, sekce: Skylink |
|
vymena cslink na skylinkZdravim,poprosil by som dobru dušu o registraciu skylink vymena na cslink.Stara karta trade and technology bola registrovana na čechách,tu mi to skylink predajca nevie urobiť,známy mi to mal preregistrovať už v nedelu,ale zatial stale tma.Mail pg@oranet.sk |
gruchy
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 67 |
|
|
RE: vymena cslink na skylinka to se vyplatí :laughing:Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
|
|
re:aldamam dve skylink registrovane na slovensku a tuto by som chcel nachať zaregistrovanu na čechach |
gruchy
|
|
@gruchyFuuu, nejaky zvlastny postup si zvolil... Rv |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
|
|
RE: vymena cslink na skylinktazatel chtěl asi říct, že má starou TaT registrovanou na někoho neznámého z CZ a chtěl by ji vyměnit za výměnu :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
re:eemilmaš pravdu ,ale neznámy je známy |
gruchy
|
|
RE: vymena cslink na skylinka to je takovej problém si tu starou kartu (nebo původní majitel ji vymění za výměnu a pak )nechat přepsat na sebe a zvolit CZ region? To že si slovák je jedno.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
|
|
RE: vymena cslink na skylinkhttp://www.skylink.cz/web/document/download_file/121.pdfNejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
|
|
re:vymenatak som sa mu konečne dovolal,registroval ju v utorok ,skusimju načitať v inom prijimači,ďakujem všetkým za váš čas |
gruchy
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|