Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CS Link - online bordel

Při pokusu o převedení cs linku (staré cryptoworks) pomocí karty Skylink výměna server vypisuje následující hlášku:

"CS link karta byla odregistrována".

Neobjevuje se v seznamu mích karet online. Nejsem si vědom, žebych kartu někdy vůbec odregistrovával, jestli se to vůbec zdá. Kartu nyní lze online zaregistrovat na volné programy bez omezení za 1000,- Kč online pomocí rychlé aktivace. Nechápu jak mohlo dojít k odregistraci.

Když provádím rychlou aktivaci. Vyberu třebas servisní poplatek. Přidám do objednávky a následně se vrátím do menu "výběr programů" již je zobrazen můj profil s mým jménem a v "přehledu zákazníka" s dalšími kartami, které vlastním. Tudíš lze provádět jakékoliv operace s mými kartami aniž bych o tom věděl. V ppodstatě stačí aby někdo znal číslo této mé karty a mohl udělat co se mu zamane. Bez hesla. To je bordel.

ebpl7
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CS Link - online bordel

jestli je to karta "na rok", tak ten bordel je tvuj. doplatit a pak teprve muzes vymenit za kartu Vymena. jestli se to vyplati je na tobe ;)

milanm
Registrace: 3/2006

máš roční kartu

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

v žádném případě jsem nekupoval karty na rok. Kartu jsem vyndal z přijímače cca po 5 letech. Chci ji prodat, protože nehodlám pratit servisní poplatek, přecházím na dvbt. Takže můj bordel to rozhodně nebude. Každopádně, i pokud by to byla karta jenom na rok, předpokládám, že pokud byla řádně registrována, musí se zobrazit v mém přehledu, třebas jako karta neaktivní.

ebpl7

ještě podotýkám, že těch 5 let jsem přijímal volné kodované programy. Ne že tam byla jenom vložena. Akorát byl zvolen region čr, takže jsem chytal pouze programy české (pochopitelně včetně Novy, Primy atd) a STV1+STV2

ebpl7

Co se týče toho bordelu, nejvíce zarážející je, že je možno se dostat k přehledu všech mích karet online bez řádného přihlášení, oklikou přes rychlou aktivaci a provádět jakékoliv operace s kartami. Pouze postačí znát číslo karty.

ebpl7

CSlink vs. Skylink

Na rozdíl od Skylinku lze ovšem u CSlinku bezproblémově zřídit zákaznický účet na webu (zatím). U Skylinku jej vytvoří (vytvořili) automaticky, aniž by ovšem o přístupových heslech informovali držitele karty. Jistě, stačí zatelefonovat....

PeVy
Registrace: 2/2006

ebpl7

Akorát byl zvolen region čr, takže jsem chytal pouze programy české (pochopitelně včetně Novy, Primy atd) a STV1+STV2
Podľa toho,ako tu uvádzaš,nemáš na tej karte plný tarif,preto ten doplatok...Ten je:Neplacené TV programy bez omezení ;)

Openbox S2 HD, SS2,

jank
Registrace: 4/2007

Toto nič oproťi tomu čo sa stalo mne :fuming: :fuming: :fuming:

vlani som menil kartu Skylink za CSlink z Totalom, kúpil som ju od kamoša, čo je zarážajúce kamošovy prišla zloženka na SER-PO, už som volal do SKY a aj do CS, obidve karty existuju, pričom to není možné.
Tvrdili mi, že takto sa karta vymeniť nedá, len za výmenu, že jak to bolo možné, Ja na to, že to bola akcia,(oni veľmi k tomu ani hovoriť nechceli) aj ked som im vysvetlil že karta už FYZICKY neexistuje takže nemám ani šajnu čo stým teraz.
Vraj mohlo sa stať, že si ju nechal predajca, ale ja na to ,že bez starej karty to vymeniť nešlo, predajca zoskenoval čiaroví kod a na základe toho kartu preregistroval a spravil vymenu.
No porazí ma.
V CSlinku mi povedali, aby som za ňu neplaťil teda ,ak nieje, no mne to nijak nevonia, lebo teraz sa dá na ňu normálne spraviť výmena a niekto si prilepší.
Je možné preregistrovať tuto NEEXISTUJUCU KARTU na seba, ak mám všetke údaje o nej, aby to šlo potom nejak zrušiť. ????
Lebo karta FIZICKY už neexistuje.

SK-GRATIS od 10/2008 CT1, CT2, CT4, CTHD, JOJ, JOJPlus, Markiza, Doma, Nova, Fanda, NovaCinema, NovaHD, Prima, PrimaCOOL, PrimaLOVE, Barrandov, STV1, STV2 23.07.2009

:fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Máš starou kartu z nějaké akce Gitalu !!!

http://www.cslink.cz/cs/cenik/#prevod-tarifu

První se na webu odhlaš a pak zadej číslo karty ,nikam potom do tvého profilu tě to nepustí,ale musíš se odhlašovat.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

ebpl7

Toť oni to tam maju celé tak nejak na hlavu. Rv Rv Rv

PISTOK153

A ten doplatek není 1000kč,protože to není roční karta bud 0 kč nebo 200 kč.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr

Pre PISTOK153

Ak tá karta fyzicky neexistuje a máš o nej všetky údaje, nemal by byť problém ju dať zrušiť. Nedávno som to robil a postup bol asi taký, že napíšeš e-mail na adresu CSlink-u (ja som použil priamo e-mailovú adresu, nie formulár). Do e-mailu uveď, že si vlastníkom karty č. xxxxxxxxx, uveď tam svoje meno a bydlisko (kvôli identifikácii) a požiadaj o zrušenie karty z dôvodu, že ju už nevyužívaš.

Oni budú o tom tak dva týždne rozmýšľať :-) a potom ti príde e-mail, že karta bola zrušená. V mojom prípade nikoho nezaujímalo, či ju fyzicky mám alebo nie.

Mimochodom: možno sa toto isté dá dosiahnuť aj cez telefonickú linku, radšej som to však neskúšal. Nech siahodlhé čakanie na linke platí niekto iný...

Surfer
Registrace: 11/2007

Pre Surfer

No, Ja som volal tam aj tam, hned teraz zrána, no nevyriešil som nič, oni chcu ešte dokonca potvrdiť od povodneho majiťela že kartu predal, no HOROR a ten kamoš ma poženie kutáčom, je to už starší pán, no sním ťažko a ešte k tomu vypisovať nejake doporučené dopisy už mi aj tak povedal do telefonu pár peknych slov, ked mu prišla zloženka na SER-PO, tak vieš si predstaviť jak nadával, normálne nechápal za čo má plaťiť, vraj som ho na staré kolená oklamal, no hroza.

PISTOK153

Mozno to sprisnili ked sa zacalo podvadzat s kartami.Ako sa do lesa vola,tak sa z neho ozyva,aj ked za nic nemôzes.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Doteraz som vybavil kadekomu šicko či už telefonatom, alebo cez servys, kedže tam už nemám prístup, tak už len zohnať povodné prihlasovacie udaje, Ja im dám do lesa volať, tu kartu musím nejak preregistrovať nech to mám z krku a potom to urobím tak jak píše "Surfer" a uvidím či to prejde.

PISTOK153

Telefon

Jo, po tefonu to jde. Ale kdo má mít nervy na placenou čekačku cca půl hodiny a to už nemluvím o ceně za hovor. Jsou to jednoduše :ogre:

PeVy
Registrace: 2/2006

budte radi ze tam maju brutalny bordel....to je vyhoda a nie nevyhoda... :laughing: :laughing: :laughing: R^

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

RE:ebpl7

Takto sa chovajú aj karty už vymenené,je možné,že Ti ju niekto už vymenil a takto si prilepšil.Za 20€ má kartu HD ICE,ktorú už len ťažko niekde kúpi.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

@ebpl7

aj ja som zažil niečo podobné
https://www.parabola.cz/forum/topic-72332/

lubomir63
Registrace: 6/2006

letas

Takto sa chovajú aj karty už vymenené,je možné,že Ti ju niekto už vymenil a takto si prilepšil.Za 20€ má kartu HD ICE,ktorú už len ťažko niekde kúpi.

No pokial mu kartu niekdo takto vymenil, tak toto sa dá spraviť, ovšem tam " ebpl7" musí zavolať, oni budu požadovať od neho udaje uvedené pri registrácii atd.
Pokial by to bolo tak ako píšeš, a že mu tu kartu niekto šmajzol,tak toto by mal vybaviť čím skor a zavolať tam.

PISTOK153

Díky za rady. Zavoláno a vybaveno. Zlodej šikula okradl sám sebe. Karty mi zpětně zaregistrovaly na mne.

ebpl7

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra