Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Rozhovor pre SME

http://ekonomika.sme.sk/c/6481923/sef-skylinku-za-spoplatnenie-sme-pochvalu-ani-necakali.html

Technisat TechniCorder ISIO S/1TB, DigiCorder HD S2/500GB, Samsung UE55F8000

artin
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Doplnenie:Pán Glisník pre SME

...pokiaľ to vlastnili domáce subjekty tak financie z podnikania stačili,ale novému zahraničnému vlastnikovi to už finančne nevychádza ?

Technisat TechniCorder ISIO S/1TB, DigiCorder HD S2/500GB, Samsung UE55F8000

artin
Registrace: 1/2008

RE: Rozhovor pre SME

pyramida ma taku jednu vlastnost ze po case sa trh saturuje..ti co to vymysleli a spustili sa nabalia..a drviva vacsina co sa pripojilo neskor pride o peniaze...

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Pekny rozhovor, nic ine som necakal. Gratis nieje zadarmo a zadarmo nieje bez poplatku, v logike prevratny objav...asi ako Einsteinova teoria relativity vo fyzike.
Firma ma 50 zamestnancov a 2,4 mil. Klientov, pricom 480 000 platiacich nejaky balicek.teda 1,9 mil. Serpov perspektivne....2280000 eur mesacne,za 8 rokov navratnost dvoch miliard len na "gratisakoch" kua, keby som tak mal vstupny kapital, aspon by tie prachy ostali na Slovensku!
Teda ...mozno...

Peep
Registrace: 10/2010

nabalia sa teda dobre...

Dreambox DM900, Fuba DAA 110, Moteck SG2100A, Inverto Black Ultra, Sony Bravia KDL-55W805B

Marian21
Registrace: 3/2007

nemozete to takto zjednodusovat..viete kolko penazi museli vynalozit na to kym dostali pod patronat digitalne dvb t? a towercom spravu slovenskych medii?to boli zakladne predpoklady ....ze im pojdu ksefty na satelite...prakticky monopol... :laughing: :laughing:

tulen

Peep

nebudu vsetci platit, ja mam 3 karty a mozno, hovorim mozno budem platit na jednej, ide mi len o CT4 a stale dufam, ze CT-cky by mohli ostat bez poplatku, dalsi su ti, co budu prechadzat na dvb-t pretoze im stacia 3-4 programy

mjamriska
Registrace: 4/2003

Tulen

V tej dobe,ked Towercom dostal cely eter mali podchytenych ludi na potrebnych postoch a neverim, ze ich to stalo viac ako serpo-vynos za mesiac. Wild-east-banana-government to istil!

Peep

Mjamriska

To je viac nez iste, ze nebudu vsetci platit, niesu vsetci na hlavu padnuti, ak si zakaznikov neodohnali serpom, tak technici co teraz bicuju karty a unready aj niektore ready primace zapismi to zarucene dorazia.
Normalne mam pocit, ze tam niekto santi-odosiela zapisy a pocita refrese, mozno buduju databazu kariet v unready primacoch. Len aby tymi protipiratskymi opatreniami " nevyliali z vane so spinavou vodou aj dietatko" Rv

Peep

peep

to mi je jasne...ze to mali "podchytene" co si tu budeme pisat...jasne ze to stalo menej..ale chcu to naspat aj s urokmi.. :laughing:

tulen

Podnikatelsky plan je pekna vec, len k tomu treba aj toho druheho. ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

myslis oslika ktoreho otrasu z penazi? nasinec sa necha nielen oholit ale aj očesať..

tulen

Uz sa to az tak neda.Ludia citia, ze je coraz tazsie tahat rodinu.Zbytocnosti pojdu bokom........ Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Nenažranost nás všechny jednou dovede do záhuby,všiml jsem si že nejhorší jsou různé AS,VLASTNĚNÉ KDOVÍ KÝM,jeden vlastník nebo rodinný p. se přece jen stará úplně jinak,donekonečna ždímat lidi prostě nejde a tím nemyslím jen M77,bublina praskne,kruci doufám,že už se toho nedožiju,ale děcka si to pěkně vyžerou,škoda v 89 to vypadalo tak hezky !!! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

R^ :fuming: Bohuzial je to tak.

liquere

tulen

nemozete to takto zjednodusovat..viete kolko penazi museli vynalozit na to kym dostali pod patronat digitalne dvb t? a towercom spravu slovenskych medii?to boli zakladne predpoklady ....ze im pojdu ksefty na satelite...prakticky monopol...

šak to je ono, pozri Monopolu platia raz, alebo plaťíš raz, máš tu regulačny urad štát ho zdaní prípadne trošku doreguluje, ale pokial máš X firiem, tak rižuje každí a už to neje monopol takže na to dosah nieje, a sem tam nejaká pokuťička za Kartelovu dohodičku, je furt lepšia pre zisk, ako byť monopolom. :)))

Prakticky monopol keby ostal, tak by sme boli kludny aj teraz, ako sme boli kludny X rokov. R^ R^ R^

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Ani tulen sa nepise s ypsilonom.... :))) :)))

liquere

dobre rano

takto funguju pani "neokapitalisti". nepoucili sa a zasa zacinaju prilis vystrkovat rohy a zmykat ludi. a ako sa to v historii stalo uz velakrat nakoniec dostanu po papuli od nasrdenych mas a zacne sa to cele od zaciatku. uz len to ze vsade vyhravaju vo volbach komunisti nevesti nic dobre. a paradoxne za to mozu prave takyto pani podnikatelia ;P

a aby som este k tomu clanku. glisnik dokazal ze ludia sa menia a ze peniaze kazia charakter. ten clovek uz nema ziadnu integritu a zostal z neho uz iba tien. snad mu to stalo za to.

soso
Registrace: 2/2010

To je znama historicka vec, ze vzdy zmenu systemu sposobuje zlyhanie vladnucej triedy.Je jedno akej.Zober si to u nas.Cela pravica moze zjazdovat vo vytahu,horko tazko sa dostali do parlamentu.Dnes vraj zastavaju zaujmy ludi,vzdy sa smejem, ze ich to nenapadlo ked boli vo vlade.Co tu nechali v kazdom urade bordel,nefungujuci danovy system,bordel v zdravotnictve,jednu halu v Malackach a pokracovat by sa dalo do vecera.Proste zlyhali.Ale hlavna chyba je ta, ze nie je u nas kontinuita v zakladnych veciach,lebo po volbach sa vsetko prekopava.Preto sme tam kde sme.Tak ako modry zakapali teraz mozu aj cerveny, pokial si neuvedomia, ze ulica ked sa zmobilizuje kecanie v parlamente konci ! Preco napr. od nas na zapad je jedno kto vyhra volby, zakladne veci sa nemenia. Bohuzial ta fraska pokracuje uz dlho.

liquere

Liquere: bohuzial mas pravdu!
Na zapad od nas ziju ludia " vychovani v demokracii " to je o mysleni a hodnotach ( netvrdim ze vsetci, ale musi ich byt aspon vacsina, aby to fungovalo). My budeme potrebovat este aspon 2generacie, aby sme sa vobec priblizili.
Zakony bez " fugy" a platne skutocne pre vsetkych rovnako, potlacit korupciu, lebo zatial je jedinou hybnou silou vo vsetkych castiach fungovania nasej banana- republic.... Doteraz bola a je cela politicka kultura len o peniazoch, kseftoch, odpredajoch strategickych podnikov s 10-20% bocnym
ciernym prijmom...Viacmenej vsetci o tom vedia a kazdy je spokojny.Dokial sa toto nezmeni a pohlavari sa nam budu bohorovne usmievat do tvare, miesto toho aby viseli za g.u.l.e v prievane, tak nemozeme ocakavat ziaden posun smerom k skutocnej demokracii. Preto je u nas mozne aj to, co si dovoluju napriklad M77.Samozrejme toto je na samostatne forum, nie len jedno vlakno.
Ak som niekoho urazil, ta sa ospravedlnujem.

Peep

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra