![]() |
|
Skylink se zbláznil?Našel jsem doma kartu , která je podle webu "NEzaregistrovaná" a když jí chci registrovat tak mi to napíše že je registrovaná :D Co mám stím dělat? Dostal jsem jí od dědy , měl jednu navíc a nechtěl ji , co teď? :D KARTA " TRADE and TECHNOLOGY , šla by výměna? |
NeoCZ
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: Skylink se zbláznil?Také karty sa už dávno nedajú registrovať,viac môže k tomu povedať iba ten,kto pozná číslo.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: Skylink se zbláznil?Ak chceš napíš na letas@centrum.skPredstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
LetasOk , napsal jsem ti ;) |
NeoCZ
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: Skylink se zbláznil?Takže se zbláznil asi autor vlákna a ne Skylink, že?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink se zbláznil?"Mně dal děda v 92 čokoládu orion, měl dvě a jednu nechtěl, dnes jsem jí chtěl sníst a ..." nezbláznila se ta orion? :-D |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: Skylink se zbláznil?Chlapci nechajte to už tak,majiteľ už vie na čom je.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
NeoCZtaky by mě zajímalo kdo se zbláznil jestli NeoCZ nebo sl mělo by se to uvést na pravou míru (nebo NeoCZ jen promlouval) |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Skylink se zbláznil?Jak říká MUDr. Cimický, všichni jsme blázni, normální lidé jsou jen pacienti nedostatečně vyšetření. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
HUMAX IRCI 5400Máte prosím Vás někdo zkušenosti s použitím tohoto satelitu ve spolupráci s freeSAT medium kartou?Čtecí zařízení v tomto satelitu je IRDETO,karta je kodována v systému IRDETO a nějak nechtějí spolu komunikovat.Děkuji za případné odpovědi. |
Ladislav
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
NeoCZ - měl jsem stejný problém!jestliže ta karta "šla" tak musela být nějak zaregistrována! Zřejmě kdysi dávno poštou, tak to na webu nikde nenajdeš! Napiš jim, ať ti ji převedou na tvůj účet u Skylinku a pak není výměna žádný problém! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Skylink se zbláznil?@Ladislav: https://www.parabola.cz/forum/topic-56328/T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
HUMAX IRCI 5400Tento prijmac bol v svojej dobe spicka a so spravnym softom islo toho velmi vela ale teraz asi na tento novy druh Irdeto to uz zrejme nestaci.Mozna ze by to slo s CA modulom Irdeto alebo modulom cryptoworks.Ja este mam humax IRCI 5500 a normalne v module cryptowoks ide to vsetko okrem HD kanalov a MPG 4.Skusal som samozrejme kartu ICE vymena. |
jozvlk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 144 |
![]() |
|
![]() |