Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

karta irdeto

Prosím Vás,neviete mi niekto poradiť?Včera mi prestala ísť karta irdeto,aj základný balík,komplet celá.Karta bola zakúpená minulý rok v októbri ako výmena za staršiu kartu Trade and Technology.Resetujem ju cez net a aj tak nič.Nechápem..Prosím o radu...

peko73
Registrace: 9/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

RE: karta irdeto

pak dej vedet.jestli ti to udělaj v tom obchode a tobe to nepude tak si stejne budeš muset dát novej firmware.

chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.

Darkl
Registrace: 8/2008

ďakujem....

peko73
Registrace: 9/2010

není zač.pak napiš jak si dopad

chtěl sem se zeptat jestli tyhle karty Irdeto (Irdeto ICE)jdou v sat.přijímačích FK-6900 CR.

Darkl

peko73

já si zase koupil před čtyřmi roky nové gumy na auto za desítku a teraz jsem dopadol že je mám sjeté-to je svinstvo -fuj.Pujdu je reklamovat!!! :laughing: Tak půjdu do obchodu kde jsem je koupil kvůli tomu že se mi sjeli co stím hodlají udělat!! :laughing: :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

já jsem taky koupil

před 4mi roky tv za 22tk a teď sojí lepší okolo 12tk. Mám si jít někam stěžovat či to reklamovat, to je taktéž svinstvo!!! :O Člověk žasne jak si dokáží někteří stěžovat Rv Než brečet tak by stálo za to si "opravit" ten "přístroj", a pokud to neumím či nevím tak to svěřit odborníkům,to že kdysi karta stála čtyřku nikoho nezajímá a chyba není tím!! :bomb: A v drtivé většině není chyba na skylinku ale někde jinde-kde asi? Jeden kolega by napsal-oprav si ten křáp :laughing: A to je neoddiskutovatelný fakt.

slávista
Registrace: 11/2010

Tak co? Uz ti to jde?

Darkl
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra