![]() |
|
MTV Live HD CZ zasekávaaktuálne mi zatuháva obraz na MTV Live HD CZ, ide len cca sekundu po prepnutí a potom len statický obraz. Zvuk ide stále. Karta ICE.Zaznamenali ste to aj vy? Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: MTV Live HD CZ zasekávau mňa seká tiež...ale to sa podoba na skylink...nič poriadne v budúcnosti ani očakávať netreba!!!AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 525 |
![]() |
|
RE: MTV Live HD CZ zasekávaA to už nie prvý krát, ale opakovane. Aj iConcerts HD stopne z času na čas.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
MTV Live HD CZ zasekávaAsi je nízká částka za servisní poplatek :lookaround: vidím to na nejméně 99,-Kč/1 měsíc R^ |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
Vy holt musítena ten Skylink pořád nasazovat. A ani si nezjistíte, že obě stanice, které kritizujete jsou platformy Satelite BG.A hlavně, že se do toho nějak podaří zamontovat zmínku o servisním poplatku. Vy se z toho jednou fakt pomátnete. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: MTV Live HD CZ zasekávaJako klient mám takzvaně fpiči, s kým a jak má M77Group postavené smlouvy. Stejně tak jako M77group určitě nezajímá, odkud pochází klientovy prachy na zaplacení toho jejich SERPO. Služba prostě nefunguje. Doporučuji reklamovat, pokud se to nezlepší, tak se jim na to v.y.s.e.r.t.e. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: MTV Live HD CZ zasekávaNe.v.y.s.e.r.uDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
polulinJasně, slouva se dá postavit tak, aby zamezila nějakým technickým problémům, že? Především těch, které nemohu ovlivnit ani z 0.0001 procent.Ostatně, nevím o co komu jde. Mě jede MTV Live HD CZ už půl hodiny v pohodě. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: MTV Live HD CZ zasekávaDatový tok mtv hd skylink na 23e je 5300kb/s a na 19e datový tok 11124kb/s kdepak asi soudruzi ze skylinku udělali chybu,že ho mají o 50% menší....a to glisnik blekotal,že vše přebirají 1:1 a nic s tím nedělají.. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
FanynZkusím to napsat ještě jednou. MTV Live HD CZ není od Skylinku ale od Satelite BG. Takže co v tomto případě Skylink přebírá?Řekl bych, že blekotáš spíše ty, než Glisník. Ale to se těm, co si překotně chtějí plivnout ns Skylink stává. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: MTV Live HD CZ zasekávaMně nezajímá od koho to přebírají ,ja mám podepsanou smlouvu se skylinkem a né z bulharama ze sofie. A za to ode mne chtějí peníze.... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
FanynAle oni NIC NEPŘEBÍRAJÍ. Copak je to tak těžké to pochopit? No jak je vidět, tak pro někoho to těžké je. Oni sdílejí signál, který vysílá Satelite BG.Vlastně nic, tohle je ztráta času. Nenechám se uvrtat do nějakých půtek. Za to mi nestojíš. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: MTV Live HD CZ zasekávaAha, takže jak jsi tady nedávno tvrdil, že Skylink žádné peníze za kartu vrátit nemůže, protože prachy shrábnul prodejce, a je potřeba se obrátit na něj, tak to bylo něco jiného??? Teď prachy dostal Skylink a je třeba se obrátit na Bulhary ?? |
polulin
![]() |
|
Souhlas s Fanynem....pro kunčafta je partner Skylink a ne nějací čmoudi, nebo kdo to vysílá... Z Fanynovy peněženky má "ledničku plnou" M77 a ne Sat BG... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
FanynDatový tok na MTV Live HD CZ momentálně kolem 10 MBit/s s občasnými výkyvy směrem dolů k cca 7,5 MBit/s.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
polulinCo to má co dělat s nějakými penězmi za kartu? Pleteš hrušky a jablka. Ale to už se tak některým lidem stává.A kde píši, že se má někdo obrátit na Bulhary. Ty jsi fakt dobrej demagog. A hotovyrad ti k tomu urychleně připískává. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: MTV Live HD CZ zasekávaTak mi teda pověz, na koho se má obrátit. |
polulin
![]() |
|
RE: MTV Live HD CZ zasekávaA proč se chceš na někoho obrátit?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: MTV Live HD CZ zasekávaJá se ptal první. |
polulin
![]() |
|
polulinAha, potvrzeno. Bylo mi hned jasné, o co ti jde. Ale na to já svým časem plýtvat nebudu.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: MTV Live HD CZ zasekávaNápodobně. Jasnému dotazu se radši vyhneš. |
polulin
![]() |
|
RE: MTV Live HD CZ zasekávaJasný dotaz, z kterého nebylo jasné, kvůli jakému problému se někdo na někoho chce obrátit.To fakt nemá cenu. Z vlákna se stává SPAM a to já nebudu podporovat. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: MTV Live HD CZ zasekávaProblemy s obrazem jsou obcas i u programu Docu HD box.Napriklad u dokumentu Afrika se obraz rozkmitava.Neco jako u 3D.Zpozoroval jsem to na TechnisatuStar SIR.Takze pokud chceme odstranit zavadu u nektereho z programu spolecnosti Satelitte BG,tak asi jedine nahlasit Skylinku a ten by mel o problemu informovat bulharskeho poskytovatele. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
HYPERPíšeš to správne, takto aj v praxi funguje, ale najprv to treba nahlásiť. Hlavne krátkodobé problémy si nemusia pracovníci kontroly na UP-linku všimnúť. Nemýliť si v tomto prípade UP-link v Bulharsku. |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
RE: MTV Live HD CZ zasekávažeby skoušeli navyšovat FEC jak mají bulhari na DOCUBOX HD... :((48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.
|
Farell
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 644 |
![]() |
|
to joscertak mi prosim Te rekni, na koho se ma obratit, kdo je jeho partner.... ty totiz pokud bys natankoval spatny benzin, tak si nejdes stezovat na pumpu, kdes nacepoval, ale do videnske rafinerie, nebo rovnou k nejakemu sejkovi, co? |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |