![]() |
|
2sat příjmače a kolabující LBN TwinMám 3roky 2 satelitní komplety Topield 6000CR a LBN Twin Inwerto. Poslední dobou mám na jednom příjmači výpadky signálu, druhý jede bez problémů. Překontroloval jsem konektory na kabelech, přehodil jsem na vývodech LBN příjmače, vypadávající příjmač jsem na zkoušku vyměnil a pořád signál padá ve stejném pokoji. Pokud to odpojím a znovu zapojím, tak to jede týden až 14 dní ,,pak zase výpadek. Nemáte někdo s tímto zkušenost ??Dík za rady :-) |
JoinerNet
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
2sat příjmače a kolabující LBN TwinJe mozne,ze ti vplyvom casu kondiky v zdroji stratili kapacitu...mam podobnu skusenost s tymito prijimacmi. |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
To budezemní šmycka!!! :)))Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: 2sat příjmače a kolabující LBN TwinTak mám dnešní poznatek,zese došlo k výpadku toho samého přístroje, tak jsem ho vyměnil za Optibox Zebru a nic,žádný signál, ale když jsem odpojil ten co fungoval od napájení , zase se vše rozběhlo jak má,,,,, že by ta zemní smyčka ??? šak to fungovalo bez problémů 3 roky!! Každý příjmač je v jiné místnosti , ale jak je vedená elektrika fakt nevím, je to rodinný barák. |
JoinerNet
![]() |
|
Já neříkám nic,ale na moje slova vždycky dojde! Vždycky je to tak, že než se něco pokazí, tak to napřed funguje. Je naprosto zbytečné pátrat potom, proč to tři roky fungovalo. Lepší je pátrat potom, proč to fungovat přestalo. Mnohdy se tak totiž najde odpověď i na tu první otázku!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: 2sat příjmače a kolabující LBN Twinvem prodluzku a zkus to na jedny zasuvce :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
joinerA nemal si predtym crt tv? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 662 |
![]() |
|
RE: 2sat příjmače a kolabující LBN Twin"vem prodluzku a zkus to na jedny zasuvce" je k ničemu. Kasr a Enik je správně. Podívej se co jsi naposledy měnil v domácnosti za spotřebiče nebo zapojení než to přestalo fungovat.Jinak mohlo klidně odejít LNB.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: 2sat příjmače a kolabující LBN TwinNiečo podobné som riešil u jedného klienta , menil som box , lnb nič nepomahalo , nakoniec som vytiahol koax ktomu problémovému boxu a v medzi strope ho rozhrízli myši . |
ixo333
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: 2sat příjmače a kolabující LBN TwinKoax je položrný na koberci za skříněma a přes zeď , tam poškození nehrozí,opticky jsem ho kontroloval a vypadá jako nový . Minulý rok jsem měnil jednu CTR TV za LCD Panasonic a půl roku na to začaly problémy , ale proč by výměna TV měla vliv na sat příjmače ????? S tou prodlužkou na 240V je to problém , protože pokud to jede , tak třeba týden a není možné mít tak dlouho natáhlou prodlužku .Když budou zásuvky, každá na jinačí fázy, mohlo by to být tou zemní smyčkou?? |
JoinerNet
![]() |
|
![]() |