Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

ICE výměna

Zdravím všechny, moje kamarádka vlastní box Strong s integrovanou čtečkou cryptoworks a starou kartou cw. Zajímá ji, jestli karta " ICE výměna" bude taky fungovat v tomto strojku bez problému a hlavně jak dlouho. Mám na mysli konec CW. Nebo, jestli třeba za rok zase nebude probíhat další nucená placená výměna karty, případně nutnost pořízení nového strojku. Funguje to tak, že karta ICE sama převádí kód Irdeto na CW a dokud Irdeto bude fungovat, tak jí to v tom strojku s CW čtečkou pojede? Děkuji za odpovědi.

kedar1
Registrace: 7/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ICE výměna

Dobrá otázka,též mě to zajímá a ještě něco,jestli karty CW,na které se bude platit serpo budou funkční po 1.1.2013,nebo jestli na nich pojedou jen neplacené programy,nebo je vypnou úplně?Já to zcela jasně nikde nevyčetl děkuji za odpověď

Tonnny
Registrace: 8/2007

Karta ICE přijímá ve čtečkách CW ident OD96, což je Irdeto "hrající si" na CW. Vypnutí CW se jí tedy netýká.
No a staré karty půjdou dokud ti vyděrači CW nevypnou, to ani oni nevědí kdy to bude.

Martin79
Registrace: 7/2008

V strungu ide karta ICE bez problemov, pri vypnuti crypta neviem prečo by nemala ist ICE karta ked ona emuluje cryptoworks. A co bude o 3roky v prvom rade rozmíšlať o HD satelite čo najskôr, všetko čo sa dá tlačia do MPEG4, takze uz ked menit tak kartu aj satelitný receiver za HD

loop12
Registrace: 7/2007

Dobrý odpovědi,dík,nechám si ještě i starou kartičku,de mi na ní už tři roky nova sport bez ..... :8)

Tonnny
Registrace: 8/2007

Tonnny

to ti zhasne stejně R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra