Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Pozdrav všetkým IT kartozlodejom

Zdravím každého kto ukradol starú kartu Crypto a preregistroval ju pomocou Skylink Výmena na seba prípadne na inú osobu. Krádežou mám pochopitelne na mysly to, že uhádol (resp. dohľadal) číslo nepreveden karty, hoci nebola jeho. IT maniaci s tým nemajú velká problém. Mne takto ukradli dve karty. Našťastie servis CS Linku i keď je pomalý, je aspoň poctivý, mi karty vrátil, resp. preregistrácie zrušil. Predpokladám, že ste sa viacerí snažili si kartu preregistrovať a na monitore sa objavila hláška, že karta už bola odhlásená. V tomto prípade hold obetujte 3 až 30 minut čakania pri telefone a "šikulom" ich preregistráciu zrušte.
V mojom prípade sa nakoniec šikula našťastie pripravil o 600 CZ korún, možno skor toho komu tu kartu predal. Nech mu to dotyčný otrepe o hlavu... Hawk

ebpl7
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pozdrav všetkým IT kartozlodejom

Ešte poznámočka. CS link mi vraj nemože prezradiť meno osoby, ktorá si kartu preregistrovala na seba. Škoda, chcel som mu popriať veľa šťastia pri ďalšej krádeži.

ebpl7

Nemyslym ze musel byt IT expert,stacilo mu mozno uhadnut tvoje cislo,pokial si ho nikde nezverejnil sam.Aspon vidis o com som pisal asi pred mesiacom,toto nie je system pre ludi bez chrbtovej kosti. Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

oprava

"nemyslim" kurna uz som jak pistok.... ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Me se to stalo taky dvakrat, a zarazi mne ze si to soudruzi ze Skylinku porad jeste neopravili a uz asi neopravi. Evidentne je jim to uplne u zadni casti tela. Vzdyt je tak jednoduche overit ze jste pravoplatnym majitelem karty kterou chcete vymenit.

chocholos
Registrace: 11/2007

chocholos

ale ono jim to vyhovuje,dostanou 600kč a znovu a znovu,

ebpl7-oni se nepřipravili o 600kč,oni mají předplatné na 80 dnů v ceně 3000kč jen za 600kč a takto to budou "předplácet"dokud bude výměna,chápeme se? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

cisla kariet

cisla kariet sa tu vsade valaju. vselijake poziadavky o refresh a co ja viem co este.

druha vec je ze by zrejme nemalo stacit iba cislo karty kedze to nie je neverejna informacia.

soso
Registrace: 2/2010

soso

Ahoj, no čo skušal si ten ....cement na Dreama?

Milan C

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra