![]() |
|
TechniSat digitsim S2Prosím někoho kdo vlastní tento přístroj(nejde na něm přehrát soft.,aby fungovala karta ICE),než ho hodí do kopřiv ať dá vědět.VýzkumDěkuji ;) Mírný poplatek je možný |
Tonnny
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: TechniSat digitsim S2digitsim s2 do kopriv ... fw pro ice jen pro digit s2 a digit mf4-s (cc) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: TechniSat digitsim S2Lze prehrat, FW je dostupny. Nedavno jsem delal dva.Milanm nema pravdu. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: TechniSat digitsim S2No jasne že nemôže isť do kopriv, niekto tam bude kosiť a rozdrbe si na nom celu kosačku. :laughing: |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: TechniSat digitsim S2Je pořád dostupnej jako OTA na Astře 19,2E a vůbec to není špatnej model. ICE tam šlape bez sebemenších výpadků R^ |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: TechniSat digitsim S2omlouvam se za dezinformaci, myslel jsem ze posledni do ceho byl k dispozici fw pro ice karty byl digit s2. Ze je ke stazeni na 19,2 je pro majitele digitsim s2 dobra zprava. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: TechniSat digitsim S2Hmm,ale pro mě špatná,zapoměl jsem ho i notebokem na plotě a mám h...... :fuming: |
Tonnny
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: TechniSat digitsim S2Zde je info přímo od Technisatu: http://technisat-info.cz/novy-software-pro-prijimac-technisat-digitsim-s2/ |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
![]() |