Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Tento kanál není momentálně možné sledovat

Měl bych dotaz : nahrál jsem si během třech dnů několik různých programů z různých stanic v době, kdy jsem nebyl doma.

Asi po čtyřech dnech jsem si je chtěl postupně přehrát ( asi 8 programů ) a žádné nahrané video mi nešlo pustit, protože se mi při snaze o přehrání ukázalo hlášení : E 133 - 4 Tento kanál není momentálně možné sledovat . Číslo smart karty 4254051081(7).

Můžete mi prosím poradit, proč se mi tak děje ?

Prý jsem si koupil špatné nahrávací zařízení Humax iCordér, které nahrává pouze kódovaně a měl jsem si koupit zařízení které nahrává nekódovaně........... říkají něktěří........ s kterými jsem mluvil. Tak nevím.

Fakt je ten, že mi je zatím zařízení k ničemu, když nic nepřehraji z nahraný videí. Na starém zařízení ( bez propojení HDMI ) jsem si přehrál vždy všechno i po několika dnech.

Děkuji.

Míša503
Registrace: 7/2012
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

re:..

Ano,to jsi si koupil.Skylink pořád něco mění,klíče to nejsou,ale ve výsledku to tak vypadá.Pokud nahráváš pořad,který není OKAMŽITĚ kompletně dekódován,máš smůlu.Takže Mascomy,Topfieldy,Humaxy všechno KO.
Moc harddiskáčů,které toto umí neznám.Vlastně jsem potkal jen tu 922 Kathrein.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

RE: Tento kanál není momentálně možné sledovat

Vezmi to a hoť to prodejci ,popřípadě skylinku na hlavu,tohle si přečti tak to dopadne u nás http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=27&t=46837

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Která odpověd je správná?

1/ koupil jsi si doporučený receiver od Skylinku.
2/ koupil jsi si nekonkurenceschopný výrobek.
3/ Dal jsi přednost značkému přístroji, před pirátským receiverem s nejistou budoucností.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

bigj

No :))) aj Ja som mu to sem chcel hodiť, len som tu nechcel strašiť, ono to tam smeruje, ale ešte nejaky ten Ročik si počkáme na ten Skylink HD+.
Teda vraví sa čím skorej si zvykneš, tím skorej sa uspokojiš stím málom čo máš a zabudni na to že kedisy si mal viac. :))) :))) :)))
Toť doba sa mení a každim rokom len k horšiemu a nielen v Sat príme. :bomb:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

1. , a nebyl jsi poučen že PVR se nadá používat :-/

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Ale šak to PVR sa používať dá, len prehrať to nende. :bigeyes:

PISTOK153

bigj

1 a 3 je správná odpověd bez výhrad.
a v tomto případě je správně bohužel i 2.

On Air!

Saxon

to mi připomíná jednu hlášku z filmu "Marečku, podejte mi pero".

Famfula, jak to chodí? Chodí to výborně, ale neseje to. To je u secího stroje dost podstatná závada, nezdá se vám?"

On Air!

Saxon

Koudelka by konstatoval: čo bolo, to bolo :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@Saxon

Jenze v tomto pripade je to vlastnost, Skylink shit ready pristroju... Rv

chocholos
Registrace: 11/2007

Vsetko v prospech obcana ! Nas zakaznik,nas pan ! Opytaj sa na skylinku preco to tak funguje ?Ako zakaznik co uveril skylink stroju,preco nemozes prehrat svoju nahravku? Treba ich zavalit nech vybuchne ich call centrum! :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@Misa

Pockej, to mas DIGI TV, nebo jsi jen spatne umistil prispevek?

Hypnos
Registrace: 3/2009

Saxon, chocholos, bigj ap.

1) neni spravne, Humax iCord neni Humax IRHD 5100S.

milanm
Registrace: 3/2006

Koudelka pusti mu to. Nech ma kluk radost.

tophunter
Registrace: 4/2010

jj, v pripade skylink ready boxov a dalsich shitnych boxov s pvr, ktore nahravaju kodovane je predsa len lepsie mat doma aj hdd/dvd recorder, ktory sice nahrava cez scart a v nizsej kvalite, ale nahravku si kludne pozries aj o rok :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

skylink ready

Uvedeni na pravnou miru - skylink ready pristroje musi nahravat zakodovane (vlastni kodovani prijimace aby to neslo prehrat jinde) a naopak nesmi nahravat v original kodovani (CA z druzice). Takze skylink ready bych do toho nepletl.

ivovi0
Registrace: 11/2008

Němci se svým HD+ dopadli podobně.
1. některé programy nejdou nahrát vůbec
2. některé jdou nahrát, ale nejdou nikam přenést
3. nejde zrychleně přetáčet reklamy

visper
Registrace: 5/2008

skylink ready 2

Beru zpet. To co jsem psal plati pro PVR ready (ext. USB HDD). Ale iCord je dvoutunerovy PVR (int. HDD), ktery ma nahravat s CA v souladu se sklylink ready. Ale v seznamu skylink ready neni.

ivovi0
Registrace: 11/2008

Humax iCord není Skylinkem certifikovaný přijímač, je to přijímač se 2 CI sloty. S kartama CryptoWorks (v CI modulu) funguje naprosto korektně, nahrávání i přehrávání jede bez záškubu .... Přijímač je již staršího data uvedení na trh.
Chyba samozřejmě není v příjimači, chyba je v častých změnách key nových ICE karet. A to by měl prodejce vědět a zákazníka na tento fakt upozornit.
Před léty jsem jich několik prodal a všem majitelům jsem doporučil držet kartu CW, dokud to jen půjde.

Zip

Omlouvám se, nevšiml jsem si modelu iCord.

On Air!

Saxon

Humax 5100, naprogramováno z EPG, vyplnutý do Stand-by mně nahrává naprosto bez problémů odkódovaně. Pouze v případě, že je přeplý na jiný program v TP, je nahrávka zakódovaná a musí se do cca 24 hod přehrát.

RAFI007

Je to pár dní jsem byl u jednoho pána, který je snad fanatik na nahrávání filmů. Má Amico 8300 a externí HDD 1Tb, nahrává 1080i a říkal že zatím neměl jediný problém s nahráním a přehráním kteréhokoliv z asi 70 programů.(Musí se správně nastavit). Přehrávat to jednoduše lze pouze zase v Amicu. Jenže takovýto stroj Skylink nedoporučuje, ale to pánovi očividně nevadí.

člověk
Registrace: 3/2006

CS Box mini je Skylnk ready a nahrává rozkódovaně. R^

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Humax 5100, naprogramováno z EPG, vyplnutý do Stand-by mně nahrává naprosto bez problémů odkódovaně. Pouze v případě, že je přeplý na jiný program v TP, je nahrávka zakódovaná a musí se do cca 24 hod přehrát.
No :))) z tohto sa dá jednoducho vydedukovať, že čítačky tíchto "ready" STB nepodporuju DualDecrypt. :laughing: :laughing: :laughing:

PISTOK153

možná míň dedukovat a seznámit se s podmínkami SkyLink Ready. Je to jak plantat možnosti motorek a aut ve vztahu léto - zima. Dle podmínek má každý jinak navrch. Jinak, do roka a do dne tu bude u SkyLink jen SkyLink Ready a DualDecrypt bude u této společnosti v popelnici.To jen tak. :))) :laughing: :laughing:

RAFI007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra