Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Tento kanál není momentálně možné sledovat

Měl bych dotaz : nahrál jsem si během třech dnů několik různých programů z různých stanic v době, kdy jsem nebyl doma.

Asi po čtyřech dnech jsem si je chtěl postupně přehrát ( asi 8 programů ) a žádné nahrané video mi nešlo pustit, protože se mi při snaze o přehrání ukázalo hlášení : E 133 - 4 Tento kanál není momentálně možné sledovat . Číslo smart karty 4254051081(7).

Můžete mi prosím poradit, proč se mi tak děje ?

Prý jsem si koupil špatné nahrávací zařízení Humax iCordér, které nahrává pouze kódovaně a měl jsem si koupit zařízení které nahrává nekódovaně........... říkají něktěří........ s kterými jsem mluvil. Tak nevím.

Fakt je ten, že mi je zatím zařízení k ničemu, když nic nepřehraji z nahraný videí. Na starém zařízení ( bez propojení HDMI ) jsem si přehrál vždy všechno i po několika dnech.

Děkuji.

Míša503
Registrace: 7/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

lubbik

Mám Topfield SBP 2010 a NEJSEM ani náhodou KO! Takže klídek...... :laughing:

Tondach
Registrace: 3/2004

RE: Tento kanál není momentálně možné sledovat

Doporučuji projevit nespokojenost zasláním stížnosti potentátům do Skylinku. Minimálně dosáhneš toho, že Skylink nebude moci v budoucnu argumentovat tím, že nemají od zákazníků hlášené žádné problémy a je tedy s jejich systémem vše v naprostém pořádku. Tuto argumentaci v minulosti používali.

A můžeš připsat, že kolega (třeba já) výše popsanými problémy s nahrávání postižen není vůbec a to prosím používá necertifikovaný přijímač (Linux STB/Windows PC) s "pirátskou uni čtečkou © Glisník" a bez šikanujících zhovadilostí typu CI+ a Irdeto.

Trololo ;)

Wintermute
Registrace: 2/2007

No jenze ta stiznost vychazi z neznalosti. Je potreba si zvyknout na to ze se proste klice menit budou. CI+ neni zhovadilost, ale podle nove specifikace pro certifikaci Skylinku jiz bude podminkou nutnou, pokud ma pristroj slot a chce ziskat certifikat.

Dualdecrypt existuje a i funguje s vhodnym modulem, nicmene je k nicemu, protoze nahravani dvou programu z jednoho tp je silne omezeni. Profi moduly umi i vice programu, ale opet z jednoho tp.

I dvoutunery funguji, ale nechci jim zde zbytecne delat reklamu. Oficialne vsak dosud zadna firma neprojevila o certifikaci dvoutuneroveho prijimace zajem.

koudelka
Registrace: 4/2009

Wintermute

To nepomože, niekto kto si vyberá STB z ponuky Skylinku už asi neprečíta to maličké červené upozornenie pod tím dlhym zoznamom.

Toť plaťí pravidlo : Neznalosť zákona neospravedlnuje, informácie boli poskytnuté v sulade zo zákonom o ochrane spotrebiťela. :)))

Upozornenie:
Protokol vyjadruje stanovisko Skylinku k výrobku v SW a HW verzii, ktorá bola predložená na testovanie a jeho kompatibilitu s vysielaním ku dňu testu. Skylink neručí za nedostatky satelitného prijímača, ktoré nebolo možné v čase testu bežne dostupnými technickými prostriedkami zistiť. :laughing: :laughing: :laughing:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

andpistok

prostě musíš akceptovat zákony nebo dělat něco mimo zákon a spoléhat se, že tě nechytnou. Záruky jsou 2 roky, takže, každé chybné rozhodnutí a klamání zákazníka je 2-lety problém.Prodej nyní něco na SkyLink bez jejich certifikace a jsi do 2-let v pr..Neznalost v oboru (zákona) neomlouvá. Nerad souhlasím, ale Koudelka má pravdu:))) :laughing:

RAFI007
Registrace: 1/2006

RAFI007 ale no.

No ja tie zákony rešpektujem, ale ako vieš tak ACTA bola zmeťená zo stola EU, takže neviem čím by mohli argumentovať, teda spraviť si kopiu či nahrávku pre vlastnu potrebu trebars aj z HBO je uplne Legálne v rámci EU.
Takže to može opušťať aj prímač pokial to neposkytnem nikomu a nešírim nahrávku dalej, trebars si to možem kuknuť v PC, DVD, VCR, no nieviem kde ešte, ked to budem kukať trebars aj v aute pre vlastnu potrebu.
Takže Koudelka tak celkom zasa pravdu nemá, ono žiadny Skylink zákon netvorí, a tento Glisníkov vyplod bol stopro podnieťeny schválením ACTA, ovšem to už nebude v živoťe, takže tá certifikácia je teraz Obmedzovanie zákazníka vo využívaní pokročilích funkcii v STB. :laughing: :laughing: :laughing:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Nahravanie bolo obmedzovane aj v minulosti cez vcr,takze to nie je ziadna novinka. A ze niekto ma nahravky kodovane a neodkoduje ich pred zmenou keys je jeho problem a nema to nic spolocne so skylinkom. A skylink ready-ze sa da prehrat iba v stb-to je aj u novych alikov(ariva,cryptobox...).Kto chce nahravat a nahravky ukladat a upravovat aj inde ma si kupit spravny box. Ale väcsine beznych ludi pvr nehovori nic.

Kasr
Registrace: 8/2008

jjj, původně jsem měl Topfielda, a měl jsem ten samý problém, jak začli měnit častěji kódy, nešlo nic přehrát.
Teď mám AZBox HD Premium + a mám v něm některé náhrávky i z ledna
a je tam vše. žádný problém s přehráváním.

Rambo
Registrace: 12/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra