![]() |
|
upc direct sekáahojte..chcem sa spýtať či vám nesekajú programy na upc direct ( markíza, stv2...dík za info |
ropa
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
RE: upc direct sekáAko sekajú? Neustále? Na Dvojke je práve hádzaná, žiadne sekanie nevidím.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
kontaktujdodavatele a montážníka R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: upc direct sekáneustále nie...po čase to začne trocha sekať...a sorry stv 1..tak neviem a snád to prejde |
ropa
![]() |
|
RE: upc direct sekáveru seka.... |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
@pierrepetra co ma s tym montaznik?? :laughing: :laughing: |
dodiak
![]() |
|
RE: upc direct sekáAha, je to tam, teraz som videl na sekundu cca. na Markíze. Aj horizontálna čiara niekedy. To tak nezostane.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
RE: upc direct sekáta dobre nastavenu parabolu maš asi preto |
ferko1237
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 664 |
![]() |
|
RE: upc direct sekádík za info a neviem či to robí aj u dalších stanic..áno horizontálná čiara a asi majú nejaký problém |
ropa
![]() |
|
@ferko1237Jedine Ferko,ze by si nam ich vsetkym rozladil :laughing: :laughing: :laughing: |
dodiak
![]() |
|
RE: upc direct sekádo prčic , tiež tu nad tým maturujem . a ja že sa mi tu dačo už posralo . pozerám na upc a tiež mi to občas sekne history sd,hd ,discov. atd . takže nie je problém len u mňa . |
efendy25
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 199 |
![]() |
|
RE: upc direct sekáale na dm-ku mi ide upc o.k. len alien a hdbox v nebule potvora seká . no nič dúfajme že to zajtra opravia . |
efendy25
![]() |
|
@efendy25VU+ mi seka, ale iba na markize...ktore programy ti to robia? skusam Zebru a Cryptobox 450 a tiez :lookaround: |
dodiak
![]() |
|
RE: upc direct sekáako som písal pozerám práve discovery science ale na dm-800 hd se tam je to na upc o.k. ale na aliene 8900-ke a aj hd box 7110-ke mi oba v nebule sekala upc všimol som si to už okolo 17,00 hod . potom som zapol aliena a to isté ,upc občas sekne . vučko neviem malá už spí tak ju nechcem rušiť . najprv som podozrieval oscama ,ale tam problém není a že by už dva káble a dva disec a prijímače naraz to sa mi tiež nezdalo . už mi ostal len konvektor ,ale ako čítam tak sme viacerí .uvidíme zajtra . aspon môžem kludne spať ked viem že je problém inde . snr mám na dm-ku 14,75 db na discovery science a markíza snr 15,36 db . |
efendy25
![]() |
|
RE: upc direct sekápráve mi to už seká aj markízu na dm-ku od upc . |
efendy25
![]() |
|
počasíje mrcha R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
@efendy25No len mi prisli zo 4 sms, tak som sa chcel ujistit, ze je problem u nich. Dikes za info R^ |
dodiak
![]() |
|
![]() |