Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

SD nebo HD (10 let stará televize)

Přeji dobrý den, podobných dotazů jsou možná 10tky, ale z žádným přesně takovým jsem se tu nesetkal.
Takže možná dost klasický problém. Musíme vyměnit kartu cryptoworks za ICE. Náš staroušek ovšem nepobere ICe kartu a tak jsem myslel, že nám bude stačit SD přijímač do 1500. Po dalším zjišťování pokroku techniky jsem našel zmíňku, že do 2-3 let se přejde na mpeg 4 i u SD programů a tak mi SD mašina, ač poběží i víc než 3 roky, bude k ničemu. Chtěl bych se tedy zeptat jaký by jste mi doporučili HD přijímač na 10 let starou crt vykopávku.
požadavky:
Minimální cena (nad 2,5 nejdu)
Dlouhá životnost (starej kaon mi vydržel 8 let)
Aby mi běžela SKylink ICE Výměna

Ze skylink certif. připadá v úvahu třeba Homecast http://www.tvfreak.cz/art_doc-8E042A7006BE570EC125790C0039D925.html
ten se ale prej hřeje
nějaké další alternativy? děkuji :bigeyes:

stanik4444
Registrace: 8/2012
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SD nebo HD (10 let stará televize)

za 2,5 kúpiš SKYTEC HD 110 IR, je to vcelku slušný prijímač. SD už určite nekupuj,bol by to krok späť a ak by časom niektoré kanály prešli do mpeg4, budeš pripravený.

doky
Registrace: 1/2007

dobry den, tuto dilemu som rielil v 08/2010 a kupil som vtedy podla mna najlacnejsi HD prijmac ariva200. nasim som potom kupil opticum x402p. a tiez som kupil karty ice aj ked sa veselo predavalo CW karty(nakupulo ich aj dos dôchodcov v mojom okoli a teraz placu nad vymenou a ..., pricom rozdiel v cene bol vtedy minimalny)
ja som menil telku mesiac na to a moji rodicia az teraz
svagor pouziva skytec HD 110 IR ja som mu to doporucil a instaloval(parobolu robil profik) a velmi spokojny mne sa ten pristoj tiez paci.
dobra volba moze byt ariva202 ice v tom bezi (poznam 10 ludi co to ma kazdemu to na pozeranie staci) a ma sachtu na modul.
Kazdy sa musi rozhodnut sam. ja som tiez len bezny uzivatel.

PavelOndus
Registrace: 1/2012

diky za rady

to duzu: sorry tvůj příspěvek je zcestnej, příště si přečti zadání

to doky: diky za radu

to PavelOndus: to myslíš Ariva 200A? konkrétně http://www.okcomputers.cz/zbozi/ferguson-ariva-200a/?utm_campaign=xmlfeed&utm_source=heureka.cz&utm_medium=ppc

ten skytec vypadá solidně

stanik4444

no tahle ariva 200A jak jsi dal odkaz asi nebude satelitní přijímač, to bude asi jen multimediální přehrávač. uživatel PavelOndus měl na mysli ARIVA 200 HD, předchůdce dnešní ARIVA 202E HD. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Stanik - DI-WAY je OK, lepší než Homecast, který je za 1899Kč

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

re::

to eemil: diky, my fail..

to drobeček: to je tvůj osobní naázor? jaký máš zkušenosti? nebo nějaká recenze?

stanik4444

Vždyt

jsem to říkal.Kdo se moc ptá.... ;) Pořád toho moc nevíš co?Jinak by si toho už nechal.Ale proti gustu..... ;)

hobo

Jako klidně si kup i něco levnýho, ale v dnešní době už asi rovnou zapomeň, že ti nějakej přijímač vydrží třeba i 8 let bez jediný závady, po pár letech se to dneska asi sére všechno, některý i dřív. SD přijímač už dneska nemá moc cenu kupovat, i když si myslím, že základní nabídka ještě pár let zůstane v mpeg2, takže použitelný to taky je. :lookaround:

eemil

staníku, osobní zkušenost, recenze na netu určitě najdeš ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

to hobo

No já jsem člověk, co surfuje po netu i týden, když něco hledá... Zlatě študovat ntb etc.. Dvb-s přijímače to je hrůza!!! :D
Mám angínu, takže času hafo.

Pokud se mám smířit s tím, že se cokoliv zesere 2 roky po záruce, tak se mi jeví nejlepší ta ariva pak homecast/Di-way pak optibox zebra

Nekdo nějaké připomínky?

Jinak všem díky za reakce

stanik4444

Pocuvaj angino, rozmysli si ci chces certifikovany alebo nie.Potom sa da nieco rozhodnut,ale ked budes len a len podla ceny je to jedno,kup co maju v Lidli a bud to pojde alebo nie.Potom je skoda stracat cas.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

to liquere

ok tak mi to rozhodni na 2 varianty, jaky certif/ a jaky necertif... momentálně je to asi největší dilema, to jsi uhodl.. :)

stanik4444

v zásadě

by měla stačit certifikovaná irdeto ne? né rovnou skylink ready

stanik4444

Musi sa rozhodnut ty.Ked nechces emu,share a podobne tak kup certifikovany a ked bude problem s kartou mozes reklamovat, co pri necertifikovanom asi tazko,pokial nema origo cw.
Ale mozno ti to napise niekto presnejsie........

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Nějak

jsem pochopil-snad ne mylně,že o share a emu tady asi nekráčí.Takže já bych už za tu dobu měl doma tu Zebru a maximálně bych se tady zeptal na nejspolehlivější FW.Ale to jsem já....Nikoho nenutím ;)

hobo

jako lama

se opět ptám. Certifikovaný rovnou znamena skylink ready?

Jinak naladim tam 15 základních programů a pak do konce životnosti se tam přenastaví maximálně hodiny.

stanik4444

ano rovnou, ariva je podle skylinku pirátská přijímač :O :)))

drobeček

pirátský :8)

drobeček

Lépe je nová tv a 10 let staré HD

:laughing: :laughing:

Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý

juzek
Registrace: 4/2003

stáníku, to by ti i stačil repasovaný Topfield 6000CR
za 399Kč :O :)))

drobeček

drobeček

sem s ním :O :)))

stanik4444

A kam? ;) :)))

drobeček

kam? no sem :D

stanikwork(at)seznam

stanik4444

no jo, ale není náhodou ten Topfield 6000CR jenom SD přijímač??? :))) To už si může sehnat kdejakou starou SD šunku co žere ICE karty. :laughing:

eemil

kup si třeba tu zebru, jak už ji tu taky někdo zmiňoval a budeš mít klid.
https://www.parabola.cz/clanky/4448/optibox-zebra-irdeto-prijimac-skylink-cs-link-ready/

eemil
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 98

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra