![]() |
|
Skylink výměnaPo dvaceti dnech bezproblémového přijmu, jsem zaregistroval kartu skylink výměna. Programy jdou stále na staré kartě, na nové nikoliv. Dělám někde chybu? Mám přijímač Topfield 7700hsci. |
neworder
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
RE: Skylink výměnamas registrovat drive a ne po 20 dnech ale do 20dnu |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Skylink výměnaA co s tím teď? |
neworder
![]() |
|
RE: Skylink výměnaSkús u kamaráta v prijímači-načítať :))) |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
RE: Skylink výměnaneworder@ vydrž prťka vydrž :)))Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
tanabeahoj je to jedno jestli registruješ před a nebo po 20 dnech fungovat to musí pokud si ji zaregistroval tak musí mít přihlašovací údaje a na skylinku si udělá refresh a pak musí čekat na zápisyUclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
kanon69pokud si kartu neregl ve stanovene dobe tak uz mu normal reflesh tusim nepomuze |
tanabe
![]() |
|
RE: Skylink výměnaale pomúže, není jediný důvod proč ne ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
TanabeProsím netáraj a nezavádzaj. |
robina2
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 328 |
![]() |
|
RE: Skylink výměnaja som si kartu výmena registroval dnes a výmenu som dával do príjmača už pred dvoma mesiacmi takže samozrejme čo píše tanabe je kravina ale mám problém že mám ešte stále zakodované pár programov ktoré mali íst ako promo-overil som si to aj na stránke skylinku v sekcii overenie karty kde sú na tuto kartu napísané samozrejme len na dva mesiace všetky programy skylinku tak neviem či mám čakat alebo refreš alebo čo?"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Skylink výměnanic není ztraceno. 20 dní po zasunutí neregistrované nové karty se odpočítává a po skončení 20 dnů zaregistruješ kartu. Pokud nejde, pro jistotu klasika vypnout ze zásuvky přijímač, / vyndat pro jistotu kartu/ zase zasunout a pokud ani to ne, refresh... Pokud ani to nepomůže !!!!, volat Glisníkův CALL CENTER "laxní harém " o pomoc... Za ty prachy a snahu 600 solidárních a ty patálie ,ať se snaží také oni... ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: Skylink výměnaDo dvaceti dnů zaregistrovat a všecno jde zcela bez problémů, dva měsíce jako promo VŠECHNO, já pro sebe dvě a pro sousedy jsem jich kupoval naráz dalších čtrnáct......na různých přijímačích, nikdo neměl žádný problém, nechápu, co s tím vyvádíte za blbosti...nevím jak chodí zápisy na Slovensku, ale jeden ze sousedů byl dva týdny na dovolené, měl všechno vytažené ze sítě, po zapnutí za tři minuty jelo všechno zase jako před tím, jestli jsi zaregistroval kartu po dvou měsících místo do dvaceti dnů, tak se nediv, že ti něco nejde a tak dále a tak dále, opakuji, bez jakýchkoliv problémů !!! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Skylink výměnaMusíš ještě chvilku počkat dokud nevyberou něco na SP ,aby měly na nový počítač a jednu paní do toho nejlepšího call centra. Možná se zkrátí čekací doba na 20 minut. :))) :)))Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
tanabeCo tu trepes za somariny. Nie je dost zmatkov okolo tejto platformy? Byt adminom, uz si tu netuknes. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 538 |
![]() |
|
RE: Skylink výměnano zázrak už fungujú všetky programy zlatej skylink,zlatej skylink :)))"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Skylink výměnaTak už to jede..díky všem za rady. |
neworder
![]() |
|
RE: Skylink výměnajeste aby mne banoval nejakej cobol to bych asi neprezil :laughing: |
tanabe
![]() |
|
![]() |