![]() |
|
Vymena kartyZdravim,chtel bych se Vas zeptat zda funguje nova ICE karta Skylink v techto prijimacich - Technisat Digit M4S i s modulem Easy.tv a taky v prijimacich Homecast (se zabudovanym CryptoWorks dekoderem) Diky vsem za odpovedi... R^ |
Honza z HK
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: Vymena karty...v Technisate MF4-S mám odskúšané ide v čítačke bez problémov po aktualizácii SW ,a modul som riešil iba CW a to šlapalo a Homecast napíš aký ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
VymenaNedavno jsem tu cetl nabidku nejake dobre duse na preregistrovani karty vymena na noveho majitele, muzu poprosit o kontaktovani na ninja666(zavinac)seznam.cz? Kamarad mi dal dve stare cw karty a k nim karty vymena abych mu je prevedl a je na dovolene, takze nemam prihlasovaci udaje a zitra hrozi tusim vyprseni 20ti denni lhuty na aktivaci. Potrebuji ty karty prevest na Vymeny ale na Skylink se dovolat fakt neda. Predem diky. |
Ninja666
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Vymena karty...zle si to pochopil,vyprší asi len 20 dní global free, kartu môžeš preregistrovať aj ked príde známy z dovolenky /do 31.8/ ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
![]() |