, sekce: DVB-S přijímače |
|
Comag SL90 - kúpa CI modulu pre ICE kartuChcem sa Vás opýtať, či sa oplatí kupovať nejaký CI modul do tohoto STB, po výmene karty na ICE, karta po 5 dňoch ani neťukne v promo režime a po zaregistrovaní ani ťuk, alebo pomôže iný FW alebo vyhodiť a kúpiť asi nový STB? PS: nie je to pre mňa, ale pre známu a nechcem jej nejako blbo poradiť :))) DíkuClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
|
|
zrovna řeším tentýž stb. Zbyl mi doma a chtěl jsem ho dát mamče(jednoduchý a spolehlivý) Od začátku jsem ho používal s červeným Eurocam Cryplworks modulem, který doporučoval i dovozce. Td jsem ho vytáhl a zjistil, že s ICE to nejede moc dobře. Zkoušel jsem všechny možné fw a nic. Až jsem tam nahodil fw pro jeden klon a jede to spolehlivě. Měl by to být tenhle: CMX4500@SL90_1Scart_403_E29_DF1.abs ale pozor, je to pro 1scartové modely!!!!Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
|
|
@jerry00Mohol by si mi ho poslať, alebo kde si ho stiahol? limcek@azet.sk DíkuClan ustym 4K pro, 500GB HDD, parabola AL 60 cm, Astry 23,5E a 28,5E, SK/CZ IPTV
|
limcek
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 303 |
|
|
web comag.tvhttp://www.comag.tv/board/index.php?page=FaqDetail&category=6Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|