, sekce: Programy na orbitu |
|
Ukrajina-ČeskoHezký den!Utkání v kopané UKRAJINA-ČESKO vysílá SPORT 1. ;) |
KARELBALIK
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 118 |
|
|
RE: Ukrajina-Českočesy prohrajou to je jasny |
ferko1237
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 664 |
|
|
RE: Ukrajina-Českoaké účesy ??? |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
RE: Ukrajina-ČeskoKdyž tu bude kdejaký balík strkat programová schémata jednotlivých stanic, tak tu bude b o r d e l jako na poště Rv ;PJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
|
|
RE: Ukrajina-Českoa kdyz tu bude kdejaky packal vsechno stupidne komentovat, tak tu bude co ? |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
|
|
kaosKomentování zakládá další vlákna? Asi ne, že?Já souhlasím s Jackalem. I když musím přiznat,že na poště jsem nebyl, ani nepamatuji. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
@kaostak tu budou stupidně okomentovány stupidná příspěvky stupidních jedinců? To jsi chtěl slyšet?Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
|
|
Jackal,Vy asi neznáte význam slova stupidní,že? |
pifl
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 212 |
|
|
RE: Ukrajina-Českono vždy jsem si myslel, že znám, stupidita byla dokonce svého času i diagnóza (dnes již nepoužívaná). Co Vám na tom mém příspěvku nesedí?Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
|
|
RE: Ukrajina-ČeskoTak s tou diagnózou jsem se asi spletl, to je D E B I L, ale (nevhodné slovo) by mohl být taky, ne?Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
|
|
RE: Ukrajina-ČeskoH L U P Á KJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|