![]() |
|
Nováček na satellite :)Jsem laik.Mám novou parabolu (dle rady zdejšího bob,r). Přijímač TechniStar SIR a kartu skylink. Vše pracuje dobře kromě: 1) Playboy HD CZ mi šel jen pár hodin (a taky se nahrál) 2) Nahrávku nelze přehrát na kompu, jiné lze (jako BBC HD) 3) Nova HD také nelze přehrát na kompu Než zaregistruji kartu, rád bych věděl, co vlastně mohu a nemohu nahrávat. |
Lanny
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 12 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Nováček na satellite :)v Pc neprehrajes nic kodovaneho od Skylinku:-) PHD vysila tusim od pulnoci do 6 do rana |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Nováček na satellite :)Super odpověď - děkuji mnohokrát. Má nějaký vliv na nahrávání výběr zvuku (Dolby)?Jinak jsem velmi spokojen - když uvážím, že jsem platil 100 EUR za Sky UK a teď budu mít za zlomek ceny skoro vše na co jsem se díval před tím :) |
Lanny
![]() |
|
RE: Nováček na satellite :)S přehráváním na PC máš smůlu, jelikož jsi zakoupil Skylink ready krám ;) :))) , doporučuji vrátit a koupit něco nejlépe v linuxu, cena podobná, možnosti nesrovnatelně větší, zpracování na PC je OK :8)Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: Nováček na satellite :)Playboy HD????????????AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 525 |
![]() |
|
RE: Nováček na satellite :).. jelikož jsi zakoupil Skylink ready krámTechniStar SIR měl dobré recenze a já jsem to koupil na doporučení techniků (ne abych ušetřil). Ti mne odrazovali i od koupě dvou tunerového přijímače. Smůlu nemám, můžu ten krám vždycky vyhodit. |
Lanny
![]() |
|
RE: Nováček na satellite :)To bolo myslene tak,ze skylink ready box co nahra,neprehras v PC.Len cez box.Na rozdiel od toho linuxu.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Nováček na satellite :)No nevím proč tě odrazovali od dvojtuneru - to byli asi technici od Skylinku :laughing: , stačí i linuxový jednotuner v ceně cca 3000kč a můžeš nahrávat třeba tři programy z jednoho TP najednou a pak bez problémů zpracovávat na PC... to u Skylink ready ani náhodou :8)Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Nováček na satellite :)drobečku, a má tedy skylink ready vůbec nějakou výhodu? A když ne, tak proč to lidé kupují. Nebyli to technici od Skylinku ale malá firma s vynikající reputací v mém sousedství.Já osobně nemám nejmenší chuť se babrat v Linuxu, dohadovat se se Skylinkem jestli, když něco nejde, je to jejich vina nebo moje. Mým přáním byla krabička, kterou nastartuju a dívám se na televizi. Když nejsem doma, tak bych rád aby to nahrávalo, něco co bych nestihl. No a takovým přáním navíc bylo, abych si to mohl přehrát v pracovně na iMacu. |
Lanny
![]() |
|
RE: Nováček na satellite :)Preco to kupuju si si sam odpovedal...........lebo sa nechcu hadat kde je chyba,za cenu obmedzenych funkcii prijimaca.To je vsetko.Sranda je len vtedy, ked to zhasne a prijimac je skylink ready,ale tam sa neda vylucit ani chyba obsluhy. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
nahrát a přehrátAhoj. mne docela fascinuje, že každý chce nahrávat ze satelitu a pracovat s tím v počítači. když všechny filmy se dají stáhnout na netu. hlavně ty z Playboy a Penthouse. doporučuji koupit ex. HDD a nechat pripojeny k sat. je to ale každého věc. tak sorri. |
antonbaby
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Nováček na satellite :)2 antonbaby: Máte prvavdu. Tak to teď mám zařizeno. A nemusíte být sorry, na svůj názor máte právo jako každý jiný. |
Lanny
![]() |
|
RE:nahrát a přehrátVčera večer jsem si nahrál z Novy Kobru11,že se na ni dnes podívám ale nahrávka se občas kousne a nedá se na na to pořádně dívat.Nahrávky např z ARD jedou v pohodě.OptiboX Zebra+ext.disk Verbatim.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Nováček na satellite :)Lanny - no protože jsou lidi zblblý s té Skylink ready masáže ;) :))) , s linuxem neni třeba žádné babrání, po jeho nastavení - které udělá každý odborný prodejce - je to z hlediska uživatele bez problémů a bez babrání, prostě zapneš a jedeš a nahráváš a přehrávaš na PC a .... :8) :)))A řekli ti důvod proč ne dvoutuner? :8) Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Nováček na satellite :)Drobeček: důvod byl, že prý je se to kouše a nahrává JEN kodovaně Já jsem se na to sice dvakrát ptal (protože na Sky UK jsem to měl bez problémů) ... Oni mi asi taky chtěli ušetřit peníze - dvou-tuner byl kolem 9K kdežto to co mám bylo 3K.čili Ty přece jen doporučuješ vrátit a koupit Linux box (já teda Linuxu rozumím). A co ta vestavěmá karta? Tu si musím k tomu Linux boxu dokoupit? Je něco, o co přijdu? (kvalita EPG, kvalita obrazu, HDMI, etc.)? Díky za dobře míněné rady R^ |
Lanny
![]() |
|
nahráváníJeště k tomu nahrávání. já mám k satelitu připojený HDD recordér a nahrávám na tento. pak to můžu i sestříhat a vypálit do DVD nebo DIVX. zbývá jen problém, jestli to stihnu zkouknout dříve, než budou vysílat pořad znovu. |
antonbaby
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
RE: Nováček na satellite :)No to jsou teda experti, linuxový dvoutuner nahrává nekodovaně třeba i dva programy najednou.No pokud chceš nahrávky přehrávat na PC, tak vyměnit, nic dokupovat nemusíš, vestavěná čtečka je OK. EPG a ostatní OK, další možnosti sdílení karty např. do té pracovny atd... :8) Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Nováček na satellite :)Pokud chceš nahrávky dále upravovat na PC,tak si do Siru dej modul Smit Irdeto a kartu do něj a no-problem.Někdo tu kdysi psal,že načasuje cca posledních 5min předcházejícího pořadu a další (hlavní) nahrávka je nekódovaná. Toto jsem ale ještě netestoval.Mě stačí hdd u TV. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
@LannyPokud nechceš linuxe, tak mohu doporučit např. MC2000CR HDCI USB(ID8020016012). Nahrává nekodovaně/nešifrovaně, zpracování na PC je bez problémů. Cenově vychází podobně, kolem 3k. S aktuálním sw šlape bez problémů. |
ketiv666
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
TechniSattak ja neviem nahravam asi z tretieho TechniSat prijimaca (TS Digit HD8, HD8+ a teraz ISIO Digit S), ci za pouzitia SCM CryptoWorks CAM modulu, TechniSat CW a teraz Smit Irdeto CI+ (plus) a bezne pozeram na PC; ziadny problem!Akoze u CI+ - sa stane ze nieco chranene uz ani nenahram ale tak to uz asi nema vyznam prehravat na PC. Tak neviem... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Nováček na satellite :),že načasuje cca posledních 5min předcházejícího pořadu a další (hlavní) nahrávka je nekódovaná. :laughing: :laughing: to mě pobavilo , stejne jak dokup modul.Lanny: A kdo myslíš že ty recenze platí? A skylink ready nikdy!!! Certifikát jejich kvality se dáva na přistroje omezené, jinak by tu nálepku nadostali. Tsk schválně který linux stroj má skylink ready? :laughing: :laughing: Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
@HarnadekDěkuji mockrát za radu. Jen nechápu co potom znamená"Jedná se o jedno tunerový satelitní přijímač s vestavěným licencovaným dekodérem Irdeto." Ten Vámi doporučovaný Smit Irdeto je něco jinéhp? |
Lanny
![]() |
|
@juzekVidím, že se rád bavíš, ale Tvůj post má nulovou informační hodnotu. Neřekl jsi, co je špatného na radě k dokoupení moduiu. Jak víš, které recenze jsem četl? A to, že Linuxové stroje nemají Skylink ready je QED čeho?: |
Lanny
![]() |
|
RE: Nováček na satellite :)Stim Ca modulem je to pravda::-)pokud ho pouzijes muzes pak nahravku editovat v PC ;) nekomu vyhovuje SR (proc taky ne clovek se nemusi o nic starat navic ten technisat patri do spicky v obrazove kategorii) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
to Lany - k moduluNe každý modul umí dekódovat dva kanály najednou. Když chceš nahrávat, potřebuješ to.Za cenu modulu máš už jednu třetinu linuxového stroje. Je jen škoda, že jsi se neporadil před nákupem přijímače. Ono to jde, ale je to jenom na dívání. Nic s tím nenaděláš. Linux je otevřený systém a linuxové stroje se kontinuálně "učí" nové kousky. Vývoj softwaru jde dál a ledacos si můžeš časem udělat i sám. Zatím se koukej s tímhle přijímačem, potom jej dáš k dětem a pořídíš si kartu "next". Později si pořiď něco linuxového a hraj si a nahrávej až do alelujá... Poraď se ale PŘED nákupem s někým ve Tvém okolí, kdo ty linuxové stroje umí. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: Nováček na satellite :)a hlavně se už neraď s těmi experty ze sousedství z té firmy s vynikající reputací :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |