Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Firmware Zebra Mini

Zdravim,nema niekto odkaz na firmware do tohto prijimaca.Vsade maju iba klasicky Opt.Zebra, model Mini som nikde nenasiel.Po zapnuti nabehne iba Load...Predpokladam,ze tam bol stiahnuty asi iny seting z inej,starsej Zebry a to ho odrovnalo.
Vdaka

satelit1
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Firmware Zebra Mini

To je cudne ja som ho nasiel hned..................tam kde aj zebra obycajna,niekde nedavno to tu bolo spominane tak pohladaj.Ja sem linky davat nebudem,nemal by som vraj...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Téma: Firmware Zebra Mini

Uz len chyba Skylink Read Optibox Zebra mini+ iba na Astru 3B 23.5E :laughing: :laughing: :laughing:

hajnalka
Registrace: 5/2010

@liquere vdaka aj za to ,uz som to tu nasiel na strankach dovozcu,hladal som to cez googla a nenapadlo ma to pozriet aj tu v historii,kedze je to "novinka" myslel som,ze to este nebude bezne dostupne...ale aj tak je to trochu divne,zalohujes seting na Zebra mini kupenom pred 2 mesiacmi a das ho do ineho Zebra mini,kupenom pred tyzdnom a ten z toho chcipne.Ja to celkom chapem,ze je tam uz teraz iny soft,mozno loader... ale ked je to certifikovane tak by to mali nejako blokovat proti prepisaniu a nacitaniu aby sa to nestavalo,chudak laik ktory to kupi...Toto konkretne doniesol clovek ktory uz ma dva mesiace Mini Zebru a teraz dokupil druhu,zalohoval si prvu na kluc a dal to do novej...Na GoSat sa to nestavalo...

satelit1
Registrace: 12/2006

Dodubat sa moze vselico,hlavne ze je to vyriesene...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

odkaz

doporučuji si přečíst nejprve Návod FastScan sw 1.13.pdf na:

http://www.super-sat.net//index.php?direction=0&order=mod&directory=Other receivers/J-K-L-M-N-O/OptiboX/Zebra mini&

RAFI007
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra