![]() |
|
Skylink, placené programy stále zdarmaMůže mi někdo vysvětlit jednu technickou zajímavost? Jedněm uživatelům jde neustále určitá skupina placených programů, ačkoliv dávno )2 roky) uběhla lhůta 2 měsíců při koupi nové karty a dokonce nyní i po deaktivaci staré karty za výměnu na ICE ona placená programová nabídka jde stále. Webová kontrola zobrazuje pouze neplacené programy či ukončenou platnost po výměně za ICE u oné staré karty stále fungující. V přijímači také nejsou žádné zápisy o platnosti a funkčnosti plac. programů. Nic na tom nezměnil ani fakt nahrání posledního firmware do Technisatu Digit S2 pro funkčnost ICE karet. Žádné EMU či blocker. Prosím jen o příspěvky se stejnou "zajímavostí". |
MilanTuma
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 296 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Skylink, placené programy stále zdarmano to se mi stalo u gitalky, furt mi tam chodí zápis na sport 1, už jsem ji vyměnil za ice, karta byla deaktivována, všechny platné zápisy odstraněny, ale na sport 1 tam chodí zápis pořád. :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Skylink, placené programy stále zdarmakamosovi chodili zapisy na HBO, jenze se bal s tim neco udelat (hralo mu to asi 5 let...) tak nic neladil a tetka nedavno jak vypli Cryptoworks u Skylinku tak mu to prestalo hrat....ale jak tu to pisete tak po vymene karty by mu to melo i nadale hrat. (nema zadny EMM blocker) |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
RE: Skylink, placené programy stále zdarmamne u CSLNKU hral Hbo balik snad rok :))) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Skylink, placené programy stále zdarmaMůže to být chyba v databázi. Doporučuji napsat do Skylinku, popsat problém a připojit číslo karty. Jsem si docela jist, že Skylink neprodleně zjedná nápravu. :razz:Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 966 |
![]() |
|
poctivec,to je rarita v našich končinách R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Skylink, placené programy stále zdarmaPane-ty to vidíš a s tímhle materiálem máme jít do evropy,za co nás trestáš !!! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
AlesHaveldobrej nápad, jim asi napíšu do cslinku číslo té deaktivované gitalky, ať mě laskavě přestanou vnucovat ten sport1 :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
eemilber to jako reklamu,nekoukej jim na to R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink, placené programy stále zdarmaStěžovat si na něco, co mi jde jaksi "navíc", může pouze nemyslící jedinec...... |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
eemiltak mě napadlo,že jsi vlastně osvobozen od ser-po R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrNo šak ono mu to zachvilku skončí :laughing: :laughing: :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
pierrepetrno to se z toho teda po-ser-u :laughing:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
no nechbejt,koruna denně,je to majlant,proč se o tom tolik píše? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink, placené programy stále zdarmaNJ,skončí cryptoworks s platenou ponukou a nebudete mať už žiadné takéto problémy.Tak sa snažte ešte dáčo pokukať,lebo koniec je už vidno.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
letasale máme stále šáring a finty ,jak pojede dál R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink, placené programy stále zdarmaTO JE NEČESTNÉ AY NESPORTOVNÍ - Skylink by to měl normálně těm co to nepřiznali doúčtovat třeba za rok nebo víc, když tu službu využívali a nepřiznali se :O |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
Bororomyslíš jako daně?,jsem pro R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink, placené programy stále zdarmajednému známemu tiež išiel HBO balík niekoľko rokov zdarma ... |
ixo333
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
hmmmmno tak to je super. mate h...no zadarmo zatial co iny za h...no platia :) prestante cumet na tu blbu bednu, strasne to zere cas a ten je daleko najdrahsie platidlo! |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
MilanTumaje ot celom proste a jednoduche ale tu ti o tom vypisovat nejdem :laughing: :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
MilanTumaje ot celom proste a jednoduche ale tu ti o tom vypisovat nejdem :laughing: :laughing: :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Skylink, placené programy stále zdarmaTak to jsem asi rekordman,když jsem před 7-mi lety kupoval první sat,tak jsem odhlásil kabelovku a k mému údivu to běží stále.Dokonce po zakoupení HD televize všechny HD české stanice včetně Barandova.Kdybych býval nespěchal,tak jsem mohl ušetřit za modul a novou kartu.Takhle to nevyužívám,ale když připluje obří mrak,tak se to šikne. :laughing: |
mlengy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Skylink, placené programy stále zdarmaS tou kabelovkou je to aj tu tak.Dosť veľa ľuďom to roky ide aj po odhlásení.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Skylink, placené programy stále zdarmaNa starej Cryp. karte mi bežal CS Film od samého začiatku a na novej ICE mi zase beží Penthouse HD. Ale ani taliani nemajú v tom jasno, na karte SKY ITALIA s originálnom prijímači mi už asi tretí deň ide zadarmo balík Mondo e Cultura.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: Skylink, placené programy stále zdarmasa tym este chvalte,budte radi ze vam to ide zadara. |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |