![]() |
|
Zpomalování Topfield 6000CrUž to tady určitě bylo, ale když dám hledat, tak to na žádné heslo nenacházím.Ten přijímač funguje normálně, ale najednou začne se zpožděním reagovat na povely z dálkového ovládače. Jinak obraz a zvuk je normální, jen reakce na povel trvá dlouho. Nevíte co to způsobuje. Preventivně jsem vyměnil kondenzátory ve zdroji, ale to nepomohlo. Firmware mám nejnovější 1.00.86. Vzpomene si někdo pod jakým názvem tématu by o tom mohla být diskuse, případně ví někdo co to způsobuje a jak to odstranit. Mám kartu výměna ICE Je to druhý přijímač v domácnosti a zatím nemám důvod ho vyměnit. |
Standa3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 705 |
![]() |
|
RE: Zpomalování Topfield 6000CrPodle mého to dělá ta ICE karta! taky jsem měl možnost pozorovat tento problém.Ale když se dá zpět CW karta tak vše chodí normálně.Podle mého není vůbec nutné měnit firmware!! i když to na zákaznické lince Skylin doporučují! na starším softu tento problém není!!s kartou ICE |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
Zpomalování Topfield 6000Crsetkal jsem se s touto chybou také pomohl tento postup.nastavit do tovarního nastavení , přehrál jsem fw a opět tovarní nastavení fw zde POZOR NA VERZI http://www.antenex.cz/public/index.php?PHPSESSID=d9e84qfdteok1p5ccf4lukms04&direction=0&order=&directory=Receivery/Topfield/TF%206000CR Z |
zdeno001
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: Zpomalování Topfield 6000CrJa jsem se setkal s timto problemem u Topfielda s kartou CSlink CRW,kdy prijimac zacne nekdy reagovat na povely z ovladace pomalu a pomalu se prepina.Navic zacne poblikavat displej asi za 10 minut od zapnuti.Znamy si bude menit kartu,tak snad to odstrani novy sw 1.00.86 pro karty ICE. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Zpomalování Topfield 6000CrVšiml jsem si že tento problém je hlavně když se přepne na frekvenci 11895, můžete to ještě někdo potvrdit? Technik mi říkal že to dělá hlavně Duck TV s EPG informacemi Stalo se mi že to samé udělalo na Astře 1 ale už nevím na jaké frekvenci.Samozřejmě 1.00.86, ICE, tovární nastavení, znovu nalazení programů a zpomalené reakce na 11895. |
Badatel
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
Duck TV s EPGjo ten šmejd enormně přetěžuje nemyslným počtem EPG events celý transpordér , který jim má v průměru 13000 ..Tzv zyšování kvality..... Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
![]() |