Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Emulace a její budoucnost?

Zdravim, neví někdo ,či tedy spíš netuší dle zkušeností jak se bude vyvíjet emulace na sat. receiverech? Dříve šlo alespon něco ale dnes to je bída, až na pár bulharú,travel a třeba can.digital, je opravdu pšstros emu mrtvý i do budoucna? Opravdu je to tím že prostě jednoduše řečeno :-) emu nahradil sharing,to je takto "smutné"? Kde jsou ty časy kdy fungovalo alespon digital+es. či třeba polsat s digi? :O :ogre:

zori
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Emulace a její budoucnost?

1. kvalitnejšie kodovanie
2. zo sharingu sa dá ryžovať , z EMU sotva

lubomir63

To máš jedno.

No povedal by som,že to je asi teraz tak,ako keď si mal za mlada časté poluce,čím si starší tak samozrejme ubívají,až napokon ustanou a s emulací je to tiež tak,bola,ubúda a až napokon prestane.No čo už, doba sa mení,my stárneme a nikto nám nechce nič dať zadara.Nech sa darí. :laughing: :laughing: :laughing:

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

ještě ze jde canalsat a tnt jen tohle nejde

AB Moteurs
AB 1
Animaux
Encyclo
Escales
NT1
Action (France)
Mangas
Ciné Polar
Ciné FX
RTL 9
key mam ale nevím jak se to zadává do amika 8320

nicolepcd
Registrace: 9/2011

vladoholu

ale ve stáří to opět začíná...

migr
Registrace: 7/2007

Divné ale

je, že na seznamu služeb na kartě, je to rozdělené, přestože je karta pár dní stará.

FILM promo 1 měsíc 25.07.2012 25.08.2012
Neplacené 2 HD - 1 rok 25.07.2012 25.07.2013
MIX promo 1 měsíc 25.07.2012 25.08.2012
Neplacené TV programy - 1 rok 25.07.2012 25.07.2013

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

kup si dreamsky NXP256HD na nom funguje cela orbita važne bez srandy pripojiš na net a pozeraš

ferko1237
Registrace: 6/2010

to bylo jen zamyšlení a poohlédnutí se za minulostí, sharing znám už snad 4roky,začínal jsem na d2mac ale až ke konci a pak M-vision,na něm onehdá šlapala i sky itali s cyfrou plus, doba je toková že už do budoucna nikdo nebude platit za hovna co tam dávají a lidi to už tolik nenaplnuje...,ani se nedivim..., to ferko1237 NXP256HD neměl tu samou funkci stařík visionnet třeba, u tohoto bych sa obával aby třeba do roka a do dne nezakončili podporu...? :scared:

zori

No Ferko nevím ,to radši Almu 2200 nebo Arivu 102E a Share platit bokem ,za ten rozdíl v ceně klidně i 2 roky.

NXP256HD je předražený.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

tak ja neviem každyy podla svojho gusta

ferko1237

podle me to bude vsechnoi zadarmo a provideri budou v (nevhodné slovo)i...

onenon
Registrace: 5/2012

nejvíc kecu mají ti co NXP 256HD viděli z rychlíku :)))
Já si nestěžuji za ty prachy levnější co ti vypíše program na displeji neznám ne pouze číslo :laughing: :laughing: :laughing:

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

tak je moja reč

ferko1237

no za pár měsíců ti g-share skončí ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

mam ešte cccam

ferko1237

Pro zori-
Ještě že vám přestal jít pštros na DIGI TV , aspon si nezkazíte oči a stát ušetří prachy na doktorech . To už není pro vás zde skalný že jak píšete i kdyby to chodilo v EMU zadarmo . Snad byste na DIGI TV mazanice pane zori ještě koukal a zadarmo a to by vám to nevadilo najednou ? . :laughing:

standa111

standa111

stát neušetří žádne prachy na doktorech. Stat je najviatsi dlznik Z.pojistoven. :laughing:

hajnalka
Registrace: 5/2010

Priznám sa, že v rokoch 2003-2007 som EMU doslova žral a neuniklo mi nič, čo sa dalo cez EMU sledovať. Dnes mi bohate stačí SKY LINK a SKY ITALIA - legálne :-)

4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3

Crescenzio

@crescenzio jj, tenkrát to byl docela dobrý koníček - karty, moduly, programátory... (stálo to nemálo peněz) a výsledek Sky Italia, TPS, Digital+... Já osobně už nemám ani Skylink. Nemám moc času hledět na TV. Na české programy mi stačí DVB-T, ráno vždycky posleduji zahraniční zprávy na integrovaném satelitním tuneru v televizi, a když mám někdy čas a náladu si hrát a v něčem se hrabat, tam mám v šuplíku AZ Box Elite s E2... :-)

krtan
Registrace: 1/2007

Stando, dnes digi ani zadarmo, když jsou jiné lepší možnosti... ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

mysliet si ze pirati su samaritani :)
aspon co to ide

matho
Registrace: 2/2006

migr

na stare kolena zacina nieco ine..nie polucie ale zacnes sa pomocovat a posierat do postele ... :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Vsak stale bezi ORF, SRG aj MTV. Vacsina dokonca v HD. Nestaci?

dunaj
Registrace: 8/2009

take gshare na Dreamskom 7500 funguje rok a aj po ročnom sledovany sa da opet softwerovo predlžit zase o rok takže emu už nema v dnešnej dobe vyznam

ferko1237

pro standíka: digi tv na 55cm crt televizi mazanice není a stačí proto si ho i platim,na lcd máš standíku pravdu to je na dioptrie hnus!,jinak ti nerozumim. Emu jsem měl hlavně pro zábavu nikoliv pro dlouhé koukání i když občas jsem se i seknul a hlavně v době kdy šlo digi na emu jsem emu neměl takže v emu jsem si udělal radost na cyfře plus
sky itali a tps, tak zdar a sílu, dnes stačí sky link a na doplnění i něco navíc dle gusta dlouhých zimních večerů v zapadákově...:-) tak to mám já a nikomu nic neberu ani nebudu pomlouvat...! :-) :dead:

zori

pro drobeček
Ano to máš pravdu je plno programů lepších než DIGI TV a Skylink ,ale jeden je tu problém každý má jiný nároky na programy . Za totáče jsme zdvojovali antény + silný zesilovače aby jsme chytli ZDF , ARD , atd . , přitom to zrnilo , ale koukali .
1, Dneska cha cha si je nepustím a nemám je asi ani nasladěný .
2. točit parabolou a koukat na hýbající obrázky ve filmech atd. na jiných družicích nemusím ani to nejde kvůli rodině ( Skylink - bába má NOVU a víc nemusí , vnučka dětský program všechny , ale jen český a já motoristický sport kde i syn závodí a z digi tv taky trochu programu ) i když natáčecí zařízení na to mám z dřívější doby analogu .
3. Fotbal mi nezajímá tak co by hledal na jiných družicích at jsou v jakýkoliv kvalitě
4. Samořejmě zase jiný lidi koukají jen na Sky , HD , ITALIA , atd. a český programy je zase nezajímají a hlavně mají tu svoji TV jen pro sebe
R^
5. A pak zase lidi kteří jsou nasraný na Skylink a končí budou to mít jen na volný programy + DVB-T . Jo každý si může vybrat , každý kouká na TV jinak - někdo každý den 10 hod , nekdo 1x za 14 dní . R^

standa111

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra