![]() |
|
karta irdetoProsím Vás,neviete mi niekto poradiť?Včera mi prestala ísť karta irdeto,aj základný balík,komplet celá.Karta bola zakúpená minulý rok v októbri ako výmena za staršiu kartu Trade and Technology.Resetujem ju cez net a aj tak nič.Nechápem..Prosím o radu... |
peko73
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 26 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: karta irdetoVypnúť prijimač z elektriky a po 30 sekundách zapnúť, poprípade vybrať kartu a vypnúť z elektriky na 30 sekúnd, mohlo by to pomôcť ak nepomahá reautorizácia... |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: karta irdetoPráveže tu reautorizáciu som už robil,dokonca niekoľko krát...a nič... |
peko73
![]() |
|
RE: karta irdetoA to vypnutie prijimača nepomohlo? |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: karta irdetonie...tak už fakt neviem,doteraz to išlo v pohode... |
peko73
![]() |
|
RE: karta irdetoZkus kartu rozchodit v jinem prijimaci.chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 626 |
![]() |
|
RE: karta irdetoto neviem...ja mám golden interstar uni box-combo a mne to doteraz išlo |
peko73
![]() |
|
RE: karta irdetoPotreba to skusit na tom jnem prijimaci.zajdi ke kamarad.nebo do prodejny z elektoni ti to rozchodi a nebo tam kde sto kpup. chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
RE: karta irdetopochopil som,ale doteraz mi išla aj v mojom,bez problémov,skoro rok,tak nechápem,čo sa mohlo stať,že tak naraz odišla a teraz ani muk... |
peko73
![]() |
|
RE: karta irdetoKdyz ti nepomohlo vypnout prijimac a ani zapisi tak jedine rozchodit v jinem prijim.taky jsrm to tak delal .chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
RE: karta irdetoSkusit v jinem kdyz nepude tak volat skylink.chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
RE: karta irdetodobre,skúšam,mám ešte iný,starší... |
peko73
![]() |
|
RE: karta irdetoTak co? Jde to?chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
RE: karta irdetonic hmmmmm asi to má rozbitý |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: karta irdetoAsi umrel.chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
standa111ten druhy prijmac mas s origo irdeto citackou?? ak nie tak ti to nemusi ist ani na jednom ani na druhom. aky mas ten druhy prijmac?motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: karta irdetoNie,neumrel.Ide o to,že doteraz to v tom príjmači,golden media unibox išlo...Všetko bolo ok,prijalo kartu.Je tam univerzálna čítačka,tak nechápem čo sa stalo,že tú kartu zrazu nepríjma... |
peko73
![]() |
|
RE: karta irdetoNový Murphyho zákon. Než se to pokazilo, muselo to prvně fungovat ;P :zombie:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: karta irdetoTak tu kartu musis rozjed v originalni ctecce.jinak ti to nepude.chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
RE: karta irdetoChápem,ale potom prečo doteraz v poho išli zapisy,nebol žiadny problém...A tá čítačka išla v pohode,je univerzálna,doteraz nebol žiadny problém... |
peko73
![]() |
|
RE: karta irdetoTak si budeš muset asi přehrát jinej firmware ..chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
RE: karta irdetoPrečo myslíš?Myslíš,že to môže mať najaký vplyv?Tento som mal asi pol roka,a v pohode v ňom karta išla...Fakt nechápem...Stále to reautorizujem,vypínam príjmač a podobne a ani muk... |
peko73
![]() |
|
RE: karta irdetokarta ti v org.tečce de?chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
RE: karta irdetoTo zatiaľ neviem,nepoznám nikoho,kto by mal originál príjmač pre skylink...ale preboha,ved tá karta je nová,snáď v origiinale musí ísť???a neviem,kto im kupuje tie ich originál príjmače.ja tam mám univerzálnu čítačku a doteraz to fachčilo na jednotku,tak nechápem prečo teraz sa to pohnojilo???To mi nejde do hlavy... |
peko73
![]() |
|
RE: karta irdetomusí v org jít ale musíš to zkusit jinak když to nepude tak musíš volat na skylink .musíš to ale nejdřív zkusit v org.tečce.nebo zajdi do obchodu a oni ti to tam rozchodí.nebo se podívej ab-forumchtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.
|
Darkl
![]() |
|
RE: karta irdetoskúsim asi zájsť do zoho obchodu,kde som tú kartu kupoval...ale aj tak som z celeho skylinku sklamaný.kvôli ich šaškovaniu s kodovaním,musíme teraz my ľudia meniť príjmače,karty a podobne...to nie je normálna situácia.ja som si kúpil kartu Trade and Technology,pred 8 rokmi,stála ma 4 tisíc korún a teraz som dopadol tak,ža mi to nejde!!!ďakujem,je to svinstvo!!! |
peko73
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |