![]() |
|
Pro redakciViasat Nature v Digi je určen i pro český a slovenský trh. Je přidávána česká audiostopa.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Pro redakciKvasnak, jasně, ale pokud je program vysílán v SD i v HD tak si logicky vyberu ten v lepší kvalitě a ne ten paskvil jen proto, že je to o pár korun levnější - Viasat Nature je toho zářným příkladem ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@drobecekno je to dost nah.vno, co ti povim :)a s tym letterboxom sa asi nic neda robit, kym to nezmenia podobne ako na V.Exploreri na riadne 16:9 inak neviem preco nepresli hned vsetky 3 kanali ale len 1 na sirokouhly obraz... inak neriesim, viasaty vseobecne moc nepozeram, spektrum, nat geo a discovery ch, science mi bohate stacia :) na viac ani nie je cas LG 32LH5000 1080p - Kaon CO1300 HDMI - Magio Sat L
|
Eddward
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
DrobečekDrobeček, proti tomu nic nenamítám. Přeji hezký večer :)Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Pro redakciPre všetkých zástancov Skylinku, tak také problémy o akých sa tu píše že má Skylink či CS link tak Digi nikdy v živote nemala. Ináč závidím ľuďom ktorí nemajú iné starosti, len sledovať plazmu z jedného metra a rozprávajú že SD by už ani nepozerali. Ja sledujem staré dobré crt a tuším stále žijem. A kým mi to ide, mám iné priority do čoho investovať. Aj keď je fakt že vývoj ide dopredu, ale kupovať HD a o 2 roky 3D a o ďalšie 3 roky zase niečo iné čo náhodou vymyslia... No na čo? |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 931 |
![]() |
|
RE: Pro redakciČeská audiostopa u Viasat Nature je již funkční ;)Skylink + O2TV
|
kvasnak
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |