![]() |
|
Je to normální?Ahoj lidi , díval jsem se dnes u rodičů na SAT , mají openbox x-810 , otočnej s motorem.Zkoušel jsem jim doladit programy na TP 12070 a nešlo to.Pak jsem se kouknul co je tam za TP a nechápal jsem to.Nova atd. jim jede na 12073!!Nikdy jsem to teda neviděl,že by TP byly nějak změněný.Zítra to zkusím podladit a uvidím co to udělá.. Co si myslíte o tom vy? Taky jste to někdy měli? Je tam někde nějaká chyba v parabole? Děkuji za odpovědi. |
NeoCZ
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: Je to normální?Jj sem tam treba pichnut vedla.... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Je to normální?Je to úplne normálne. Skúšal si to niekedy naladiť? Naladíš programy od danej frekvencie aj +- 5 GHz. |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
RE: Je to normální?rozdiel 1MHz je bezny, ale 3 som este nevidel |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
@ vw15GHz asi nie |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
RE: Je to normální?Sorry, samo že MHz |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
![]() |
|
RE: Je to normální?Neviem preco to niektore open a im podobne prepisuju. Stara frekv. 11797 bola vzdy 11798. Potom to tam kazdy rucne nahadzal aj X krat to iste |
villar
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: Je to normální?Daj tam sieťové hľadanie a ono si to naladí všetko,ako treba.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Je to normální?Normálka. ;) |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Je to normální?všetko záleží na stabilite kmitočtu oscilátora v LNB. Ak by si chcel mať stále rovnaký kmitočet, musel by si použiť LNB s PLL (stabilizáciou frekvencie oscilátora) ale to je iná cenová relácia. Bežné LNB majú rozptyl aj niekoľko MHz vzhľadom na teplotu okoliaSlovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
![]() |