![]() |
|
Kde zjistím datum registrace karty VÝMĚNA SkylinkMám 3 ks karta výměna, které jsem zaregistroval v roce 2011, jednu možná již koncem roku 2010. Jak mám zjistit datum registrace abych věděl, kdy uplyne 24 měsíců od data registrace pro první placení servisního poplatku. Na stránce "Registrace a správa karet" je plno dat o fakturacích, ale žádný jednoznačně s datem registrace karty. Nebo se pletu a někde je tam ten údaj ukrytý? |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Kde zjistím datum registrace karty VÝMĚNA...Tady je neco.https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/fee/cz/FEE_NewChargeCard.do |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: Kde zjistím datum registrace karty VÝMĚNA...Dík. Zkusil jsem ten odkaz a funguje to.Zadal jsem do systému i číslo své třetí karty, která má zaplacen balíček Kombi do konce roku 2012. Program reagoval chybovým hlášením. Neuvedl datum registrace pro tuto kartu, i když, pokud bych Kombi na konci roku 2012 neobnovil, mělo by být osvobození také někdy do pololetí 2013. Ještě mne překvapuje, že se k tomu tvému odkazu nemohu dostat přímo ze stránky Skylink. |
Standa3
![]() |
|
RE: Kde zjistím datum registrace karty VÝMĚNA...Jde to ale ze stranky CS Link. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: Kde zjistím datum registrace karty VÝMĚNA...Pišťok je tiež oslobodeny tak na polovicu roka 2013 :))) takže plaťí to aj pre CSlink IRDT. premium. :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
jak že nejderozkliknout skylink.sk nebo skylink.cz potom kliknout na servisny poplatok ,nakonec kliknout na kdy hradit poplatek :laughing: :laughing: |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: Kde zjistím datum registrace karty VÝMĚNA...Kurňa, WADER má pravdu. Já hledal pořád něco jako "Datum registrace", a odkaz je nakonec v obrovském červeném čtverečku, který vypadá spíše jako reklama než odkaz. Dík všem. |
Standa3
![]() |
|
stačípočkat,až ti přijde složenka R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
![]() |