Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

ICE karta a jak rychle prijdou zapisy na ni

mam dotaz:

minuly tyden jsem zjistil ze po delsi dobe kdy jsem nepouzival jednu ICE kartu mi na ni vyprsely vsechny zapisy... dal jsem ji do prijimace mam tam cccam a asi za 1,5 hodiny mi prisly zapisy (pamatuji si doby kdy to trvalo 5 minut).
vcea jsem si objednal pres web balicek kombi, zaplatil jsem ho je aktivni tak jsem nechal kartu v prijimaci a cekal na zapisy - po 19 hodinych mi zatim zadne nedosly a ani po reaktivaci.... mam pocit ze skylink zkolaboval protoze tohle neni normalni , zaplaceny den vyprsel a stale nic - jen pro info zadny blocker nemam nastaveni je uplne stejne z minuleho tydne kdy ty zapisy pres CT1 normalne za 1,5 hodiny prisly ale ted proste 19hodin absolutne nic... ma nekdo zkusenosti z poslednich dni ze skylink vubec nestiha? diky

josseph
Registrace: 3/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ICE karta a jak rychle prijdou zapisy na n...

Asi iny gang ......... R^ :laughing:
niekto tu pisal nieco podobne pohladaj.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

nezkolaboval spis ten tvuj srot ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

co znamena objednat pres web? zaplatil si to z kreditu? alebo si robil prevod?

Tomic
Registrace: 1/2011

srot je ok

pres web interface na skylinku mi sviti ze je balicek aktivni tak predpokladam ze je aktivni, ale na sat zapisy zatim nedosly ani po reaktivaci pres zmineny web

josseph

po dalsich dvou hodinach dosly zapisy ovsem pouze jen na eurosport :-))) ostatni placene programy v balicku stale nejdou a nejsou ani zapisy, to uz je opravdu komedie

josseph

ano to je komedie. co to mas za srot ?

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

Novú kartu som dal do Vantage 8000s
Dekódovací modulu MASCOM CryptoWorks-Irdeto
http://www.mascom.cz/
a do 3-5 min. všetko bolo ok
až potom do AB IPBox 99HD
Ssfcamd.v0.1 - ICE SkyLink
Oscam ymodv18-t15 - emu R^

Vladi
Registrace: 8/2006

V uni čtečce Vantage 8000S

vše zaplacené vždy naběhne do dvou minut, jak na kartě ICE, tak Irdeto... Zdá se tedy, že některé šroty mají problémy...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Můj syn má taky problémy se zápisy základní nabídky jednou přijdou podruhé ne ( a to odešel od DIGI TV kde neměl problémy - je zklamaný ) .Volání na Skylink už ho nebaví Kvalita českých programů na 100% . Po delší 7-10 dení vypnutí nemá čas koukat jen na TV , zase pak jdou jen nějaký programy , ani po 14 hod na ČT1 to nenaběhne všechno , tak zase volat a stále dokola .Po zavolání na linku Skylink 30 min čekání na spojený to pak naběhne do 1- 2 hod . přístroj linuxový HD VU+ UNO 7000 kč poslední SW atd. . Má to půl roku .Je to asi taky šrot . Synovo děti mají Skylink přístroj asi Zebru , moc se s tím neserou , připojeno na stejnou parabolu a vše jim běží jak má i po 10 dnech vypnutého přístroje , ale jiná karta ( máme dvě karty ICE doma ) .

amater3389
Registrace: 7/2012

amater

Zebra aj VU+ idu ako hodinky.Len pri tom VU+ nakolko je to linux treba to dobre nastelovat a nepouzivat vselijake umele "brzdy".

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

tady by mne zajímalo jak se to bude chovat při zaměně karet

SYN x VNUCI ???

dík za zprávu T.

tonek
Registrace: 1/2009

ještě to nezkoušel má na to přijít mechanik co tomu rozumí . Staví si barák . Stále není čas se zabývat TV , ale je to tak poslední 1-2 měsíce , zezačátku to neblblo . Pokud to nerozchodí tak to bude mít jen na volný programy FTA a přidá si ANTÉNU na DVB-T .

amater3389
Registrace: 7/2012

Meril jsem to

A je to strasne rychle.

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

Nejrychleji nabíhají na STV1 neboli na 11836H tak do 10 až 30 vteřin... je z tmy světlo...jak ICE tak čisté IRDETO... R^ :8)

48" LED FullHD Thomson 48FU4243 KAON DIGI 0.8W Thor - FE 80cm 55" 4K Samsung UE55JU6072 H.265 (HEVC) Tuner v TV H.265 DIGI CamModul 0.8W Thor FE 80cm.

Farell
Registrace: 6/2010

uz nabehlo vse
problem neni na mem prijimaci protoze pul roku behaji zapisy bez problemu, ty nastaly v posledni dobe,
mam vytelefonovano se znamyma taky maji poslednich 14dni problem vetsinou jim ale zapisy dojdou do pul hodiny, ovsem nikdy do 5 minut to bylo prave pred pul ctvrt rokem...
chyba asi ve vypadcich zapisu od skylink nebo jsou prilis zahlceni a rotace kodu pro zapisy ma prilis velky interval
jinak srat je dreambox... zatim nikdy problem

josseph

farell diky za info budu to priste zkouset na STV1, pri ct1 to prislo pred tydnem zakladni nabidka za 45minut

josseph

to je jasné

M77 mají dovču do konce srpna,pak začnou pracovat za servisní poplatky R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Skylink je parta previtů, kteří neplní své povinnosti. Podával jsem podmět k prošetření pro porušení smluvních podmínek a také podmět k náhradě škody. Uvidíme jak to dopadne. Nepárat se s nima. Je však nutné provádět patřičné kroky a ne jen tlachat na diskuzním fóru.

MilanTuma
Registrace: 9/2010

a ten slavnej prijimac co pred pul rokem jeste sel dobre a dneska nejde bude asi nejakej zazrak ze nam o nem nic nechces rict vid???
a proc si nezavolal me , abych ti rek, ze 10 karet co tu mam nabiha na to tata :)))))
zahada vid ? ale kdyz nam nechces rict podrobnosti, posli si radsi refres a strasne tady rvi ze maj problem.

bublajs

Záhada ICE karet

Moc se mi líbí, jak někteří stále nadávají na operátora, přitom všichni, kteří mají certi čtečky/ moduly fungují.
Ale chyba není v jejich přijímačích ale:
- Skylink to posílá moc rychle/pomalu,
- Skylink má moc velkej karusel/skylink je zahlcený,
- Skylink to posílá prostě blbě
To, že syn a syn syna mají VU+ za 7k neznamená že mají patent na fungující příjem. I s mercedesem se dá jezdit pro hnůj a pást kozy.
A nejlepší rada je: Nebuďte lakomci a pozvěte si domů odborníka, který vám to seřídí za pár minut/pár stovek, které stejně utratíte v čekačce na spojení s nevinnou operátorkou na Skylinku, která je stejně splachovací a vaše nadávky na ni působí asi stejně jako zapnuté rádio při práci.
Když vám doma praskne voda/plyn taky si to nebastlíte sami!

nendez
Registrace: 6/2009

amater 3389

VU+ je linux a tak není vhodný pro kdejakého amatéra ;) ,
záleží jak je nakonfigurován, hlavně plugin ovládající čtečku apod. :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Nehovorte stale o srotoch. Lebo je pravdou,ze skylink nieco menil v posielani emm,lebo predtym ice slapala na viacerych cardservroch bez problemov,co teraz uz neplati. Snazia sa vyradit citanie kariet v citackach share servrov,ale tam neuspeju,iba to stazia obycajnym ludom. Ja som tiez veril oscamu,ale po radach tu na parabole som zistil,ze s ice to tak lahke neni. Sice som ho nezavrhol,ale budem testovat viac binarok a aj ine cardservre.(skoda,ze ales nema cas na sh40 newcs). Predtym som s crw pouzival newcs a mgcam.(s mgcam sa ales na sh4 trocha pohral,ale radost z neho nemal). Skusal som aj gbox ice,ale nemal som este cas sa s nim pohrat a upravit configy(este ani neviem,co vsetko obsahuje). Bez uprav ice dekodoval,ale neni to 100%.
A ake mate skusenosti s ice v irdeto mode s oscamom od black ship?

Kasr
Registrace: 8/2008

Mali by vyuzit situaciu a posielat zhustene zapisy na TP kde je Dajto,ked uz to ma tak blby nazov.Potom uz len napisat na nove balicky s kartami,dajte to na Dajto a karta nabehne do 5 min.
:)))

liquere

To Kasr

A můžeš mi vysvětlit, proč by měl Skylink sebemenší zájem vyřadit čtení jeho karet v linux-čtečkách? V uni čtečce např. v Arivě karta ICE/IRDETO funguje bez problémů ve všech nových firmwarech(a to o ní všichni místní guru hovoří jako o superšrotu). A pořád píšou stejní lidi se stejnými přístroji a chyba je vždy na straně operátora. Mám ICE kartu v Oscamu, cccamu, uničtečce a všechny chodí bez problému. Je to pořád o tom samém, pokud něčemu nerozumím, tak se tiše učím, případně požádám o pomoc na odborném fóru. Parabola už dávno není odborné fórum. Aby se parabola stala tím, čím byla před pár lety, musely by se zrušit všechny registrace a nové registrace by musely být podmíněny vypněním kvízu, který by prokázal alespoň minimální znalost satelitní techniky. Jinak bude mít toto fórum i nadále odbornou hodnotu diskuze na novinkách, nebo zprávám na tv H@vna. :scared:

nendez
Registrace: 6/2009

to josseph

Před týdnem u známého po půlroce nečinnosti tři minuty (Topfiled 2060)!

Tondach
Registrace: 3/2004
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra