Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Uz aj na Slovensku sa zobudili

a zacali vysetrovanie voci klamarom a nenazrancom zo Sky Linku za zavedenie servisneho poplatku.

janmar
Registrace: 11/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Uz aj na Slovensku sa zobudili

Pre liquere

A vieš na sto percent, že si dnes v okolí VD Gabčíkovo stretol naozaj veľa Čechov. Čo ak to boli občania inej národnosti. Veľmi pochybujem, že si tam stretol napríklad cykloturistov až Čiech.

risposta
Registrace: 2/2012

mego

Pred predajom poskytoval stv markizu joj ta3 barrandov novu hd a ine neplatene towercom(vtedy majitel sluzby skylink). Teraz je M77(skylink) zakaznikom towercomu. Towercom robi uplink a ostatne sluzby pre M77 cize maju naklady. Kapacitu na astre si platia televizie lebo su nahrate. Ak neveris pozri si prehlady kto siri fta slovenske radia. Radia zatial nevedia predat a zarobit na nich(JandT).
K tomu towercom(JandT) poskytuje M77(skylinku) aj vela dalsich platenych programov a z toho mu tiez idu peniaze.
Je to podvod na podvode.
Ale to ty dobre vies ako to vsetko je a vidis dalej do toho ale iba namotavas.

tophunter
Registrace: 4/2010

pistok 153

"M77 Group neprevádzkuje ani na území Slovenskej republiky, ani na území Českej republiky služby elektronických komunikácií. Slovenským subjektom, ktorý poskytuje M77 Group služby spojené so satelitnou distribúciou, je Towercom,"
podotýka mediálna zástupkyňa firmy Martina Goff ová a dodáva, že táto spoločnosť je registrovaným poskytovateľom služieb elektronických komunikácií.

jj presne tak, M77 group prevadzkuje len nespecifikovane sluzby hodne vypalneho v podobe niekolkomilionoveho serpo :)

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

http://spravy.pravda.sk/slovenske-firmy-utekaju-do-danovych-rajov-uz-je-ich-tam-viac-ako-tritisic-1qr-/sk_ekonomika.asp?c=A120808_093900_sk_ekonomika_p01

a keby len slovenske ..ze skylink?

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

tophunter

"Bezplatná nabídka se jmenuje bezplatná, protože se za ni neplatí. Pokud provozujeme něco bez nákladů, nehodláme to zpoplatnit. Kde náklady máme (příklad - výměna karet), musíme je z něčeho uhradit," vysvětluje Jaromír Glisník

mjamriska
Registrace: 4/2003

@risposta

O com pochybujes je tvoj problem.Tam stretnes rozne narodnosti.Samozrejme je tam ta divoka voda,galeria a mozno tam maju aj znamych a su jednoducho na dovolenke u nich.To ja neviem,ale stretol som uz nemcov,rakusakov,cechov,danov,madarov proste euromix.Okrem toho ta cyklotrasa vedia pozdlz Dunaja smer Madarsko,takze kto je fanatik moze prakticky z Nemecka ist dole popri Dunaji az neviem kam.Myslim, ze sa daju trasy vyhladat aj na nete.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

mjamriska

Co tu trepes dve na tri. Glisnik je dobre zaplateny spevak celeho podvodu a ako pozornost karierne postupil a zdvihli mu vyplatu. Kolko ma zato ze predal cechoslovakov??? 100tis je asi malo, odhadujem tak stvrt miliona. K tomu vsetko co potrebuje: luxusne auto, letenky, asistenky atd. Za Tisovho statu by sa viezol prvym rychlikom, za komancov kopal v Jachymove.

tophunter

... a v dnešní době z toho máte věčné (nebo vděčné?) téma.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

tophunter

neviem co je teraz glisnik iba som ti tu dal jeho vyroky podla ktorych ho mozem sudit, co si ty uz domyslis je druha vec......podla mna znacku skylink vlastil towercom, ktory ju predal m77, ak dobre viem glisnik bol zamestnancom SL, nie towercomu, cize asi nemohol on predat skylink, ale mozno sa mylim, ci ???

mjamriska
Registrace: 4/2003

vecne tema vdacneho zlodeja

tophunter

liquere

Neblázni z Nemecka cez CR, SR do Madarska, no ktorí cvok by to vyšlapal, toť to je tak pre Zelené tričko nie pre bežného pohodlného občana, ktorí sa naváža na aute.
šak by som už umrel na hranici z CR z vyčerpania a nie ešte odšlapať zvyšok. :))) :))) :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

pistok

No keby prekopali koryto do CZ potom ano.Inac len nemecko,rakusko,slovensko,madarsko a dalej kade tecie dunaj..... R^ :laughing:
Dalsia vec je odviest sa lodou pripadne autom niekde a preslapat si len urcitu cast trasy.Ver tomu je to pekna tura,ale treba aj planovat.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Pre liquere

To je naozaj čudné, že si tam stretol iba Nemcov, Rakúšanov, Čechov, Dánov, Maďarov a vôbec žiadnych Moravanov a Sliezanov. Je jasné, že ani nevieš ktoré národnosti si tam naozaj stretol lebo všetky ani nepoznáš. Ty Česi z Čiech by skôr skapali než by vôbec došli na Slovensko. Veľmi pochybujem, že by vôbec dorazili na moravsko-slovenskú hranicu. Otázne je či vôbec vieš že existuje nejaká Morava a Sliezsko a tiež moravská a sliezska národnosť.

risposta
Registrace: 2/2012

pani

je to jasne uz teraz. skutok sa nestal ;)

soso
Registrace: 2/2010

mjamriska

caf mano to si ty bol fcera na semafore za mnou????

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Jj ty asi robis prieskum na hradzi a odfajkavas narodnosti.Ja som prieskum nerobil.Ked vidim ze auto ma cesku znacku mi staci.A nebudem sa v bufete vypytovat ludi na blbosti.Radsej sa staraj o to aky je statotvorny narod na slovensku.Lebo cistokrvneho slovaka najdes tak v lexikone........odcitaj huculov,rusinov,madarov,ciganov,chorvatov,cechov,bulharov a na tu statotvornu vacsinu ti zostane par kamzikov na Gerlachu... R^
A to som urcite este na niekoho zabudol.... :)))

liquere

Ako na nemcov,mozno si este spomeniem na dalsich... R^

liquere
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra