Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

SKYLINK VÝMĚNA

MAM DOMA 2 KARTY CS LINK A CHCI SE ZAPTAT AŽ JE OBĚ VYMĚNÍM A TU DRUHOU KARTU ZAREGISTRUJI AŽ ZA 3 MESICE JESTLI MI TAM PUJDOU TY 2 MĚSICE ZADARMO DIK A ZDAR

kubrt
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SKYLINK VÝMĚNA

Zadarmo ti pujdou ale az po registraci.

anton
Registrace: 2/2007

to záleží, jestli skylink tu akci na 2 měsíce komplet prodlouží, případně jak dlouho ji bude prodlužovat. Za druhé, pokud si ty výměny zaregistruješ ještě do konce srpna, tak dostaneš krom toho 2 měsíce komplet taky odklad na servisní poplatek na 2 roky, od 1 září už pouze na rok. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

CS licna výměna

Taky jsem přišel levně k roční kartě a krupónům. Když si chci kartu prodloužit na neurčito tak jsou tam 2 položky:

Registrace Neplacené TV programy bez omezení 1000
Neplacené 2 TV HD bez omezení 200

Nějak jsem se nedopátral za co je to druhé výpalné 200kč. Žádné info na webu nemají???

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

to druhé výpalné je za novu a primu hd na kartách registrovaných před tím než zařadili tu primu hd, což při výměně nepotřebuješ. :lookaround:

eemil

Sory, netrefil jsem se do správného f...

Divné ale
je, že na seznamu služeb na kartě, je to rozdělené, přestože je karta pár dní stará.

FILM promo 1 měsíc 25.07.2012 25.08.2012
Neplacené 2 HD - 1 rok 25.07.2012 25.07.2013
MIX promo 1 měsíc 25.07.2012 25.08.2012
Neplacené TV programy - 1 rok 25.07.2012 25.07.2013

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

prostě to maj takhle rozepsaný, rozhodující je to Neplacené TV programy bez omezení. :lookaround:

eemil

tiež by som sa radšej ešte raz tu borcov spýtal skôr ako spravím dáku blbosť na cslink total kartu ročnú .prišla mi nová od skylinku ,,výmena " vraj si ju mám čím skôr preregistrovať , ale tu mi poradili že aj ked ju preregistrujem tak musím doplaťiť 40-euro aby bola neobmedzená ,ale v liste nie je ani slovo o doplatku . starú kartu cslink ročnú mám platnú do 15.9.2012 . takže keby som ju vymenil za tú ročnú tak mám 2-mesiace takmer full skylink to mi je jasné ,ale potom by ma asi vypli a musel by som doplatiť 40-euro . mám pravdu ? mám ale ešte jednu kartu cslink cryptowork ,je možné túto vymeniť za tú novú výmenu ice namiesto tej ročnej a tú nechať tak ? prejde mi to ?

efendy25
Registrace: 10/2011

SKYLINK VÝMĚNA

JA MAM OBĚ DVĚ NEOMEZENÉ A JDE MI O TO ABYCH NEDAL ZBYTEČNĚ 600 KČ A ABYCH SE MOHL ZA 600 DIVAT NA KOMPLET PROGRAMY I V PROSINCI

kubrt
Registrace: 1/2010

Pokud chceš opravdu

psát sem,dodržuj pravidla R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

kubrt

NEŘVI TU NA NÁS! :))) Jak jsem psal, ty 2 měsíce komplet je pouze akce skylinku zatím do konce srpna a těžko říct co skylink pak napadne, akci můžou ukončit, pak by po registraci už nešlo nic navíc, nebo to prodlouží a nebo tu akci pozmění. Takže pokud s registrací počkáš, tak se taky může stát, že krom toho že se připravíš o 1 rok osvobození od po-ser poplatku, tak se taky můžeš připravit o ty 2 měsíce kompletu, protože se skylink třeba rozhodne tu akci ukončit. :lookaround:

eemil

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra