![]() |
|
Na kartách ČT se nebude platit servisní poplatekčlánok - Na kartách ČT se nebude platit servisní poplatek-sa mi zdá nekorektný hlavne ten záver "karty STV neexistují,vysvětluje Jaromír Glisník".To snáď pán Glisník nemyslí vážne.Veď predsa karta SkyLink vsnikla z karty SlovLink a to bola snáď Slovenská karta.Zase sú Slováci utláčaný stejne ako pri rozdelení ČSR |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Na kartách ČT se nebude platit servisní po...Radku po delší době musím s tebou souhlasit :))) .Máš naprostou pravdu. R^Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
marco37Blahopřeji, souhlas, perfektně napsáno...Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
hotovyradZ čeho to děláš ty,obrázku? |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
RE: Na kartách ČT se nebude platit servisní po...Tak ty karty ČT se mi hodí akorát pro babičku .Ta kouká jen na ČT 1 . čT 24 ,+ regiony a mohla by tam být ještě jako bonus Nova a byla by to bomba zadarmo . Tý je jedno zdali kouká na HD nebo SD - zatím má LCD kolem 90 cm TV stará TV odešla . Stačí potom jakýkoliv přístroj sehnat na kterám by šla karta . Jednou jsem k nim přijel a babička koukala s dětmi na svoje VHS nahratý kazety - analog vzpomínky z mládí obraz hnus , čáry přes to ,vybledlý , propojená Skartem atd. ale babičce se kvalita líbíla že je lepší a bez výpadků , než na rozpadávající DVB-T , i na analogu byl obraz super zrnil , ale šel i za bouřky , deště atd. mi vysvětlila a brýle nemá ještě vidí dobře , ale jen co chce . R^ :laughing: |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 485 |
![]() |
|
RE: Na kartách ČT se nebude platit servisní po...no tak to je vidět že jsi to babičce pěkně zmastil normální je že DVB-T jede ok i za bouřky :laughing:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
marco37"kdo bude chtít kartu v Česku bez veřejnoprávní Tv? Nikdo."Prosím tě, a na tohle jsi přišel jak? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Na kartách ČT se nebude platit servisní po...ahoj pro všechny. Pro Tebe ještě dodám...áááá, na Tebe jsem zapomněl, když jsem citoval Pitomce(black list) a toho "hotovýho"(hotovyrad)..., ty patříš do kategorie stejné krabičky. Celá země bude sledovat veřejnoprávní TV, protože zrovna začala 3-tí světová válka a jen ty budeš sledovat TV "noha" a smát se nějaké (nevhodné slovo)ské k.r.a.v.i.n.ě. Až když Tě zasáhnou do makovice, tak se budeš ptát, co se stalo... pokud se tak už nestalo... Rv :laughing: :laughing:PS" , jsi pro legraci. No holt každé forum má svého klauna. Tady perlíš a kraluješ ty ... :laughing: :laughing: :laughing: (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
marco37Tak perlíš spíše ty. Mám rád diskutující, kteří napíší nesmysl a pak se mu zasmějí (jinak si ty smajlíky na konci nedokáži vysvětlit).Proč by někdo nebral kartu bez ČT? Jak by "předplacenkáři" sledovali svoje PAY programy, když by chtěli Skylink platformu? Prostě bych přijímal ČT přes DVB-T a zbytek ze satelitu. Původně jsem si myslel, že na tom není nic nepochopitelného, ale tys předvedl, že mohou být tací, co takto jednoduchou věc nechápou. A jen tak mimochodem. Někdy až 90% obsahu zpravodajství v Událostech na ČT1 je stejných jako v Televizních novinách na Nově. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
marco37 - dodatekNevím jestli patřím do stejné krabičky jako ti, co jsi uvedl, ale na rozdíl od nich a i od tebe mě ctí to, že jsem nikdy neměl v textu příspěvků automatickým cenzorem nějaké slovo nahrazeno souslovím "nevhodné slovo" a ani nemusím do nějakých slov vkládat třeba tečky, aby to automatický cenzor neodhalil.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |