, sekce: Skylink |
|
Glisnik na paraboleNo co admini? Kedy tu pride glisnik zodpovedat otazky uzivatelov fora? Termin spoplatnenia sa blizi. Ked potreboval ovecky bol tu vareny peceny. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 494 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 111 | |
|
|
tulenProč se rozčiluješ kvůli 67 eurám? Sám jsi před nedávnem psal, že ty už máš náklady zpátky, tak o co jde. Asi by sis fakt někam měl zapisovat co jsi kdy uvedl v diskuzi, abys tady pak netrvdil něco jiného a nenarazil na někoho, kdo si pamatuje víc než ty.Můžeš mi ukázat kde já tady v tom vlákně něco obhajuji co je neobhajitelné? Nebo i v jiných vláknech? Už jsem to chtěl několikrát po několika uživatelích a zatím jsem se nějak nedočkal odpovědi. Nepiš prosím, že obhajuji servisní poplatek. Nebo můžeš to napsat, ale pak připoj odkaz na nějaký můj příspěvek, kde tak činím. Jinak je to jen plácáním do vody pořád dokola. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
tulen - dodatekPíšeš " mělo by to mít nějakou životnost". Mám tomu rozumět tak, že už tak trochu chápeš, že se nic nedá provozovat "zdarma" věčně na základě jednoho vstupního poplatku? Kolik by podle tebe ta životnost měla být?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
joscerpreco mne vycitas ze beriem skylink za slovo? sami pouzivali klamlivu reklamu..a teraz ked nalakali tolko klientov a zinkasovali ich sa divia ze po jednostrannych zmenach podmienok klienti davaju podnety ap rotestuju? z klientov vytiahli peniaze ....pod slubom benefitov ktore im teraz odopieraju..ak toto nie je nekorektne obchodne jednanie tak uz potom nic. nehovorim o roznych pravnickych kluckach...je iste ze to maju poriadne osetrene...ale je to odrb na klientoch..a nekorektne jednanie...obchodne...a to je viac ako nejake hladanie porusenia paragrafov..dovera a dobre obchodne meno je zaklad fungovania obchodov..a skylink o meno a doveru obavam sa nadobro prisiel..a moze menit obchodne nazvy kazdy druhy den...nepomoze im to!skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
RE: Glisnik na paraboleSprávně R^ |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
joscer - dodatokco sa tyka mna ..mna karty stali cca 240 eur..pristroje 300 eur..a dalsie vydavky tam tiez nejake boli..kebyze napisu do reklamy ze to spoplatnia..tak si to nikdy nekupim..ale o to im prave slo..nalákať cim viac ludi a potom to rychlo predat ..niekomu kto to zacne riadne dojiť z penazi. no nech sa paci...mne sa naklady sice vratili...ale vela ludom sa nevratili a nevratia...a ja dost citlivo vnimam ked si zo mna niekto robi dobry den..prefackava ma ..a este mi vnucuje nazor ze je to pre moje dobro...ja seno nežerem..jednak ma to uraza a dvak..nedam so sebou takto vydrbavat! skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
joscerJa som z tohoto pochopil toto "Peniaze od televízii dostáva Towercom" takže ako som predpokladal, tak to aj je, takže pravdaže to musíme zaservisovať My, kedže Skylink už nemá nič ...... :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
|
|
pištoktak skylink nedostava ani cent za tv ako totu písali poniektorý🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
pistokakurat ze towercom je JT...a skylink je tiez JT:...proste prehana peniaze z jedneho vrecka do druheho a z ludi si robia naramnu (nevhodné slovo)..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
JUPIty si jupi taky naivny ze radsej nevyjdi z bytu ani na ulicu...lebo realny svet sa s nikym nesere...a tam prides aj o gate..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
JupiNo asi ani cent nie, SK TV poskytuje Towercom a Cz TV niektoré má Media ....., z ostatnymi TV boch vie jak to je, |
PISTOK153
|
|
tulenNo, ale v tomto prípade by si to musel dokázať :))) :))) :))) a na toto už je príslušny Paragraf a niekolko. :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
|
|
tulengate to ma netrápi já už som prišiel o kolo kua a teraz musim chodit pešeok :laughing:🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: Glisnik na parabolemna len dorazilo to info s malou spolocnostou o 50 zamestnancoch. To je ten sakramentsky financne narocny servis, kde pojde niekolko milionovy vynos zo serpo :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 466 |
|
|
jupiale zda sa mi ze si sa vobec nepoučil a dalej konzumujes vsetko co ti biju do hlavy...stastny to bezstarostny clovek :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
jozefBAaspon sa GLisnik "prekecol" za toto ho majitelia nepochvalia.. :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
RE: Glisnik na parabole50 zamestnancov..manazer ma asi inu zmluvu ako zamestnanci potom je tu nejaky pocet majitelov...to si vynasobili...zamestnancom daju 600 eur mesacne..manazer vezme 6000 a majitelia 600 000 ...a ta suma za serpo zacina naberat na konturach :-Dskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
RE: Glisnik na paraboleJenže on už mluví za M77 tak 50 lidí na všechny ty platfortmy pod M77 opravdu není moc.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
|
|
RE: Glisnik na parabolesag tak to aj potom vyzera..kumuluju zisky s nikym sa nepodelia a zakaznicky servis ktory si spoplatnia funguje tak ze nefunguje..a to ich netrapi..a tie technicke problemy su tiez preto lebo skrtia vydavky a ani technikom nedaju zarobit potom to robi jeden lojzo s francuzakom v ruke..a kym sa dostane na kazdeho...trva to aj mesiace... :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
tulenBohužel s pokutou se nic nevyřeší.Víceméně,již možná s ní i počítali dopředu.Jeden měsíční výběr serpo pokryje pokutu a jedeme vesele dál.Vlk se nažral a koza zůstala celá. ;PNepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
|
|
lachtans tym plne suhlasim. nic to nevyriesi..ale ludia aspon uvidia ze ta firma kedze dostala pokutu konala v rozpore s právom...lebo teraz sa nam snazia nakukat ze je vsetko v poriadku. nie je. bodkaskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
|
|
tulenAle na to, že bude pokuta kvůli tomu, že kdysi byl u jedné firmy slogan "Zadarmo" a teď když ji koupila jiná firma to je jinak, na to se netěšte. Sice to tady kdosi (myslím, že je teď zabanovanej) pořád dokola vypisoval včetně paragrafů zákona na ochranu spotřebitele, ale pro to vůbec NENÍ firma M77 šetřena. Takže za to ani pokutu dostat nemůže.Ale chápu, že vás potěší jakákoliv pokuta, byť nebude za to, o čem tady pořád dokola básníte, že firma podvedla své klienty, tedy nějakým sloganem "Navždy zadarmo". Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
RE: Glisnik na paraboleJupího je mi líto on to opravdu pochopit nemuže.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
|
|
RE: Glisnik na parabolejá nechápem vás niektorých čo tu stale plačete ale človek neni všemohoucí :laughing:🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: Glisnik na parabolebudem sa opakovat, ja som asi jediny co si kupoval karty za baliky a nie aby som mal karty doživotne gratis ;)Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600
|
Sanzi
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 036 |
|
|
JUPI"clovek nie je vemohuci" odcitujem ta..ale niektori si myslia ze vsemohuci su a ze "podnikaju" niekde v Ugande a zakaznik je otrok ktory si od nich musi nechat kadit na hlavu...a O TOM TO CELE JE...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 111 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|