![]() |
|
FirmWare Optibox Extra CX PVR ReadyMůžete mi poradit jak mám vložit firmware do tohoto přijímače?Díky. |
Milous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 86 |
![]() |
|
RE: FirmWare Optibox Extra CX PVR Ready...ak nenapíšeš čo tam chceš pozerať tak hocijaký ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: FirmWare Optibox Extra CX PVR ReadyPS: napr verzia FW 1.19.*. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: FirmWare Optibox Extra CX PVR ReadyPředchozí příspěvky ignoruj, autoři neumějí číst.Postup:sw ulož rozbalený na USB flash, dej do přijímače, v MENU přislušenství - Přenos dat - Přenos dat z USB zmáčkni červené tlačítko. Pokud je přijímač zbořený, tak použij přes RS232 program Loader z:http://www.super-sat.net/index.php?&direction=0&order=mod&directory=Kosc@m/programme SPVR-5400.......SDF@SDC-5050 |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 050 |
![]() |
|
RAFI007Zabudol si napísať, že pred aj po prehraťí FW treba spraviť Továrko pre správnu funkčnosť a radšej nepoužiť svoj seting, ale nanovo preskenovať TP.PS: špatne som si prečítal otázku, zmiatol ma ten príspevok pod nou. Ospravedlnujem sa. R^ |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: FirmWare Optibox Extra CX PVR Readyu SD Fortis není potřeba dávat tovární nastaveni.Setting a postupy mám na svojich stránkách v pořádku.Jak se o své zákazníky stará dovozce je mně u pr***.Nemusíš mne poučovat, u vývoje jsem byl a všechny chyby způsobené u maďarskémo Kar*** a českého dovozce jsou mně známé. :))) |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 050 |
![]() |
|
RE : optiboxjak píše RAFI007 - chodí to i bez továrka - pokud není skok mezi verzemi moc velký a kanály ti zůstanou . Mě se docela osvědčuje starší soft 1.18.75 . Jenom doporučuji jít do skrytého MENU ( MENU + 8282 ) a vypnout share na OFF aby se to nesekalo |
donpedro
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: FirmWare Optibox Extra CX PVR Ready...prepáč zle som si prečítal príspevok ,ale už ti odpísali 1.18.75 odskúšaný ,mám ho asi v 15 príjmačoch aj po výmene všetko šlape OK ;) trochu je problém pri usporiadaní programov, príjmač sa sám niekedy reštartuje ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
![]() |