![]() |
|
Glisnik na paraboleNo co admini? Kedy tu pride glisnik zodpovedat otazky uzivatelov fora? Termin spoplatnenia sa blizi. Ked potreboval ovecky bol tu vareny peceny. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 488 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 111 | |
![]() |
|
RE: Glisnik na paraboleAle zas tu najviac tlácha námestník....riaditeľ je na black liste... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Glisnik na parabolejoscerja nevim co tu furt dookola riesis nieco o tom, co sluboval skylink a M77 group to nemusi ako firma, ktora prebrala vsetky zavazky dodrzat. Vcera pre sme.sk sa Glisnik o bezplatnej zakladnej ponuke opat len vyjadril v rovnakom zmysle a to uz v mene M77 group http://ekonomika.sme.sk/c/6481923/sef-skylinku-za-spoplatnenie-sme-pochvalu-ani-necakali.html citat: " Programy, ktoré ponúkame ako bezplatné, sú tie, za ktoré ani nemôžeme vyberať poplatky. Ide napríklad o verejnoprávne médiá, to je to podstatné. Balík samozrejme môžeme premenovať, ale vždy budeme hovoriť, že zákazník s poplatkom neplatí za bezplatnú ponuku nič a zákazník s prémiovou ponukou platí podľa cenníka " Z vyssieho je jasne, ze zavadzanie a klamanie zakaznikov pokracuje aj pod novou firemnou znackou ci chces spochybonovat to, co sam Glisnik tvrdi? Nizsie na sme.sk mas aj video, ktore si mozes pozriet Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: Glisnik na paraboleChlapi, vy musite byt nezamestnani, ked mate cas uz tyzdne tu dookola mliet to iste. :)))AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
jozefBAPromiň, ale v tvém příspěvku jsem nenašel žádnou myšlenku, která by řešila to, o čem je řeč.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
LucaBrazzaTo není o zaměstnanosti či nezaměstnanosti v mém případě. To je o tom najít si čas na zábavu. Mě to zaměstnání (které nemá nic společného s M77) dovoluje. A navíc jsem teď měl 14 dní dovolené.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerJasne, to bolo myslene len obrazne. ;)AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
RE: Glisnik na parabolejoscerreagoval som tvoje prispevky z 03.08.2012, 10:58.17 03.08.2012, 13:08.36 pripadne si ich este raz precitaj, o com tam bola rec :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
RE: Glisnik na paraboleLucabrazzauplne najviac casu zo vsetkych tu mal pitomec, kym za urazky nefasoval ban. Ten snad reagoval na kazdy druhy prispevok :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
![]() |
|
jozef BAMáš pravdu, já to měl napsat lépe:"V tvém příspěvku jsem nenašel žádnou NOVOU myšlenku, která by řešila to o čem je řeč a posunula diskuzi dále." Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Glisnik na paraboleCo vy nemozete spavat ? ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Glisnik na paraboleNeviem prečo stále reaugujete na Joscera. Je to jeden namyslený fra....k. Tým som hádam povedal všetko.Len on, takých už bolo... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 111 | |
![]() |
|
![]() |