Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

zapl.balíček and započtení na zapl.roční poplatek

Hallo, vůbec nikde ani v podmínkách jsem se nedočetl, jak je to v případě, že zaplatím roční servisní poplatek 348,- CZK a pak si třeba v půlce některého měsíce objednám na 1,2, nebo 3 měsíce nějaký placený balík ...jedině roční poplatek lze totiž zaplatit kartou na netu, což jediné mi vyhovuje
.
normálně bych ty 3 měsíce neplatil ten servisní poplatek, ale jak to teda bude ? Sníží mi cenu placeného balíku o 29,- CZK nebo si můžu trhnout nohou a při zaplacení ročního poplatku prostě vždy zaplatím full balík a ani se mi třeba neprodlouží na alikvotní počet dnů ten balík jako kompenzace ?
.
nemíním totiž zřizovat nějaký inkasní příkaz v el.bankovnictví s měsíční frekvencí nebo dokonce chodit na poštu a založit to do SIPO ;P
.
a kdyby jo, tak jak to bude v praxi vypadat, když třeba 15týho v měsíci si objednám placenej balík na měsíc ? To mám zrušit na měsíc inkasní příkaz nebo se trmácet na poštu změnit SIPO ;P ?
.
Kde jsou odpovědi na tyto racionální praktické dotazy na situace, které 100%ně nastanou :bomb: ?

Bororo
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

všude

se to voslí,když si zaplatíš nějaký balíček,po-- ser se pozastaví,tedy posune datum,kapíšto? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: zapl.balíček and započtení na zapl.roční p...

jako že mi přepočítají těch 29,- CZK na dobu příslušného zaplaceného balíku a třeba mi 4 dny k měsíci nechají ten balík KOMBI navíc :O ?
.
To by šlo, ale v podmínkách, jak zaplatit servisní poplatek jsem nic tAKOVÉHO NENAšel - jsou tam jenom kecy,jak zaplatit poplatek :bomb:

Bororo

aha, už to chápu, takže když si třikrát v roce zapaltím balík, tak se mi roční poplatek prodlužuje jako zaplacený o tři měsíce, tj. z 12 měsíců na 15 - chápu to dobře :) ?
.
to je skvělé, aspoň nějaká vstřícnost skylinku :ogre:

Bororo

tak špatně

hledáš R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Jo a když si zaplatím 3 balíčky na jednu kartu, tak platim SP tříkrát. Trest za využívání služeb.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

Podvod

Další podvod na českého zákazníka

blaza
Registrace: 8/2012

na co cekat at to zavedou hned neplatice odstrihnout a je klid a uplakanci at se podivaj po necem jinem jineho leku neni ;P

tanabe
Registrace: 7/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra