Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink poplatky

Já už fakt nevím, co Skylink tímhle myslí. Dneska přišlo, že se platí na každou kartu 348 Kč měsníčně. Ruším to, vydřiduši jedni!!!!!!!!!

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink poplatky

Jsem zvědav , kolik témat tady kolem toho bude.. :fuming:

NeoCZ
Registrace: 5/2011

boha jeho prestante už s tým!!!!

jklajban
Registrace: 2/2006

Taky mě těší. Na oběd jsem měl řízek a bramborovou kaši...

onenon
Registrace: 5/2012

zachvilu tu bude tolko tem kolko poslali poukazok :)

inak som strasne zvedavy na ten magicky datum 1.9.

matho
Registrace: 2/2006

Většina majitelů karet Cslink a Skylink vůbec netuší, co se na ně chystá. Každou chvíli musím tady v okolí vysvětlovat, proč jim M77 poslal složenku na zaplacení SERPO. Lítaj tady potom ve vzduchu nepublikovatelné výrazy.
Hlavně že jsem většinu z nich překecal ke koupi satelitu, čekám kdy mi někdo z nich přijde vynadat :-D

Martin79
Registrace: 7/2008

@Lolem123

Ročně, ne měsíčně ;-)

Martin79

veru vykecajte sa

este dnes, lebo zajtra uz pride pitomec a ste v pr deli.. :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Lolem,trochu sis to poplet.Je to 348,-kc za rok nebo 29,-kc mesicne pres SIPO,inkaso kde je prvni mesic zdarma.Pokud chces usetrit poplatek za slozenku,mas moznost to zaplatit hotove primo na kase u vybranych prodejcu se satelitni technikou,ktery ma tuto moznost provest platby satelitni sluzbe Skylink/Cslink.

HYPER
Registrace: 11/2010

nebo zapaltiti si nejaky Balicek nemusis platiti ten poplatek v dobe kdy pudes mit ten balicek predplaceny

tanabe
Registrace: 7/2010

Ted jenom čekám až nějaký share servr nahodí pouze zakladní nabídku Cs za 0,1$ /měsíc.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Nejsem právník, ale když jedna strana změní pravidla smlouvy a druhá s tím nesouhlasí, tak se kupní smlouva ruší a měly by být vráceny peníze tj. 2000,- za kartu. Co vy nato. Chápu pana Glisníka a spol, že trh je kartama nasycen a tudíž přestalo kapat, tak vymyslel další boudu jak tahat peníze. Důvod lze vymyslet jakýkoliv. Teď se čeká co lidi a co se bude dít. Bohužel ouřad, který by se měl starat o to co má, tak to zdůvodnil, že je vše vpořádku, že stačí změnu nahlásit měsíc dopředu a to splnili. To je výkon ouřadu, co?!. Ale proč se divit, vždyť je v této modrorůžové zemi víc takových absurdit. :laughing: :laughing:

servi
Registrace: 9/2011

Tak freesat pěkně vyžívá situace dneska volali, a řekl jsem , že mám skylink a hned jestli mi přišla složenka. No po dlouhém hovoru sem řekl ať mi nabídku pošle na mail a co neposlali.
email:
Dobrý den,
po telefonické domluvě Vám zasílám naši nabídku a v pondělí se Vám ozvu.
V příloze tedy najdete naši nabídku 64ti programů za 249Kč měsíčně a srovnání s ostatními satelitními
televizemi, (první přestupní měsíc je zdarma), případně se můžete podívat
také na naše stránky: http://www.gigasat.cz/

http://uloz.to/xfWdVj7/freesat-srovnani-pdf

takže prostě freesat podle mě je nejlíp na tom asi pro zákazníka co si platí programy nebo je něco za tím víc? Má s tím někdo zkušenost.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

servi@ že nejseš právník je vidět na první pohled protože bys jinak nenapsal takovou koninu. jak ti může glisník vracet prachy když od tebe žádný nepřevzal ha?

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Martin79
Ano máte pravdu . Dělám ve větší firmě 500 lidí a tak mohu říci , že plno lidí neví co se děje , některým nic nepřišlo , některým ano , ale zase nerozumí tomu proč by měli něco platit ani nemají internet .Prý až to vypnou tak TV přeladí na DVB-T a satelit budou mít jen na volný programy , stejně mají 4-5 a více roků starý přístroje a finanční situace jim nedovolí koupit nový a starou kartu Skylinku zahodí , 600 kč taky platit za ICE nebudou - PROČ . . Rv :zombie:

amater3389
Registrace: 7/2012

ale prohulit a prochlastat nebo vyhazovat prachy za auto a drahý dovolený jim finanční situace umožňuje co Rv

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

přesně tak ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Cenzura? Pekne, pekne...

Tak nadavat tu a klamat uzivatelov nechate, ale ked napise niekto cistu pravdu a vlastne len fakty, tak mazeme, mazeme, komuze to vadi? HANBA! Rv

Dreamer
Registrace: 7/2004

to servi

souhlasim...no comment více třeba:-D

budu se opakovat...M77 si právě kopla do vlastní branky!

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra