Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nešikovný ruce

Dobrý den.ladím satelit a chytám jen jednu frekvenci kde je prima a česká televize.nevíte kde dělám chybu?talíř mám natočený dobře ne?dekuju

Fanda22
Registrace: 6/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nešikovný ruce

a idu alebo nejdu? lebo mozes byt aj inde napr 28e alebo 13e

matho
Registrace: 2/2006

Nešikovný ruce

Ano tyhle kanaly běží ale ostatní kanaly to píše žádný signál

Fanda22

Co mas za znacku prijimace.Nektery prijimace muzou mit uz prednastaveny seznam stanic,ale muze byt zastaraly.U nekterych programu doslo ke zmenam v prijmu.Napriklad Strong 6500 ma treba zastaraly seznam stanic po uvedeni do provozu po tovarnim nebo pocatecnim uvedeni do provozu.Je potreba doplnit nebo upravit spravne parametry kmitoctu pro prijem Skylink/Cslink z Astry3 a doladit do seznamu.

HYPER
Registrace: 11/2010

Je to nějaký multtview nebo co:) a nemůžu to mít natočený na jinou družici?ale to by mi nešla prima a čt že?

Fanda22

Nešikovný ruce

Je to nějaký multtview nebo co:) a nemůžu to mít natočený na jinou družici?ale to by mi nešla prima a čt že?

Fanda22

dej si sitove hledani nebo podobnou volbu, najde ti to i ostatni TP. valna vetsina se jich v posledni dobe zmenila.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Hni elevací paraboly. R^

CES
Registrace: 4/2007

A je to jasne.Ze ty mas opticum multiroom(multiwiew) pro dve tv.S timto prijimacem jsem se nedavno setkal u kamarada.Nastavoval si parabolu sam.Pohl s ni vitr.Na ukazatelich mel silu a kvalitu kolem 90%.Nemohl naladit tp 11836/h s STVckama,na ostatnich programech to obcas zakostickovalo a na Astre1 slo jen neco.Kdyz jsem pripojil Technisata,tak na ukazatelich kvalty jsem mel cervenou uroven,tak jsem mu rekl,ze me spatne naladenou parabolu a ze ten graf sily a kvality u multiroom ukazuje blbosti.Seridil jsem mu parabolu podle Technisatu a jdou obe druzice.Takze to bude s nejvetsi pravdepodobnosti v nastaveni paraboly,jak pise CES.Zkus to nastavit podle tp 12070/h 27500.Na tomto tp je Nova,Nova Cinema a pak zkontroluj ostatni tp jakou maji kvalitu a silu.Je to jemna prace.Pokud to nezvadnes,tak si pozvi technika nebo nekoho z okoli,kdo tomu rozumi. :)

HYPER
Registrace: 11/2010

HYPER

Je to přesně tak jak píšeš, když jdou ČT a nejde nebo má málo na badgrafu Nova - nutno hnout elevací. R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

Nešikovné ruce

Dekuju za rady:) zítra na to vlítnu:)

Fanda22

nejen pro CES bad je špatně bar je správně :8)

tonek
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra