![]() |
|
Skylink-kvalita služebZdravím pánové.Kdo prosím poradí?Před měsícem jsem aktivoval 2x ICE kartu, které si na netu sám zaregistroval. Obdržel e-mail za úspěšnou registraci. Včera však obě karty a všechny programy zakódovány. Pokusil jsem se o refreš ze servisního webu, kde se mi vystřídalo několik chybových hlášení,jako že karta nebyla přiřazena, nebo že karta nebyla aktivována atd. Po neúspěšném refreši na obě karty jsem tedy pokusil štěstí telefonem na víkendové Hotline pro obchodní partnery. 3x jsem si vyslechl automat o tom ,že služby mohou být monitorovány v rámci zkvalitnění a po té hovor vždy spadl.Jsem naprosto bez názoru a zákazník nasra-nej.Co dál? |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Skylink-kvalita služebUrcite se Ti ta rada nebude libit, ale schovej si ty karty na zimu na skrabani ledu z auta a porid si nejake od firmy, ktera funguje. Akorat budes mozna muset pootocit antenou :-/ |
mufik
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Skylink-kvalita služebco mas za prijmac jestli nemas treba zaplej BLOCKER |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Skylink-kvalita služebnapiš mi čísla karet na :moduly@seznam.czkouknu na to Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
Re:SkylinkPřijímače jsou Homecast 3000CR. Pět neděl to šlo a teď nic.Mě spíš zaráží ten asi naprosto neuvěřitelnej bordel v databázi Skylinku, viz.chybová hlášení v úvodním textu, nebo jejich servisní hotline. Karty výměna si zákazník registroval na webuve svém účtu a přšly mu i obratem e-maily ohledně úspěšné registrace. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
![]() |