![]() |
|
Olympijské hry - konecBBC věčná sláva !!!!Byla to nejlepší podívaná, kterou jsme si v této pětilece mohli přát ! Pozemni HD bylo proti tomu jen prapouhou parodií na HD :( takže ještě jednou BBC věčná sláva !!!! a dnes poslední podívaná na závěrečnej ceremoinál :( Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecsuhlasim!Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecNaprostý souhlas s Bublim. BBC na hrad!!Skóre 4-3-3 je taky pekny a král her je David Rudisha, alespoň podle mého. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecOpravdu před BBC klobouk dolů. R^A hlavně kolik streamu poskytla FTA s kvalitním komentářem, ať je hrdě vzorem ostatním televizním společnostem. |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecasi je sponzoroval SKYLINK :crying: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecSestřih běžící na BBC-One, oslavující nejen domácí sportovce - dost povedené R^ dost vysoko nastavená laťka. Jak jsem slyšel po celou olympiádu ...extraordinery. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecByla to skvělá podívaná R^ R^ ,nevím jestli z příštích OH v Brazílii bude taky takový servisDreambox 920
|
fcjohn
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 132 |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecat zije komerce, coubertin se v hrobe obraci a kdyz to vidim tak love hybou svetem, |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecUplny suhlas, BBC absolutna spica !!!Myslim, ze ani nevyuzili tych 24 HD kanalov, teda aspon ja som nenarazil, ze by davali na kazdom nieco. Ale to vobec nevadi :-) Bola to krasna podivana a tesim sa este na zaver |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecNa zaver sa tesim aj ja......... :))) Tolko sportovcov amaterov. :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecJen škoda, ze sem tonek zatáhl opět ten provarenej, usmolenej a tuctovej Mazanicelink. Podobný servis nebude nekolik dalších her a nebude jich málo. BBC je obr, kteremu se v Evropě nikdo ani ne přibližuje. Docela jsem zvedavej na Brazilce, jak dokážou během dvou let uspořádat dve největší Sportovni akce planety. Aby je to nepolozilo.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecTak jsme si užili poslední "televizní" hry, kde práva měla Evropská vysílací unie. Kdo ví, co, kde a za jakých podmínek (jestli vůbec) uvidíme z dalších olympiád. BBC byla taková tečka, třešnička na dortu za desetiletími EBU. Díky za ně. A díky i ČT za jejich 2 programy a 8 internetových streamů.:crying: Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
saxíku!jde o to jak se na to podíváš!já jen naznačil že někde (na rozdíl od nás) to může fungovat z daní(zmíněné BBC, silnice , služby a jiné) a to přes to že i na západ od Rozvadova se krade. i tak sorry za to ZAVLEČENÍ |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecnajviac som sa obaval ked to skonci, lebo na dobre sa rychlo zvyka3 prenosy z atletiky naraz, to muselo uspokojit kazdeho fanusika a to tie stanice neboli 100% vyuzite |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecVeru, EBU stráca ďalší významný športový event. V tých veľkých eventov EBU ešte pár rokov má Tour de France, ostatné veci, ako futbal, OH je už minulosťou. Je jednoducho iný trend v biznise s televíznymi právami na veľké športové udalosti. Som zvedavý kto z toho bude profitovať a čo z toho bude mať televízny divák. Nie len u nás, ale všade v Európe |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 931 |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecBITRATE takmer 2000 - paráda |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 798 |
![]() |
|
jklajban2000?? naposled sem to zkoukaval pri BMX a tam to litalo na 20000kbit :) ale je fakt ze i pri takovejch tocich byly videt artefakty komprese na plochach s malym prechodem barev :( ostatni ale brilantni detail. momentalne koukam na bbc one, prumer tak 11000. nechtel jsem extremne gigantickou nahravkuDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecjklajban:Tu bitrate uvádíš z BBC nebo z ČT 4?Mně u ČT4 to ukazuje 1200 a BBC 3200./vitamin HD 5000/ |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 357 |
![]() |
|
gratulace našimmedailistům a díky za snahu nemedailistům,jinak mě letní olympiáda nezajímá,ale to je můj problém,jsem rád,že je konec R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecMne ukazuje CT4 HD 7000, BBC Olymp1 HD sa pohybuje medzi 15000 a 24000... Technisat Isio. |
HornetF18
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecAle zvuk ma lepsi CT4 HD ;) |
HornetF18
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecHm,zdá se,že vitamin asi ukazuje blbě,audio udává 100až 110 jak na BBC sport/11914/tak i na ČT4 |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 357 |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecZaplať pán Bůh za BBC, byl jsem rozmazlovaný 16 dnů, jako malý dítě. Neuvěřitelné, že tomu tak bylo! ALE je třeba velmi moc pochválit i ČT4 za jejich 8 kanálů na netu a jejich dokonalému servisu. Klobouk dolů, ale ČT je dobrá TV! Ani ARD, ZDF, ORF Vámi některých vychvalované nic takového nenabízela ve svých službách veřejnosti. Co se týká OH v Brazílii, tak pochybuji, že v Evropě bude podobný servis. Možná pro USA, ale i tak si myslím, že staré dobré Evropě se to už nevyrovná. |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecna prikladu BBC bylo jasne videt, ze ani dat.tok 14Mbps nemusi vzdy stacit na sport.HD prenos bez mazani a artefaktuhodnotim tuto olympiadu jako vubec nejlepsi co jsem videl (spolu s Lillehammerem), pohodova a skvele zorganizovana, pritom bez zbytecnych politickych cingrlatek a megakomrce... anglani nezklamali, bravo... R^ R^ navic se zlatou ceskou teckou J.Kulhaveho... parada! TV prenosy perfektni - nejen BBC ale i CT !!! taky cesky dum pro sportovce i fanousky se povedl... slavne gumaky jsou asi vec nazoru, nakonec proc ne :O :))) R^ myslm ze celkove takovouto po vsech strankach povedenou akci dlouho znovu nezazijeme |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konecSouhlasím, že technicky to zvládla BBC super. Kaňkou je, alespoň dle mého, přístup komentátorů a režie. Zejména u atletiky - v mnoha případech komentář veškerý žádný (ticho), záběry nikam i když na velké obrazovce stadionu bylo vidět, že nějaký výkon zrovna probíhá, v horším případě záběry na britské sportovce škrábající se na svém pozadí, a to i při slavnostním udílení medailí, které kolikrát ani neukázali. Objektivitu po nich samozřejmě chtít nemůžeme, ale vítěze běhu by ukázat mohli, místo opakovaných záběrů svých sportovců na chvostu.Na opačném pólu jsou pak skoky do vody. 1* |
jiricekc
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Olympijské hry - konec@jiricekc: tvoje kritika se vztahuje na stream(y), který byl bez komentáře a nebyl režijně a střihově finálním produktem přenosu. Kdybys se ve stejnou chvíli podíval na jiný kanál z těch 24 (48) nebo BBC One, neměl bys důvod k podobným steskům. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |