, sekce: Skylink |
|
Pozdrav všetkým IT kartozlodejomZdravím každého kto ukradol starú kartu Crypto a preregistroval ju pomocou Skylink Výmena na seba prípadne na inú osobu. Krádežou mám pochopitelne na mysly to, že uhádol (resp. dohľadal) číslo nepreveden karty, hoci nebola jeho. IT maniaci s tým nemajú velká problém. Mne takto ukradli dve karty. Našťastie servis CS Linku i keď je pomalý, je aspoň poctivý, mi karty vrátil, resp. preregistrácie zrušil. Predpokladám, že ste sa viacerí snažili si kartu preregistrovať a na monitore sa objavila hláška, že karta už bola odhlásená. V tomto prípade hold obetujte 3 až 30 minut čakania pri telefone a "šikulom" ich preregistráciu zrušte.V mojom prípade sa nakoniec šikula našťastie pripravil o 600 CZ korún, možno skor toho komu tu kartu predal. Nech mu to dotyčný otrepe o hlavu... Hawk |
ebpl7
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 36 |
|
|
RE: Pozdrav všetkým IT kartozlodejomEšte poznámočka. CS link mi vraj nemože prezradiť meno osoby, ktorá si kartu preregistrovala na seba. Škoda, chcel som mu popriať veľa šťastia pri ďalšej krádeži. |
ebpl7
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 36 |
|
|
RE: Pozdrav všetkým IT kartozlodejomNemyslym ze musel byt IT expert,stacilo mu mozno uhadnut tvoje cislo,pokial si ho nikde nezverejnil sam.Aspon vidis o com som pisal asi pred mesiacom,toto nie je system pre ludi bez chrbtovej kosti. RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
oprava"nemyslim" kurna uz som jak pistok.... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Pozdrav všetkým IT kartozlodejomMe se to stalo taky dvakrat, a zarazi mne ze si to soudruzi ze Skylinku porad jeste neopravili a uz asi neopravi. Evidentne je jim to uplne u zadni casti tela. Vzdyt je tak jednoduche overit ze jste pravoplatnym majitelem karty kterou chcete vymenit. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
|
|
chocholosale ono jim to vyhovuje,dostanou 600kč a znovu a znovu,ebpl7-oni se nepřipravili o 600kč,oni mají předplatné na 80 dnů v ceně 3000kč jen za 600kč a takto to budou "předplácet"dokud bude výměna,chápeme se? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 501 |
|
|
cisla karietcisla kariet sa tu vsade valaju. vselijake poziadavky o refresh a co ja viem co este.druha vec je ze by zrejme nemalo stacit iba cislo karty kedze to nie je neverejna informacia. |
soso
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 419 |
|
|
sosoAhoj, no čo skušal si ten ....cement na Dreama? |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|