![]() |
|
Humax 5500+ nejde ovládat po volbě něm.staniceNa tomto sat. přijimači při příjmu některých něm. programů dojde při potřebě přepnutí na jinou stanici či po jakémkoli povelu na přijimač ať z dálkáče či přímo k zakousnutí. Přijimač normálně hraje, ale nejde s ním nic dělat. Je možno jej pouze hl. vypínačem restartnout - jiné vychodisko není.Toto ale udělá až zhruba po 10ti minutách příjmu na jistém něm. programu.Při přepínání v kratším intervalu se toto neprojeví. Týká se to např. EINS plus, MDR, Phoenix a jiných. Na jiných to absolutně neudělá, ani na našich stanicích i kodovaných. Připadá mi to, jako by došlo ke stažení nějakých dat do EPG a přijimač si s tím neporadí a kousne se. Ale obraz i zvuk normálně dále funguje... Setkal se s tímto jevem i někdo další na tomto přijimači?? A co by s tím šlo udělat ?? Díky Bert |
Bert
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
Zkusjednu z těch stanic vymazat a naladit manualně jenom A-PID,V-PID.To by mělo pro FTA stačit.Nebude tam EPG ale možná to pomuže.Jenom takovej nápad. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
poriadny settingdaj tam cez RS232 z pc prazdny setting a nalad len co mienis pozerat nie 2 tis. stanic, potom ten prijimac chodi vyborne, bez problemov v nom chodi ICE karta na rozdiel od novych certifikovanych prijimacov |
tono
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
Stejný případTo samé se mi stalo na Vantage 8000 na některých německých stanicích.Již dříve jsem někde četl,že se to stává i na jiných přijímačích. Jelikož tyto stanice nesleduji tak jsem je vymazal a mám klid. |
vincent
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
Právětřeba u Vantage to ruční zadání A-V pidu odstraní tento problém konkrétně na TP ZDF.Ale jinak je to šumák všechny ty SD z toho TP jsou přeci v HD. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 461 |
![]() |
|
Díky za reakciNaladěno mám už celkem asi jen stovku stanic. Ostatní jsem už úmyslně nenaladil.( po tov. resetu) Ale právě mnohé z těch co to dělají vymazat nechci. Zkusím to navrhované naladění přes A-V pid. Netušil jsem, že takto nepůjde EPG. Za pokus to stojí, jinak si s tím nevím rady. Bert |
Bert
![]() |
|
Tak nepomohloNaladil jsem EINS plus jen pomocí A-V pidu a přijimač se opět svým způsobem po 10ti minutách zakousl. EPG totiž opět funguje i když jsem zadal jen uvedené pidy. ( byl jsem už dopředu poněkud překvapen, že by namělo EPG takto jít)Takže nevím co s tím... Má někdo ještě nějaký nápad co by se dalo s tím udělat ???- Bert |
Bert
![]() |
|
![]() |