Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Glisnik na parabole

No co admini? Kedy tu pride glisnik zodpovedat otazky uzivatelov fora? Termin spoplatnenia sa blizi. Ked potreboval ovecky bol tu vareny peceny.

tophunter
Registrace: 4/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 111
Odpověď v diskusním vlákně

JOSCER

s tou zmenou obchodneho mena a sidla to bol velmi sikovny aj ked priehladny trik...

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

tulen

Ty musíš mít fakt silnej žaludek. Čerpat služby u firmy, která ti dělá tolik příkoří, tu už musíš být silná nátura. Seřadit za sebe tvoje příspěvky za posledního půl roku z diskuzí s vyjádřeními na firmu, jejíž jsi přes to všechno stále klientem ...
Já vím, ty mi zase napíšeš, kolik tě to stálo, ale to už je takový folklór.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: Glisnik na parabole

ja len pisem ze skylink ci m77 ci nazvi si to ako chces je banda podvodnikov
a silny zaludok nemam..plechovy zaludok ma glisnik ktory najrpv tvrdi ze gratis znaemna bez poplatku a teraz tvrdi ze to v cesku neznamena bez poplatku..ale zdarma sluzba k platenej sluzbe...zhovadilost.

tulen

"Čerpat služby u firmy, která ti dělá tolik příkoří"

mozem dostat odpoved ake sluzby u danej spolocnosti cerpa zakaznik neplatenej ponuky?

na zakaznicku linku nevolam, sat primac a ten tanier na streche, vratane kabelaze som si kupoval za svoje, nervy pri instalacii som venoval na ukor svojej srdcovocievnej sustavy a niekomu som cvakol x-krat nemale prachy za neaky ten plast, som nevedel, ze skrabky na sklo mozu byt aj tak drahe, no a nakoniec odo mna niekto ziadal doplatok za neake channels...

teda nechcem byt neako hnusny, ale ake sluzby mi dana spolocnost ponuka? ... eroticke to nebudu, strih vlasov asi tiez nie, co mi ponukaju? ... aha, viem, na jednej karte cvakam poctivo ako blbec, tak mi chodi citanie na zachod

a ten prijem TV som mal aj pred rokom taky isty ako bude o rok, ze? takze kde su tie sluzby ktore vyzaduju ser poplatok? nikde ich nevidim, a aj ked sa nepovazujem za uplneho hnupa, tak ich asi ani neuvidim, a mozem len dufat, ze o pol roka ma nebude cakat nutnost kupovat odporucany sat primac Skylink ready, aj to je nutne zahrnut do sluzieb

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Tak uz chyba iba 5€ serpo, sparovanie kariet s nejakym cinskym srotom, co nezvladne ani HD a surfucklock na 1 kanal. Zabudol som este par volov, ktori budu zdovodnovat ake je to pre nas zakaznikov vyhodne a ze vsetko to robia pre nas a nase blaho!
Howgh. :bomb:

Peep
Registrace: 10/2010

alfasex

ja uz na joscera nevladzem ani reagovat..bo riskujem porazku. dakujem ze si sa toho ujal..ale myslim ze hadzeme hrach na stenu :laughing:

tulen

A ja ho nemam na parabole..... :(

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

alfasex

šak, ak sa nemílim, tak vtom članku píše pán JG že "CRW bol bezproblémoví a mal bezproblémoví chod", teraz maju IRDT, do ktorého furt šturaju a potom im to chodí niekto zpravovať, šak isto im to sudruzi z NDR nerobia zadara, za taku podporu treba niečo plaťiť, ked Laco z Jožom niečo pokazia, takže vznikaju im náklady na prevádsku a servys , v tomto fakt neklame. :))) :))) :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

alfasex

Já jsem ve svém příspěvku k tulenovi nic nepsal o službách, které čerpá, že jsou za servisní poplatek. Tak nevím co to na něj obracíš.
A že nečerpá žádnou službu? Tím chceš říci, že ten satelitní příjem by měl i kdyby tady ta firma nebyla? Tak prosím, ať vyhodí její dekódovací kartu a uvidí.

joscer

joscer

A ked tu kartu "Tulen" vyhodí, máš nejaku alternatívu???? :))) lebo ak ano a ponukneš službu "bez časoveho obmedzenia" tak vyhadzujem aj Ja R^ a hned všetke 4 Karty čo vlastním. :laughing:

PISTOK153

Ono tu je jen pět možnosti co s vlastním satelitním kompletem at už s UNI nebo Irdeto/CW čtečkou:

1 - Zaplatit Ser-po (348kč/rok)
2 - Nezaplatit FTA
3 - Zaplatit Výměnu (odložit Ser-po 600kč/2 roky)
4 - Přejít na pay Tv FreeSat (199 kč/měsíčně)
5 - Přejít na základ od T mobile/karta START (1300kč)

T mobile už to na webu má nějaké prázdné.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

teda.

Myslel som stím Alternatívneho poskytovaťela, ktorí ovšem po zlučení CS-SKY zatial na trhu nieje.
Takže ak niekto bude::::::::: :))) :))) :)))

PISTOK153

joscer

uz si konecne daj vysvetlit...ze tu dekodovaciu kartu som si kupil.....a zaplatil..a ako Glisnik dnes priznal najma z predaja kariet skylink žil! tie peniaze nesli predajcovi ani towercomu ale skylinku..aspon vacsina z nich..preco by som mal vyhadzovat svoj zaplateny majetok len preto ze skylink porusil dobre mravy a zmenil podmienky a teraz si uctuje aj vypalne? co si robim s mojim majetkom do toho je ti (nevhodné slovo) a skylinku duplovane..

tulen

PISTOK153

Ty asi nechápeš jak jsem to myslel. Bylo tvrzeno (alfasex), že ten kdo má jen základ, tak nečerpá žádnou službu. Tak jsem jen chtěl, aby tu kartu vyhodil, jestli mu to půjde i bez ní. Když má dojem, že ta firma mu žádnou službu neposkytuje, zřejmě nepotřebuje jejich dekódoavcí kartu.
PS: proč pořád skoro do každé reakce na mě vkládáte to, že bylo by mělo být něco zadarmo bez časového omezení? Já jen mohu znova opáčit, že M77, která teď vysílání poskytuje žádnou takovou nabídku nečinila. A pravdu mám.

joscer

tulen

Viz moje reakce na PISTOK153.

joscer

za to ze pozeram "neplatene " stanice som zaplatil jednorazovo 67 eur + dalsich 24 eur..to je pri otcumateri spolu 91 eur..mas pocit ze som si tu kartu kupoval na to aby som s nou rajbal krumple???? takze prijimam stanice zak tore uz platim mesacne 4,23 eura ci kolko to je...ako koncesionar.

tulen

Joscer

neber si to nejak zle ale netrpis nahodou napriklad na voyerizmus, stihoman ci inu uchylku ci poruchu ?

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Warder

A proč bych měl? Podle čeho tak soudíš? Prosím konkrétní příklady. Ale když taj až později, teď končím. J8 si to pak vyhledám.

joscer

tulen

Už naposledy. Jako koncesionář si platíš JEN STV1 a STV2. Toť vše. A jen tak mimochodem, to ti nevadí, že za dvě stanice platíš tolik?

joscer

Joscer

co myslis preco asi ? Zeby preto ze medved na 4 je maco ? :)))

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

joscer

PS: proč pořád skoro do každé reakce na mě vkládáte to, že bylo by mělo být něco zadarmo bez časového omezení?
---Pretože sme to tak kupovali, a koli tomu sme vysipali za karty aj cez 10 000 SK a to nehovorím ešte o STB....atd.

á jen mohu znova opáčit, že M77, která teď vysílání poskytuje žádnou takovou nabídku nečinila. A pravdu mám.
--- Máš pravdu toto ti priznám, ovšem M77 ktorej sa to tíka, mala karty ktoré prevzala stále prevádskovať stím slubom, a nové karty by už mali byť lacnejšie a na obale by malo byť uvedené namiesto toho Bez časového-"z časovym obmedzením"
A Vtedy by to bolo košer.
PS: Toto musíš zasa trošku uznať aj Ty a vtomto pravdu zasa mám Ja.

PISTOK153

joscer

vadi nevadi...je to uzakonene takze to platit musim. takze to chcem aj zadarmo sledovat...ale nie je kde....lebo satelitny provider odo mna chce dalsich 1,20 eur na kazdu kartu..aby som si stv mohol pozriet... este komu mma platit za stv? zvazu zahradkarov? amnesty international alebo cervenemu krizu?

tulen

tulen

Toto neni príklad, čo STV, keby tá STV išla FTA, tak si ju človek kukne iba vtedy ak tam niečo raz za uhorsky rok je, takže kolko na nu kukáš ty ???
Tymto sa neohanaj, toto neuznávam zasa ani ja, a to že plaťíme za Zástrčku , tak na to je zákon, ináč by to dobrovolne STV neplaťil nikto, šak a za čo ?????

PISTOK153

ak raz za nieco platis tak by si mal mat k tomu pristup..kedze dvb t sfusoval towercom..a nemozem to chytat na antenu...kvoli tomu mam skylink..a ti odo mna teraz pytaju dalsie love..nestacia im penáze...ja im platenu ponuku sponzorovat nemienim predplacal som ju ale ide kvalitou stale dole a povedal som si ze za machule ja platit nebudem...tak preco ich mam platit ked ich nepozeram?

tulen

jedna sa samozrejme o vsetky slovenske aj komercne stanice..v dvb t by mali byt pristupne zdarma a stv hd je tam tiez..akurat ze sa to neda chytit po tom co nam zhodili analog nechytime tu nic..ale platit to platime...ako koncesiu..svinstvo

tulen
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 111

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra