som oslobodeny este rok.dovtedy sa moze vsetko este zmenit jupi nevypne. oni maju v tom taky bordel ze ani nevedia co sami robia.. :laughing: skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Glisnik na paraboletulenneboj vypnu celý cslink možeš si aj pískat potom :laughing: 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
tulenNeměl by sis lépe pamatovat cos zde psal v minulosti? Možná jsem něco přehlédl, nejsem tu také pořád, ale poslední co jsem u tebe zachytil nedávno je, že Skylink kartu(y) máš v šuplíku a používáš CRW karty CSlink. Tak jak můžeš být ještě rok osvobozen?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Glisnik na paraboleJa ohladom Glisnika mam podobny nazor ako Zip. V starom skylinku mal väcsie prava v rozhodovani,teraz iba musi plnit vôlu majitelov a ked nechce prist o teple miestecko,musi drzat hubu a krok.A ako sa ma ukazat tu na parabole,ked tvrdil a podla mna aj chcel gratis zadarmo,ale bol nuteny zaviest serpo. Teraz uz mu neostava nic ine,ako tvrdit,to,co tvrdi-gratis stale zadarmo,serpo je na servis. A este mozno v novej zmluve ma zakaz navstevovat fora a skylink si na fora radsej najal agentov-pitomec,joscer... |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
kasrTo už nedělej, teď se fakt válím smíchy.PS: osočuješ bez důkazů, ale to je asi u diskutérů jako ty normální. Mě to nevadí, já se s tím v pohodě vyrovnám. Můžeš klidně pokračovat. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Glisnik na parabolecslink kartu mi na tom webe vypisuje ze sa serpo jej netyka do marca 2013 a potom nastupi ice karta a ta je oslobodena dalsi tristvrte rok..proste dostanu houbajs a nie serpo:laughing: skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenJasně. Ale uznej, že mám právo ti nevěřit.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerjá mu neverim už vôbec on tak klame že až :laughing:🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
Dlhý rozhor s pánom Glisnikom na Sme skhttp://www.topky.org/2012/08/dlhy-rozhor-s-panom-glisnikom-sefom.htmlVše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Glisnik na parabolejupi,joscerchlapci mali by ste obhajovat obhajitelne...toto co obhajujete je neobhajitelne. ked vysolim za kus plastu 67 eur..ocakavam ze to bude mat nejaku zivotnost...a nie dovtedy kym si skylink zmysli ze zmeni jednostranne podmienky. vychutam si to ked dostanu tie pokuty..pocitam s tym ze to bufe minimalne 50 melounu :laughing: vy dvaja kludne im mozete prispiet na tu pokutu. mozete si ich nalepit nad postel a modlit sa k nim kazdy vecer..pre mna je to tlupa podvodnikov. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Glisnik na paraboletulen: R^ R^ |
Vagi
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
RE: Glisnik na paraboleinac vyborny rozhovor...ten co sa pytal dal Glisnikovi ostre otazky ako britva.. R^skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Glisnik na paraboleAle nic nového jedině to že zbavovat se CW karet se zakladní nabídkou,je předčasné.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 111 | |
![]() |
|
![]() |