![]() |
|
Registrácia karty VýmenaZdravím. Je možné nejak online zmeniť registračné údaje mojej pôvodnej Skylink karty pri prevode na kartu Výmena?Potrebujem ju preregistrovať na inú osobu. Mám prístup do svojho účtu v správe kariet, ale tam je možné zmeniť iba adresu, mail, ale nie meno užívateľa. Keď mám už úplny prístup do svojho účtu, nechápem prečo si nemôžem zmeniť všetky svoje údaje ako potrebujem... Rv Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
RE: Registrácia karty VýmenaPokial viem nie,lebo karta vymena sa predpoklada pre povodneho majitela cw karty.Takze prepisat noveho majitela asi pred reg, karty vymena alebo po jej zaregistrovani.To nech riesi novy majitel v spolupraci s tebou.Ale slovak vymysli vudy a vsade problem...........to je skusenost. R^ Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Registrácia karty VýmenaPo zavedení servisného poplatku už nie je možné meniť Meno a Priezvisko v registrácií, iba cez tento formulár - vypíšeš a pošleš:http://www.skylink.sk/web/document/download_file/134.pdf skylink@skylink.sk |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
@liquereproblém nevymýšla Slovák, ale Skylink :))) ...čo by bolo na tom strašné, keby som si ja ako majiteľ mohol sám hneď vybaviť všetko ohľadom mojej karty(aj oni by mali menej roboty-a nemuseli by pýtať SERPO), a nemusel posielať tlačivá a čakať 30 dní, čo oni na to?Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
![]() |
|
RE: Registrácia karty VýmenaNo mame smolu kvoli spekulantom.Porozmyslaj preco? Vsetko si pokazia sami ludia.............Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@liquerejasné,..chápem, ale keby sa chcelo, išlo by to spraviť...trebárs potvrdzovacím mailom o prevode karty na nového užívateľa, ktorý by dostal pôvodný majiteľ a prevod by sa uskutočnil len z jeho potvrdením...to ma len tak napadlo,,,ale všetko sa dá keď sa chce :)) aj teraz pri podaní toho tlačiva, keď niekto vie údaje pôvodného majiteľa, myslíš že je to bezpečné?je to to isté....len to trvá dlhšie Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
![]() |
|
@liquereS tymto suhlasim "No mame smolu kvoli spekulantom". Az na to ze spekulanti su v tomto pripade na strane M77 ;) To co robia aby z nasich dvoch superbohatych narodov vytrieskali svoje uroky cim skor sa uz neda nazvat inak ako spinavou spekulaciou. Keby nebol protimonopolny urad iba trafika pre skorumpovanych politikov tak by takymto "podnikatelom" odzvonilo. Bohuzial my ideme skor opacnym smerom. |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
![]() |
|
RE: Registrácia karty VýmenaSice pises o inom ale rozhorcenie chapem. Otazka je ci su tak zle formulovane zakony, alebo viazne len ich dodrziavanie.Jedno aj druhe praje spekulantom a lumpom.Zaroven to hovori o urovni pravneho statu.Teda nie len zalozit instituciu aby bola, ale aby aj fungovala.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |