![]() |
|
nemohu sehnat anténu na DVB-TJeště před měsícem jsem si mohl vybírat prodejce s nabídkou antény např. 2062. Tato anténa v okolí Brna v zastrčených lokalitách úspěšně řeší příjem mux3, což širokopásmové antény včetně českého síta nedokáží. Možná špatně hledám, ale prodejce od kterého jsem tyto antény odebíral má už napsáno "na dotaz" a v odpovědi uvádí vyprodáno a ostatní prodejci s nabídkou zmizeli. Nevíte někdo kde by se v ČR daly tato anténa sehnat třeba i pod pultem? |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
RE: nemohu sehnat anténu na DVB-TPásmove antény přestal vyrábět i Alcad, nejspíš trh zcela zaplavili trojplosnici a různé jiné kraviny, které na prvni pohled vypadají plne digitálně.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: nemohu sehnat anténu na DVB-TZkus zavolat p.Vališovi (Vaten). Kvalitní antény mizi, protože se prodávají předražené a nefunkšní, ale skvěle dizajnové (nevhodné slovo) ala Televes, Maximum a další modní blbosti. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: nemohu sehnat anténu na DVB-Ttak já schválně zkusil strýčka googla s dotazem anténa 2062 a narazil jsem i na obchody kde maj psáno skladem. :lookaround:Takže to chce asi lépe hledat. :))) Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: nemohu sehnat anténu na DVB-TPromiň mou nevědomost, ale p. Vališ mi nic neříká a pan googel tvrdí že to ředitel dopravy a pod. Můžeš upřesnit kdo to je? |
člověk
![]() |
|
eemilKde ?? Mohl jsem se přehlédnout |
člověk
![]() |
|
RE: nemohu sehnat anténu na DVB-Thttp://www.televiznianteny.com/kanalove-c12693.html |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
člověkjako průs.... švih tohoto webu je ten, že se nesmí dávat konkrétní odkazy na weby (bod 9) :-/ Ale ten obchod se jmenuje jako to co hledáš v jednotným čísle :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: nemohu sehnat anténu na DVB-TDíky pánové, špatně jsem hledal. Dodací lhůtu mají 2-3 dny, tak snad jich pár dojde. |
člověk
![]() |
|
RE: nemohu sehnat anténu na DVB-Tnebo na heurece zkus zadat: Anténa VATEN 2060 (K52-60)Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: nemohu sehnat anténu na DVB-Tha, sem se spletl v označení :ONejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: nemohu sehnat anténu na DVB-Thttp://www.altronik.cz/antena-2062-5862-k-1214-db/d-71060/ |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: nemohu sehnat anténu na DVB-Taltronik nemá, nebo aspoň na dotaz měl také doprodaný. |
člověk
![]() |
|
to asi proto,že anténa není pro analog,nebo digitál,je to anténa pro pásmo,nebo kanál R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
pierrepetrAle tahle kanálovka vypadá pro digitál moc obyčejně, neboli analogově. Na digitál vypadá víc IN nějaká ta moderní kýčovitá blbost:))) Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
máš pravduna toto slyší hlupáci,protože je jich hodně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
![]() |