Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digi TV všem klientům zaktualizovala software

Jó demokraticky ať to mají všichni :laughing: https://www.parabola.cz/zpravicky/17415/digi-tv-vsem-klientum-zaktualizovala-software/

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Digi TV všem klientům zaktualizovala softw...

Digistanda CHACHA - ten jede nyní na plný pecky Skylink Kombi ;) :))) :laughing:

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

drobecek

aby som pravdu povedal viasat nature som si este ani nenaladil, proste nemam na TV cas, OVP mame 14 rokov, obraz mi postacuje, preco menit, nepotrebujem zatial placku, vhs mam len ako modulator na posielanie digi tv signalu do spalne na crt cca 40 cm, poznam dost ludi, ktori maju digi pripojene k plazme reps LCD a staci im to, nehovorim, ze obraz je super ale proste im to staci, v nasej dedine bol za ery analalogoveho terestialu taky zly prijem, ze ludia boli stastni za digi.....v tejto biede kazdy otaca euro v ruke 5 krat aby prezil, samozrejme su aj vynimky, vela ludi ma ine priority ako TV, ale ty si to nedas vysvetlit, s tebou je to tazke, inac uz si si kupil ten raketoplan ?

mjamriska
Registrace: 4/2003

Líbí se mi, jak většina opět mluví k tématu. Je smutné, že aktualizaci dělají automaticky. Nechápu, proč to dělají. Já si digi platím právě kvůli Premier league. S českým komentářem ji zkrátka nikde neuvidím. Obrazová kvalita je zejména u sportovních kanálů dobrá. Ale nebudu nikoho škatulkovat zato, že onu platformu používá.

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

Aktualizácia

Teraz som to kontrolovala a pýta sa či chcem aktualizáciu.Potvrdila som nie a ide po starom.Tak dufam,že to tak zostane,len si musím dávať pozor pri zapnutí.

viera571
Registrace: 4/2011

cha cha drobeček trubka - ano v plný palbě KOMBI proč ne a proč čučet jen na Skylink ? Taky je třeba u DIGI TV zajímavý programy využít je ! Koukání na TV celý dni je jen pro lidi kteří mají čas a nebo jsou líný dělat .Ano mjamriska máš správný názor na to - souhlasím . Já vidím TV tak 2x3x na chvíli do týdne a přitom si platím 2 společnosti a nevadí mi to a taky jinému to nevnucuji . At každý kouká na co má . Jo když na to nemáš Drobečku a nebo ti DIGI TV neco udělalo tak pomlouváš , na to jsme si zvykli zde .
amatét - ano máte pravdu jen o 5 tisíc má Skylink více diváků upozornuji platících . Drobeček má klapky na očích jako kobyla a vidí jen Skylink a co chce !!! Jinak je zralý na Chocholouška . Kdyby bylo (nevhodné slovo) na Skylinku a v HD tak se na něj bude koukat a vnucovat jeho názory .
http://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/skylink-a-cs-link-maji-dohromady-tolik-platicich-zakazniku-jako-digi-tv/
R^

standa111
Registrace: 11/2009

Viera571, kamarád měl aktualizaci kanálů bloknutou a dnes v noci ji společnost DIGI TV sama provedla.

amater
Registrace: 12/2010

Vážení, delší dobu mám obě platformy, vlastně tři i od UPC a tak mohu srovnávat, asi to není normálné, ale mám rád moji větší rodinu a když mi to finance dovolují, tak jim dopřeji co mají rádi. Digi klasika, SkyLink zadáro, UPC nrozšířenou verzi, tak abych celkově pokryl přání jednotlivců v rodině. U všech se najdou kvalitnější a méně kvalitné kanály, jak obraz, tak ve zvuku, ale je vidět stoupající kvalita, nemohu porovnávat HD s normálním rozlišením, určitě nastane doba kdy i Digi spustí Programy s vysokým rozlišením. Děkuji

reck
Registrace: 9/2007

zatím mám u partner boxu DIGI TV HUMAXU 2 starý SW a na HUMAXU 4 nový SW . Zásadne přístroje nevypínám vše běží jak má a není problém .

standa111

Jó, někteří umělci, kteří s Digi nemají nic společného a i k danému tématu nemají co říci, se chovají jak trubky ;)

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

myslel jsem amatér 3389 ,a ne jen amatér .
reck - souhlasím R^ je vidět jak je v oblibě si platit balíček u Skylinku HD programy . pomalu by to spočítali na rukou a to se Skylinku nelíbí ani Drobečkovi nejsi jejich agent ? :ogre:

standa111

Co se týče přijímačů Digi, též je nevypínám, pouze TV.

Skylink + O2TV

kvasnak

Tak som sa bol pozrieť u otca na Digi. Má Humax I a zakázané aktualizácie. Nič sa nezmenilo a ani nový soft prijímač neponúka, všetko je pri starom - teda O.K.
K tej kvalite obrazu - platené SD programy od Skylinku v žiadnom prípade nie sú výrazne lepšie ako u Digi. Na TV okolo 24" je to nerozoznateľné. Ani na 32" TV to u Digi nie je vôbec zlé. A pri 50" TV je väčšina platených SD programov Skylinku tiež mazanica.

Frank11
Registrace: 2/2009

Tak si to někdy zkus propojit s TV přes HDMI a třeba to bude lepší. Ovšem u C*I*G*I něco takovýho ještě neznají, že? :)))

Pitomec
Registrace: 9/2011

autor: Pitomec

Tak tenhle nick ti opravdu sedí !!!!! R^

computer
Registrace: 6/2012

Ten nick mám kvůli takovým jako seš ty, aby se v něm dobře poznali :laughing: :laughing: :laughing:

Pitomec

S tímto článkem paraboly nemohu souhlasit, neboť informace není pravdivá. Stále platí, pokud uživatel nepřijme nový software, nový se mu nenainstaluje !!!

Skylink + O2TV

kvasnak

Je to tak ked nedam aktualizáciu ide všetko po starom a dufam že to tak aj zostane!

viera571
Registrace: 4/2011

pre : Pitomec

Tvoja rada ohľadom prepojenia cez HDMI je fakt podobná Tvojmu nicku.

Frank11
Registrace: 2/2009

Nevím jestli seš takovej pitomec že nepochopils, že to byla zjevná narážka na to, že DIGI dodává šunty s only-analog výstupem :zombie:

Pitomec

Ti umělci, co nemají s Digi nic společného, by se raději neměli ozývat a najít si jiného koníčka, než se tu trapně navážet do diskuse, která se jich absolutně netýká. :fuming:

Skylink + O2TV

kvasnak

Starý SW na HUMAXU II jede bez problémů Pondělí 17.22 hod 561 programů s natáčeným ( už nepoužívám jen 1x2x za rok - nebaví mi to natáčet ) , stejně sleduji jen minimum jako u Skylinku . NENÍ ČAS KOUKAT NA KRAVINY .kromě motoristického a zimního sportu. :laughing:

standa111

kvasnak: Sám seš umělec, já to pro ně 2 roky montoval a vím nejlíp, co je to za pakáž Rv

Pitomec

To však neznamená, že musíš míchat do diskuse, která se tě již netýká.

Skylink + O2TV

kvasnak

Svůj názor tady můžu napsat stejně jako ty, obzvlášť když se u Digi zastavil čas a co bylo před 5 roky platí dneska úplně stejně.

Pitomec

Pitomec -
To jsi byl z jeden z těch smluvných DIGI TV montážníků , kterých se rádi zbavili ! Já se ani nedivím , ty měli z DIGI TV vyrazit hned a ne čekat na zázrak a dělali ostudu , ty jen okrádali lidi, dostávali peníze za jednu montáž singl jak od DIGI TV a podruhé od lidí . Někteří montážníky ve vlastním městě max dojezd 4 km a max. 1 hod práce za základní instalace brali od lidí okolo 1500 kč + od DIGI TV dostávali ještě za SINGL myslím 750 kč tak to jste měli málo , nebo ne ? Argument , že vám DIGI TV neplatilo tak na to neskočím , Mě kdyby zaměstnavatel nedal peníza 1x , max 2x tak jsem od nich okamžitě pryč , asi se vám to líbylo a vylejvali jste si mindráky na obyčejných lidech . Jinak přístroje ty byli , ale musel ses o ně starat , zadarmo ti nikdo nic nedá ani centála , když jsem potřeboval od kámoše taky smluvního mechanika DIGI TV přístroj DIGI TV pro známí , tak vždy je měl na skladě i na výměnu , pak i partner boxy , který mám dotedka. Někteří smluv. mechanici měli málo výpadků v zásobování z Brna kam se jezdilo .
1. Byli i tací mechanici DIGI TV , kteří odváděli špatnou práci , přístroje neměli , nebo málo atd.
2.Byli i tací mechanici DIGI TV , KTEŘÍ VŠEHO MĚLI DOST , A DĚLALI JAK MĚLI . Mě třeba montovali DIGI TV za práci 0 kč základ singl , partner box byl zase práce za 0 kč + poplatek GIGI TV myslím 600 kč , a sousedům - ceny + jiná firma ( znal jsem mechanika , ani nebyl vyučen v oboru a dělal pro někoho ) vis ceny nahoře atd. Rv

standa111
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra