![]() |
|
vu+ ultimo - kvalita obrazuAhojte, mam par dni tento prijimac a nejako sa mi nepozdava obraz. Ci uz HD alebo SD. Predtym som mal AzBox premium hd a ten sa mi zdal po tejto stranke uplne inde (vsetko ostatne ale na azboxe stoji za pr d). Moze to byt nejakym nastavenim? Image tam je VTi 4.1. Alebo sa mi to iba zda? :D |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: vu+ ultimo - kvalita obrazunezda Rv ... je mozne v menu jakztakz doladit, ale co jsem porovnaval SD programy k Octagon 1018, 1028, Vantage 8000, AzBox Elite a Technisat Technistar SIR, tak je na tom Vu+ daleko nejhur (UNO s VTI4.1, na 50" uhlopr.), HD bych nerekl ze je spatne. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
@milanmno tak to si ma nepotesil. ja som veril recenzii z tohoto webu kde autor pise:S obrazovou kvalitou jak HD, tak i SD programů jsem byl velmi spokojený. Co se týká zobrazování SD programů, občas se vedou u přijímačů VU+ diskuse, že je obraz nekvalitní. Tento přijímač jsem porovnával live s Dreamboxem DM8000 HD PVR a obraz byl naprosto stejný, tedy špičkový. :fuming: :fuming: :fuming: pan recenzent Ing. Martin Švehlík Omko Digital a.s. mozete sa k tomu prosim vyjadrit? ako je mozne ze ja vidim nieco ine ako vy? alebo je obraz DM 8000 rovnako spickovy? a azbox premium ma potom obraz nadspickovy? |
soso
![]() |
|
RE:vu+ ultimo - kvalita obrazuMnj Omko,potřebujou prodávat tak chválí a chválí...... :-/O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
Vůčkase mě taky obrazově nelíbí,takovej vyšísovanej obraz,zatím mám doma stále medialink právě kvůli kvalitě obrazu,kdo to viděl jistě mě dá za pravdu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
pierrepetrdám Ti za pravdu!! :8)Mám odzkoušené všechny ty křápy,včetně toho VU!! zatím ukazuje dreambox 800 HD se/klon i originál/dalekolepší výsledky hlavně v SD je lepší obraz. I ten HD BOX 9105 v HD OK,a to samé jak VU v SD programech o poznání horší. :8) Když mě zde bude někdo přesvědčovat,tak má vlčí mlhu :laughing: :laughing:,což je na 100% pravda. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
heryjá tedy musím dát za pravdu tomu prodavači,VU má stejný obraz jako Dreambox,nevím jestli je špatný,ale mě se nelíbí a pro mě hnus v SD skoro jako topfield 6000cr přes scartku,píšu pouze o obrazu,výbava je samozřejmě jinde R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
upresnenieaby bolo jasne. kvalita obrazu je velmi dobra (podstatne lepsia ako na mojom hd box 7110) ale spickova urcite nie je. BTW myslim si ze azbox premium ma este o kusok lepsi obraz ako dreambox 800. bohuzial vsetko ostatne je na h.... takze iba obraz to nezachrani :D Aj ked s tym DM to moze byt aj tak ze clovek porovnava obraz s obrazom a na pozati ma stale aj CENU. takze mozno bol ten obraz rovnako dobry, len cena ho zospatnila ;) mozog je hold komplikovana vec... ;) |
soso
![]() |
|
sosoto je těžká věc tady to probírat,kdo neviděl lepší,jistě bude chválit svoje,já to mohu porovnat mám oboje doma a oči jedny R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: vu+ ultimo - kvalita obrazusoso, z VUčka sa kvalitného obrazu nedočkáš ,pretože ho jednoducho nemá.O tom som presvedčený/vlastná skúsenosť/ |
dodi
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
@dodiObraz je stejný,jedině,že by jsi ho odrbal nějakou plastikou. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
SosoVšeobecně: jak můžeš věřit PR článku a rozhodovat se podle něho o koupi tak drahého stroje? Já mám Ultimo také, HD se mi zda stejne jak u Vantage 7100, obraz u SD neřeším, ten nema ani Vantage nic moc, ten měl nejlepší kdysi stary DVB-S Technisat. Image v Zltimu mám stejny jako ty a jak píše Pierre, nikdy jsem lepší obraz nevidel, tak me nic ohledně kvality nepálí. Spis by me zajímalo, jak je mozné, za tak po HW strance brilantní receiver muže mít horší Výstup HDMI proti například Panterovi?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
s Ultimemnevím. Mám Uno.Nemůžu si na obraz ztěžovat. No podle mých subjektivních zkušeností není image jako image. Ve výchozích stavech pozoruji rozdíly mezi jednotlivými image. Nepravidelně střídám BH, OpenPli, Vix,VtI, AAF, SiF občas si střihnu nějakého exota. Rozdíl v obraze je někdy markantní. Nejlepší ho mám v BH, ale ten je v poslední verzi nějak nepoužitelný (mimo jiné VYNECHÁVÁ FUNIDLO!!!).Většinou lze obraz nastavovat v menu a taky určitě bude záležet na TV. Nastavení co běhalo s jiným stb, nemusí vyhovovat pro jiný. Chce to poladit. No taky se může stát, žes natrefil na zmetek, nebo spíše, kdo má dobrý obraz narazil na výjimečný kus mezi tím čínským Hand-Made šrotem. :))) Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: vu+ ultimo - kvalita obrazuUltimo nemam ale ked uz sme u toho v com je ten problem u SD ? Ani kazde SD sa neda porovnavat navzajom.Konkretnejsie to nejde ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@Saxonto co si nazval PR clankom sa tvarilo ako poctiva recenzia. |
soso
![]() |
|
XTrend ET-9500Máte někdo zkušenosti s kvalitou obrazu na et-9500?Díky za info. |
Mark5
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
@liquereproblem s tym obrazom je ten, ze som proste zvyknuty na nieco ine, lepsie. Neviem ci to ten azbox nejak upscaloval alebo mal lepsi prevodovy algoritmus, alebo co, ale subjektivne mam ten pocit ze to zvladal trocha lepsie. Ako som ale pisal, obraz je velmi dobry ale nie je to _spicka_. |
soso
![]() |
|
sosoale jo, já nechci nijak pošpinit práci ing.Švehlíka, ale přeci jen žijeme v Čechách a jedná se o recenzi prováděnou obchodníkem...Dokážeš si představit, že obchodník svůj produkt potopí, maximálně dálkové ovládání k Ultimu a hned nabídne jiné od VU a hned odkaz na E-shop. Já jsem s Ultimem spokojen ať si tu píše kdo chce, co chce. ;) Ten ovladač je fakt šílenej a odkaz z recenze jsem využil. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Saxonja som tiez nadmieru spokojny. po azboxe je to ako presadnut z trabanta do bentley. a ten obraz cim viac nan pozeram tym menej sa mi zda zly :) mozno je to fakt o "zvyku na iny pristup k rieseniu".ovladanie mam aj to druhe, do chlapsk+ej ruky je lepsie. manzelke sa zas viac pozdava to ultimacke. inak azbox mal toto riesene velmi dobre. napr. okolo kruhu ma azbox este v kazdom rohu jedno tlacitko. toto je velmi dobry dizajn a mohli by ho prevziat aj ini vyrobcovia. ovladane azboxu je podobne ako to co dodava k velkym boxom hdbox, az na to ze to od hdboxu je staaaasne nekvalitne a oproti azboxovemu vyzera ako cinsky fake. (zrejme to tak aj bude) kedze mas ultimo, co tam mas nahodene? ja som to zatial na testovanie rozbehal s vti 4.1. su nejake pluginy/sw ktore by si urcite odporucil? |
soso
![]() |
|
RE: vu+ ultimo - kvalita obrazuJá mám VU+Duo image VTI 4.1 a s HD programy jsem velmi spokojen (lepší než předtím IPBOX 91 HD). BBC Olympics kanály nemají chybu, skylink HD programy jsou samozřejmě o něco horší. SD kanály neřeším, na sporty se na nich nedá dívat na žádném přístroji. Viděl jsem obraz z různých HD přístrojů a myslím že VU+ nějak zásadně nezaostává, rozdíly podle mě jsou minimální.Dreambox 920
|
fcjohn
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: vu+ ultimo - kvalita obrazuPáni , VU + nema stejný obraz ako Dreambox 800 HD Se či 7020 HD. To ani náhodou ...Obraz u VU + je o dost horší...mal som ho na skušku a letel :) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: vu+ ultimo - kvalita obrazuDobrá, tak který přístroj má podle vás nejlepší obraz?Dreambox 920
|
fcjohn
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: vu+ ultimo - kvalita obrazuAsi by som riešil skôr kvalitný zobrazovač,pripojenie samozrejme HDMI a potom satprijimač...samozrejme HD... |
Milan C
![]() |
|
fcjohnTo čo napisal Hery bude tá pravda a plus ten kvalitný zobrazovač... R^ |
Milan C
![]() |
|
RE: vu+ ultimo - kvalita obrazuzrejme sa na mňa navalí spŕška kritiky, ale neviem prečo mnohí berú DM ako nejaký etalon kvality obrazu. Čo sa týka podania toho obrazu, tak veľmi dobre je na tom ten nešťastný Azbox HD, no a potom treba pozrieť na Coolstream NEO alebo ZEE. |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
To fcjohnPorovnával som so svojím Technisatom HD S2 v diskuzii menované prijímače z dôvodu zníženia nákladov za druhú kartu.Naposledy som sa tešil na Ultimo.Žial ani jeden nemal na obraz tri roky starej HD S2-jky.Technisat TechniCorder ISIO S/1TB, DigiCorder HD S2/500GB, Samsung UE55F8000
|
artin
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 49 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |