Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Zase výměna

Nevím, kolik vysokých škol potřebuji na pochopení myšlenkových pochodů Skylink/Cs Link.
Provedl jsem výměnu csLink Irdeto za Skylink výměna. Irdeto jsem za 1000kč prodloužil na neomezenou udělal výměnu na webu SL. Dobrá, ale na CSLinku mi to ukazuje najednou, že mám neomezenou ovšem jen do 25.7.2013. To samé mi ukazuje na SL, kde mám identifikaci, že jsem provedl akci výměna ROČNÍ KARTY CS LINK!
(ICZ-GRATIS ROCNI migrace(CSL) 11.08.2012 25.07.2013 :fuming:

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zase výměna

Vždyt ty výměny budou každý rok. Copak Vám není jasný že zadarmo nic neni. :laughing:

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Nevím, co

chci zadarmo? Karta CSLink 380, rozšíření 1000. Karta výměna 600. (Ne že by mě to stálo díky levným kupónům tolik! ) Prostě chci zjistit zde na fóru( od lidí kteří to mohou vědět), kde je chyba.

jerry00

pred pul rokem jsem koupil rocni irdeto cs-link pred mecicem ho pres kupony dal bez omezeni pak vymenil za sky-link ice a mam na ni
ICZ-KOMPLET 02M(PROMO) 05.08.2012 05.10.2012
ICZ-GRATIS 05/2010 05.08.2012 :8)

uai1
Registrace: 10/2007

Tam je v těch

našich zápisech onen rozdíl v Roční migrace (CSL). I od Skylinku mi přišel potvrzovací email, kde je to stejné:
Vážený uživateli služeb Skylink,

na Vaší kartě ("xyz") bylo aktivováno předplatné služby

"ICZ-GRATIS ROCNI migrace(CSL)"
s platností do "25.07.2013"

jerry00

Ono....

To bude chcieť asi už po tom danom období servy sny poplatok, preto tíe roky, šak už to bude ombmedzene. :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Pochopte jedine co na nich ma paky je financne suchota.Za porusenie dostanu nejaku pokutu,otrsu sa idu dalej.Ale ked bude malo na ucte budu musiet rozmyslat,kde se stala chybicka.To je alfa omega.A co ked to zbalia,prosim nech idu oblbovat inde.....velka cina caka.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Měl jsem stejný problém stačilo asi půl hodiny držet telefom a čekat na operátora pak se vše během asi 2 minut vysvětlilo údajně v lednu cslink špatně spároval platbu s mou kartou

mirafei

Už jsem jim napsal

mejl, ale je to na dlouhé lokte. Přitom od Cs Linku mi samozřejmě přišel potvrzovací mejl, že byla aktivováno volné bez omezení. Ve službách taky bylo Bez omezení od 25.7.2013-
Ale všechno se změnilo po uskutečnění Výměny za SL... Do té doby to bylo v pořádku.

jerry00

jerry00

budes se muset vyzbrojit trpelivosti k tomu cos zaplatil jeste vysolit dalsi love za telefon a domluvit se s nima tak jak ti pise mirafei... bud se nesparovala platba, nebo jsi provedl vse rychle za sebou a pri registraci vymeny se neprevzaly spravne aktualizivane udaje z databaze z CSlink karte nebo cert vi... maji v tom bordel...

lance
Registrace: 10/2008

jerry00@ udělals chybu v tom ze ten kredit nenabils až po výměně. já měl to stejný ale kartu přeregnul jako roční a pak u sky doplatil tisícovku a je to neomezený

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

poldaS

Jak se ti podarilo vymenit rocni kartu,kartu vymena tu mam ale preregistrovat mi nejde dokud preci nedoplatim tisic korun cslinku

dvb-s, dvb-t, wifi, it;

bob85
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra